benim öyle bir sorunum yok ama yaptıra vardır sanırım...kızlar aranızda tüpleri kapalı olupta tüp bebek yaptıran varmı
o nasıl oluyor ya birde böyle bir durummu varbenim kan degerim iyi çıktyı ikinci kez baktılar yükselmiş 20 gün sonra ultrasonla bakacaklar
Canım çok çok geçmiş olsun . Acil şifalar dilerim .
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar...benim bir tüp bebek serüvenim bugün sonlamıış oldu...doktorlar 20-30 yumurta beklerken sadece 6 yumurta toplayabilmişler ve bunllarında 1 tanesi döllenmişti...dilek hanım çok ümitli konuşmadı zaten...bugün tekrar aradı o var olan embriyomuzda bugün bölüünmeyi bırakmış...bir kaç ay sonra tekrar görüşelim dediler...bugün çok ağladım...ben buna hiç hazır değildim yaaa
merhaba arkadaşlar 1haftadır yoktum nerdeyse 12.09.2010 test yaptık değerim 298,51 çıktı 2 gün sonrada 551 çıktı ve hamileyim Allahıma binlerce kez şükürler olsun. dualarımızı kabul etti 6 yıl sonra hala inanamıyorum.1 hafta sonra usg de bakılcakmış keselere tekmi çiftmi diye.Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın yardımcı olsun. dualarım sizinle.
kızlar aranızda tüpleri kapalı olupta tüp bebek yaptıran varmı
aaa evet bende orada yaptıracağım..hemde aynı gün orada olacağız sizinle canım..bende haftaya pazartesi düşünüyordummidyecim benim doktorda selçuklu tıpta yaptırmamı istedi genetik testi sende mi orda yaptırmıştın bende haftaya pazartesi konyadayım yaptırcazz inşallahhh eşimle
aaa evet bende orada yaptıracağım..hemde aynı gün orada olacağız sizinle canım..bende haftaya pazartesi düşünüyordum
hoşgeldin mersenem canım...evet işte kısa sürede bir sürü şey yaşadım sizlerle paylaştım...hepiniz bildiğiniz kadarıyla hep destek olmaya çalıştınız...iyki varsınız...hakkımızda hayırrlısı demekten başka çaremiz yok
inşallah iyi haberler alırız canım...bir denemeden sonra ne kadar ara verilmeli biliyormusun canımcanım üzülme inan hep birlikteyiz burda iyi günde kötü günde ,biz şu genetiği yaptıralım bakalım ne çıkacak sonuçç inşallahh ii haberler alırızz
inşallah iyi haberler alırız canım...bir denemeden sonra ne kadar ara verilmeli biliyormusun canım
kızlar aranızda tüpleri kapalı olupta tüp bebek yaptıran varmı
canım senin 6 tanesinden en azından 4ü döllenmiş...benimkinde hiç işe yarar bişey yok...çok moral bozucu bişey ama değil mi...siz kaç ay sonra tekrar yaptırdınız...ben 2 ay sonra düşünüyorum ama nasıl iyimi sizcede...evet benim e2de çok yüksek gitti aslında...6binler deydi...doktorum yinede çatlatma iğnesini yaptırdı...belkide yaptırmaması gerekiyordu...inşallah bir gün bende sizler gibi mutlu mutlu şeyler yazabilirim burada...
canım rabbim senindegönlüne göre versin inşallah..ikiz tekiz farketmez...allah hayırlısını versin inş...
canım senin 6 tanesinden en azından 4ü döllenmiş...benimkinde hiç işe yarar bişey yok...çok moral bozucu bişey ama değil mi...siz kaç ay sonra tekrar yaptırdınız...ben 2 ay sonra düşünüyorum ama nasıl iyimi sizcede...evet benim e2de çok yüksek gitti aslında...6binler deydi...doktorum yinede çatlatma iğnesini yaptırdı...belkide yaptırmaması gerekiyordu...inşallah bir gün bende sizler gibi mutlu mutlu şeyler yazabilirim burada...
canım rabbim senindegönlüne göre versin inşallah..ikiz tekiz farketmez...allah hayırlısını versin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?