Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

yaaa runneciğim ilk tüp bebek serüvenimin bu kadar kısa süreceğini hiç düşünmemiştirm...resmen yıkıldım...sadece bir tanesi döllendi dediler...dün akşam üstü tekrar aradılar o embriyomuzda bölünmekten vazgeçti dediler...artık elimizde hiç embriyo yok dediler...çok üzüldüm hemde çok...birsürü iğne yedim...şu an karnım davul gibi...psikolojim dersen öyle

o nasıl oluyor ya birde böyle bir durummu var benim kan degerim iyi çıktyı ikinci kez baktılar yükselmiş 20 gün sonra ultrasonla bakacaklar

cnm ben zaten 6 haftalıkken düşük yapmıştım kürtaj oldum geçen ağrım olunca gittim bu çıktı

YAA CANIM BENİM demekki böyle olması hayırlıymışş hem benimde 2.denememde yumurtalarım daha kaliteliyde üzülme sakınnn rabbim 2.denemene kucağına verir inşallahh

hadi gözün aydın canım ALLAH tamamına erdirsin darısıda tüm isteyenlere inşallahhh

midyecim benim doktorda selçuklu tıpta yaptırmamı istedi genetik testi sende mi orda yaptırmıştın bende haftaya pazartesi konyadayım yaptırcazz inşallahhh eşimle

hoşgeldin mersenem canım...evet işte kısa sürede bir sürü şey yaşadım sizlerle paylaştım...hepiniz bildiğiniz kadarıyla hep destek olmaya çalıştınız...iyki varsınız...hakkımızda hayırrlısı demekten başka çaremiz yok

midyecim benim doktorda selçuklu tıpta yaptırmamı istedi genetik testi sende mi orda yaptırmıştın bende haftaya pazartesi konyadayım yaptırcazz inşallahhh eşimle
aaa evet bende orada yaptıracağım..hemde aynı gün orada olacağız sizinle canım..bende haftaya pazartesi düşünüyordum

canım üzülme inan hep birlikteyiz burda iyi günde kötü günde ,biz şu genetiği yaptıralım bakalım ne çıkacak sonuçç inşallahh ii haberler alırızz

inşallah iyi haberler alırız canım...bir denemeden sonra ne kadar ara verilmeli biliyormusun canım

canım ben kürtaj olduğum halde dr.fazla ara vermene gerek yok dedi şuan bana 1 ay olmak üzere zaten genetik test de 1 ayda çıkıyor ondan sonra ben başlıycam inşallah yani 2 ay yeterli

kızlar aranızda tüpleri kapalı olupta tüp bebek yaptıran varmı

tüplerle tüp bebeğin alakası yok. doğal yolla hamile kalmak ancak tüpleri açtırmakla olabilir. tüp bebekte direkt rahime döllenen embriyoları transfer ettikleri için tüplerden geçmiyor. benim arkadaşımın tüpleri kapalı ve tüp bebekle hamile kaldı ikizleri vardı sonradan düştü malesef ama tüplerin tıkalı olması tüp bebekte farketmiyor tamam mı canım

amin çok teşekkürederim benim içinde farketmiyor ama 2 tane embriyo oldukları için merak ediyorum. allahım hepimizin gönlüne göre versin herkesle beraber. inşallah

duruşah ne olur üzülme biliyorum elimizde değl sabır et ne olursun inanki o kadar iyi anlıyorum ki yüerğinden dua et evet çok istiyoruz bebeklerimize herkes gibi kavuşmayı ama Allahım bizleri boyle deniyor. sabrımızı anlıyormuzun sakın isyan etme bak başka derdimiz olmasın ben hep boyle dualr ediyorum.buna razıyım başka dert verme diye. en az 2/3 ay sonra maddi durumunuza göre yine dene arkadaşım ama umudunu kaybetme ben inanıyorum Allahım yürekten isteyen herkese veriyor o kapısına dua ile gelenleri geri çevirmez bol bol dua et..yalnız değilsin bunu unutma..opuyorumnanaktan

canım benim tabi ki moral bozucu ama hepimiz pat diye bebek sahibi olamadık. inan öyle kötü şeyler geçti ki başımızdan anlatsam ağlarsın. 4 tane döllenmişti ama iyi kalite olmayınca sonuç değişmiyor. iki ay normal bir zaman bence. biz 11 ay sonra yaptırmıştık ama ben öğretmenim yaz tatili beklemiştik. o yüzden böyle geç kaldık. yoksa 1-2 ay arada yaptırılabiliyor. e2 benim de senin kadar yükselmişti. direk tedaviyi kestiler. sende de bıraksalardı keşke ama o konuda çok bilgim yok. yorum yapamıyorum. tatlım ben bütün kalbimle eminim önümüzdeki günlerde senden de iyi haberler alacağız. hepinize dua ediyorum inan.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…