merhaba arkadaşlar 1haftadır yoktum nerdeyse 12.09.2010 test yaptık değerim 298,51 çıktı 2 gün sonrada 551 çıktı ve hamileyim Allahıma binlerce kez şükürler olsun. dualarımızı kabul etti 6 yıl sonra hala inanamıyorum.1 hafta sonra usg de bakılcakmış keselere tekmi çiftmi diye.Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın yardımcı olsun. dualarım sizinle.
selam kızlaar. uzun süredir yoktum. betülcüm tebrikler allah tamamına erdirsin. mersenem canım geçmiş olsun. kendine dikkat et. duruşah inşallah senin için de iyi bir başlangıç olmuştur. güzel haberlerini alırız umarım senin de. ben de pazartesi doktora gidip 2li test yaptırcam, bi de ense kalınlığı ölçülecek. inşallah ii olur. bu arada hamile arkadaşlar. ben baş ve boyun ağrısından ölücem galiba. sizde de oluyor mu? herkesi öptüm.
midyecim benim doktorda selçuklu tıpta yaptırmamı istedi genetik testi sende mi orda yaptırmıştın bende haftaya pazartesi konyadayım yaptırcazz inşallahhh eşimle
merhaba arkadaşlar 1haftadır yoktum nerdeyse 12.09.2010 test yaptık değerim 298,51 çıktı 2 gün sonrada 551 çıktı ve hamileyim Allahıma binlerce kez şükürler olsun. dualarımızı kabul etti 6 yıl sonra hala inanamıyorum.1 hafta sonra usg de bakılcakmış keselere tekmi çiftmi diye.Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın yardımcı olsun. dualarım sizinle.
canım kadın doğum doktorlarına görünüyormusun yoksa sadece girişmi yapılıyoevet canım orda yaptırdım cok ılgılıler sagolsunlar cok guzel bılgı verıyolar ılgılenıyorlar hemde ucretsız...genetıge cıkıyorsunuz kagıdı gosterıyorsunuz esınız urolojıden sızde kadın dogumdan gırıs yaptırıyorrsunuz sonra gıdıp kan verıyorsunuz eger ıstendıyse esınız sperm verıyor sonra sonucun ne zaman cıkacagını soyluyolar hımmm bu arada bı tane genetık dr ıle gorusuyorsunuz aılenızle sızle ılgılı sorular soruyo ıste aılenızde baska kısırlık sorunu var mı ne bıleyım kardeslerınız kac cocugu var cınsıyetlerı ne dusuk yapan var mı gıbı sorular soruyo...ıslemler ıcın napmanız gerektıgını anlatıyolar ama bına bana cok karısık gelmıstı basım donmustu ın cık yapmaktan..
kimsecikler yok yaaa
daha iyiyim canım..sen nasılsın...sen tedavinin hangi aşamasındasın...anlatırmısın birazSelam cnm
Ben varım üzülme :)))
nasılsın bu arada iyisin dimi ?
slm canlarımmm naparsınız kız ben ctesi dr gittim benim dr mehmet yoktu bende suna soydemir ealdım mecbur ama gitmez olaydım ne surat anam oöle azarlar gibi anlatıyo nerdeysse dövecekk cinsiyetini soruyoz sen cinsiyetini öğrenecene sağlığını düşün dioo aman aman bi dah aasla gitmem o kadına neyse gelelim kuzularıma biri yatay biridikey yatıyooo çok güzller ikiside eşit besleniyomuş ve eşit günlerde aralarında sadec 1 gün var 5. ayda ayrıntılı ultrosana girilecek 4 boyutlu şimdilik bu ay boş geç,yooomuşş sizler nasılsınız ha bu arada karnımda batma oluyo kasılıyo dedim oda rahim bağırsaklar abaskı yapıyo ondan dedi kanama falan olmaazsa korkma dedi
merhaba arkadaşlar,
tüp bebek için merkez araştırıyorum ailem konyada oldugu için öncelikli olarak orayı düşünüyorum bana önerebileceginiz dr. varmı bilgi verebilirmisiniz??
canım benimde cumartesiydi cumaya aldılar.bende sordum kasılmaları mehmet beye toz magnezyum verdi.bende sordum cinsiyeti şuan belli olmaz dedi yada söylemek istemedi yanlışlık olmasın diye öbür ay kan ilacı vericek.batma oluyo bendede.
canım kadın doğum doktorlarına görünüyormusun yoksa sadece girişmi yapılıyo
tamam canım çok tşk ederim...o masaya yatmaktan sıkıldımda biraz o yüzden sordum güzelim...valla ne o ya...her gün her gün...offffffffyok canım sadece gırıs yapıyosunuz esın urolojı sen kadın doguma sonrada laba gıdıp kan verılıyor onlar sızı yonlendırıyo
kızlar isim ne koymak istersiniz vall aben bulamıyorum kızıma hazırda oğluma isim yok ay ne güzel oldu birden kızım oğlum dedimmm allahımm çok güzel çok özledim bu sölzeri demeyi kızım oğlum annecimmm demk istiyordumm rabbime şükürrr nasip etti bana sizlere nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?