Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

hayırlı olsun canım .benim ilk değerim 220 ikinci 589 çıkmıştı ama tekti inşallah rabbim hayırlısını versin.

selam canım bende çok ağrı yok ara ara başım ağrıyor.sen eurofertile mi devam ediyorsun

midyecim benim doktorda selçuklu tıpta yaptırmamı istedi genetik testi sende mi orda yaptırmıştın bende haftaya pazartesi konyadayım yaptırcazz inşallahhh eşimle

evet canım orda yaptırdım cok ılgılıler sagolsunlar cok guzel bılgı verıyolar ılgılenıyorlar hemde ucretsız...genetıge cıkıyorsunuz kagıdı gosterıyorsunuz esınız urolojıden sızde kadın dogumdan gırıs yaptırıyorrsunuz sonra gıdıp kan verıyorsunuz eger ıstendıyse esınız sperm verıyor sonra sonucun ne zaman cıkacagını soyluyolar hımmm bu arada bı tane genetık dr ıle gorusuyorsunuz aılenızle sızle ılgılı sorular soruyo ıste aılenızde baska kısırlık sorunu var mı ne bıleyım kardeslerınız kac cocugu var cınsıyetlerı ne dusuk yapan var mı gıbı sorular soruyo...ıslemler ıcın napmanız gerektıgını anlatıyolar ama bına bana cok karısık gelmıstı basım donmustu ın cık yapmaktan..

canım benım coook sevındım ınsallah hayırlısıyla kucagınada alırsın yavrunu

canım kadın doğum doktorlarına görünüyormusun yoksa sadece girişmi yapılıyo

slm canlarımmm naparsınız kız ben ctesi dr gittim benim dr mehmet yoktu bende suna soydemir ealdım mecbur ama gitmez olaydım ne surat anam oöle azarlar gibi anlatıyo nerdeysse dövecekk cinsiyetini soruyoz sen cinsiyetini öğrenecene sağlığını düşün dioo aman aman bi dah aasla gitmem o kadına neyse gelelim kuzularıma biri yatay biridikey yatıyooo çok güzller ikiside eşit besleniyomuş ve eşit günlerde aralarında sadec 1 gün var 5. ayda ayrıntılı ultrosana girilecek 4 boyutlu şimdilik bu ay boş geç,yooomuşş sizler nasılsınız ha bu arada karnımda batma oluyo kasılıyo dedim oda rahim bağırsaklar abaskı yapıyo ondan dedi kanama falan olmaazsa korkma dedi

canım benimde cumartesiydi cumaya aldılar.bende sordum kasılmaları mehmet beye toz magnezyum verdi.bende sordum cinsiyeti şuan belli olmaz dedi yada söylemek istemedi yanlışlık olmasın diye öbür ay kan ilacı vericek.batma oluyo bendede.

merhaba arkadaşlar,

tüp bebek için merkez araştırıyorum ailem konyada oldugu için öncelikli olarak orayı düşünüyorum bana önerebileceginiz dr. varmı bilgi verebilirmisiniz??

merhaba arkadaşlar,

tüp bebek için merkez araştırıyorum ailem konyada oldugu için öncelikli olarak orayı düşünüyorum bana önerebileceginiz dr. varmı bilgi verebilirmisiniz??

slm canım şimdiden hayırlı olsunnn biz eurofertıele giden kişilerizzz benim ilk denememdi ve hamil ekaldım erkek faktörüydü bizde önereceğim dr hepsi orad adilek hanım fuat ali bey be ali sami beyy hepsi işini ii yapıyo benim dr dilek hanımdı ve sami beyle birlikt ehem transfer hemde yumurta toplamya girdiler

evet bende kan ilacına başladım yeni verdi dr bide vitamin alıyorum elevit die başkad abi şey yok mehmet bey balık yağı hapı vercekti sunaya sordum onun yerin ebalık ye dedi balığa başlıyorum hafta 1 yesem yeter cevizde yiyecem hergün 2 tane of yaa herkess cılız cılız doğuracan diolarr nasıl gıck ediyolar benii allahımm onlara inat inşallah çok sağlıklı ve tombiş tombiş doğururummm

asiiiii slm canım ne güzel kuzularını görmüşsün çok sevindim hayırlısı ile kucağına da alırsın inş.

kızlar isim ne koymak istersiniz vall aben bulamıyorum kızıma hazırda oğluma isim yok ay ne güzel oldu birden kızım oğlum dedimmm allahımm çok güzel çok özledim bu sölzeri demeyi kızım oğlum annecimmm demk istiyordumm rabbime şükürrr nasip etti bana sizlere nasip olsun inşallah

yok canım sadece gırıs yapıyosunuz esın urolojı sen kadın doguma sonrada laba gıdıp kan verılıyor onlar sızı yonlendırıyo
tamam canım çok tşk ederim...o masaya yatmaktan sıkıldımda biraz o yüzden sordum güzelim...valla ne o ya...her gün her gün...offffffff

canım bende düşünüyorum hiç merak etme sağlıklı olsunda zayıf şişman farketmez.canım bide farabinin ücretlerini sordunmu?bide ben hiç kilo almadım tedaviye başladığım kilodayım.bencede balık ye eleviti ben zaten kullanıyordum.
bebeğime ayakkabı aldım,biberon aldım,bide göğüs pompası aldım kendime.şimdide battaniye örüyorum bi tane örgü olsun dedim diğerleri hazır olacak.bide cinsiyeti belli olursa süper olacak.ama çok harreketli gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…