Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

merhaba arkadaşlar,

tüp bebek için merkez araştırıyorum ailem konyada oldugu için öncelikli olarak orayı düşünüyorum bana önerebileceginiz dr. varmı bilgi verebilirmisiniz??

canım eurofertildeki tüm doktorlar çok iyi zaten hangisine gidersen git ortak karar verip tedavine öyle devam ediyorlar benim yumurta toplama ve yerleştirmeye 3 ü birden girdi.ali sami çok ilgilidir.benim doktorum dilek hanım olduğu halde dilek hanıma ulaşamam ama ali sami sabah akşam yardımcı olur.

günaydın kızlar:)))))))))) bu ay gidicem bende hayırlısı ile bakalım ne olacak haziran ayında karar verdim tüp bebek denemesine ekimde giderim diye planlıyordum ekim geldi kapıya dayandı kafamda çok soru işareti var mesela hormon tahlilim uygun çıkacakmı? en çok bunu düşünüyorum bir ara troid sorunu olabilir demişti dahiliyeci kan tahlilinde değerim biraz düşük çıkmıştı troidim biraz yavaş çalışıyomuş ama bu 6 ay önceydi şu anda ne durumda bilmiyorum sanırım gidince tüm tahlilleri yapıyorlar çok korkuyorum ya ama çok da umutluyum çünkü bilinen önemli bir sorunumuz yok eşimin spermiyogramı sonucu gayet iyi benim adetlerim hep düzenlidir 28. gün gelir hiç şaşmaz adetliyken doktor baktı yumurtam 22 cm imiş büyüklüğü normal yumurtalık kapasiten çok iyi demişti. benim doktorum da bana sadece bir ara senin yumurtan çatlamaya dirençli dedi o kafama takılıyo birde neyse nasipten ötesi olmaz (((((((((((((((((((((((((( nasibinde yoksa dayak bile yiyemezsin :))))))))))))))))))

merhaba arkadaşlar,

tüp bebek için merkez araştırıyorum ailem konyada oldugu için öncelikli olarak orayı düşünüyorum bana önerebileceginiz dr. varmı bilgi verebilirmisiniz??

canım ben sana ali sami beyi ve fuat beyi gözü kapalı öneririm. çok ilgili insanlar. biz de konya dışında yaşıyoruz. bir merak ettiğimiz olunca 24 saat telefonlarına bakıyorlar. çok iyi insanlar.

hayırlı olsun canım benim ya. biz de dün gördük. ama çok olaylı bi gündü. benim sıpam ensesini ölçtürmedi bile hoplayıp zıplıcam diye. dün rahmime dikiş atıldı. bütün gün ağladım , zırladım. bu arada gerçekten de ben de düşünüyorum kız ismi çok da erkek ismi bulamıyorum. senin biri kız biri erkek mi yoksa sen mi öyle hissediyosun?

günaydın arkadaşlar,

tşk ederim yardımcı oldugunuz için ilk fırsatta gidip görüşecegim inş.Allahım bebiş bekleyen anne adaylarına biran önce nasip etsin meleklerini, meleklerine kavuşan annelerimizde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş...

inşallah canım. inşallah kısa zamanda senden de güzel haberler alırız.

inşallah canım. inşallah kısa zamanda senden de güzel haberler alırız.

inş. canım bizde beklemekten sıkıldık artık 7 yıl oldu dile kolay içimdeki endişelerdende kurtulamıyorum bir türlü işin aslı korkuyorum sanırım ya tutmazsa diye hayırlısı artık herşey için

korkma canım ya. benim de 2.de tuttu. ben de ya tutmazsa diyordum ama oluyo işte. benim doktorum fuat beydi. inanılmaz tatlı bi insan. sami beye de gidebilirsin. o da çok iyidir. inşallah olur da burda senin için de seviniriz. ama sen de inan olacağına.

haklısın canım inanmak başarmanın yarısıdır inş. olur kısmet artık

canım benim tutmasına kadar daha bir sürü olumsuzlukla karşılaşabilirsin...sadece tutmazsa bölümünü düşünme...bütün olumsuzluklara hazır ol..mesela benden sadece 6 yumurta toplanabildi ve bunlardan sadece biri döllendi ama oda 2.gün bölünmeyi bıraktı...bende sen gibi sadece tutunmaması gibi bir olumsuzluğu düşünüyordum ve byle bir olumsuzluk bide şok etkisi yarattı...yani transfere kadar herşey yolunda gitmiyor anlayacağın...herşeye hazır olmak gerekiyor...mesela birileri beni bu konuda aydınlatsaydı belkide bu kadar üzülmeyecektim....

haklısın canım zaten şu 7 yıldır hastanelerde dr. elinden neler çektim bir ben bilirim belkide korkum ondan dolayı en önemlisi eşimi her tedavide zor ikna etmem buda çok yordu beni inş. bundan sonra güzel olacak herşey

bence bu sefer başaracaksın ben 5 yıldır konyada çolakoglu sandıkçımı neyse onları felan dolanıyorum sonra bu eurofertılla tanıştım ve 3 haftalık hamileyim inşallah buradaki bu güzel insanlar sizinde çocuk sahibi olmanıza sebep olacaklar

uhde sen daha önce tüp bebek denedinmi canım?

yok canım ya hiç sormadım ücretleri aslında farabide doğum yapan arkadaşlar yazsalar ii olur bilgimiz olur bende 2 kilo aldım canım bugün itibari ile 59 kiloyum balık her haft aaldıracam eşime başladım yemeye zaten elevit kan hapı yeter daha ne olsunn ay ne güzel almaya başladın mı senn bende istiyorumm bir şeyler almak beni soğutuyorlar dur bakalım bir şey olur diolar ii korkutuyorlar benii ama bir şey bile olsa başk abir bebeği sevindiririm diyorum bende allah göstermesin tabii kurban olduğum rabbim tekrar o acı günleri evlatsız günleri yaşatmasın kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…