merhaba arkadaşlar,
tüp bebek için merkez araştırıyorum ailem konyada oldugu için öncelikli olarak orayı düşünüyorum bana önerebileceginiz dr. varmı bilgi verebilirmisiniz??
merhaba arkadaşlar,
tüp bebek için merkez araştırıyorum ailem konyada oldugu için öncelikli olarak orayı düşünüyorum bana önerebileceginiz dr. varmı bilgi verebilirmisiniz??
kızlar isim ne koymak istersiniz vall aben bulamıyorum kızıma hazırda oğluma isim yok ay ne güzel oldu birden kızım oğlum dedimmm allahımm çok güzel çok özledim bu sölzeri demeyi kızım oğlum annecimmm demk istiyordumm rabbime şükürrr nasip etti bana sizlere nasip olsun inşallah
günaydın arkadaşlar,
tşk ederim yardımcı oldugunuz için ilk fırsatta gidip görüşecegim inş.Allahım bebiş bekleyen anne adaylarına biran önce nasip etsin meleklerini, meleklerine kavuşan annelerimizde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş...
günaydınlarrrrr....
inşallah canım. inşallah kısa zamanda senden de güzel haberler alırız.
inş. canım bizde beklemekten sıkıldık artık 7 yıl oldu dile kolay içimdeki endişelerdende kurtulamıyorum bir türlü işin aslı korkuyorum sanırım ya tutmazsa diye hayırlısı artık herşey için
korkma canım ya. benim de 2.de tuttu. ben de ya tutmazsa diyordum ama oluyo işte. benim doktorum fuat beydi. inanılmaz tatlı bi insan. sami beye de gidebilirsin. o da çok iyidir. inşallah olur da burda senin için de seviniriz. ama sen de inan olacağına.
canım benim tutmasına kadar daha bir sürü olumsuzlukla karşılaşabilirsin...sadece tutmazsa bölümünü düşünme...bütün olumsuzluklara hazır ol..mesela benden sadece 6 yumurta toplanabildi ve bunlardan sadece biri döllendi ama oda 2.gün bölünmeyi bıraktı...bende sen gibi sadece tutunmaması gibi bir olumsuzluğu düşünüyordum ve byle bir olumsuzluk bide şok etkisi yarattı...yani transfere kadar herşey yolunda gitmiyor anlayacağın...herşeye hazır olmak gerekiyor...mesela birileri beni bu konuda aydınlatsaydı belkide bu kadar üzülmeyecektim....inş. canım bizde beklemekten sıkıldık artık 7 yıl oldu dile kolay içimdeki endişelerdende kurtulamıyorum bir türlü işin aslı korkuyorum sanırım ya tutmazsa diye hayırlısı artık herşey için
canım benim tutmasına kadar daha bir sürü olumsuzlukla karşılaşabilirsin...sadece tutmazsa bölümünü düşünme...bütün olumsuzluklara hazır ol..mesela benden sadece 6 yumurta toplanabildi ve bunlardan sadece biri döllendi ama oda 2.gün bölünmeyi bıraktı...bende sen gibi sadece tutunmaması gibi bir olumsuzluğu düşünüyordum ve byle bir olumsuzluk bide şok etkisi yarattı...yani transfere kadar herşey yolunda gitmiyor anlayacağın...herşeye hazır olmak gerekiyor...mesela birileri beni bu konuda aydınlatsaydı belkide bu kadar üzülmeyecektim....
haklısın canım zaten şu 7 yıldır hastanelerde dr. elinden neler çektim bir ben bilirim belkide korkum ondan dolayı en önemlisi eşimi her tedavide zor ikna etmem buda çok yordu beni inş. bundan sonra güzel olacak herşey
haklısın canım zaten şu 7 yıldır hastanelerde dr. elinden neler çektim bir ben bilirim belkide korkum ondan dolayı en önemlisi eşimi her tedavide zor ikna etmem buda çok yordu beni inş. bundan sonra güzel olacak herşey
canım bende düşünüyorum hiç merak etme sağlıklı olsunda zayıf şişman farketmez.canım bide farabinin ücretlerini sordunmu?bide ben hiç kilo almadım tedaviye başladığım kilodayım.bencede balık ye eleviti ben zaten kullanıyordum.
bebeğime ayakkabı aldım,biberon aldım,bide göğüs pompası aldım kendime.şimdide battaniye örüyorum bi tane örgü olsun dedim diğerleri hazır olacak.bide cinsiyeti belli olursa süper olacak.ama çok harreketli gördüm.
arkadaşlar tüp bebekte neden en çok kız çocuk oluyor bilen varmı_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?