yok canım ya hiç sormadım ücretleri aslında farabide doğum yapan arkadaşlar yazsalar ii olur bilgimiz olur bende 2 kilo aldım canım bugün itibari ile 59 kiloyum balık her haft aaldıracam eşime başladım yemeye zaten elevit kan hapı yeter daha ne olsunn ay ne güzel almaya başladın mı senn bende istiyorumm bir şeyler almak beni soğutuyorlar dur bakalım bir şey olur diolar ii korkutuyorlar benii ama bir şey bile olsa başk abir bebeği sevindiririm diyorum bende allah göstermesin tabii kurban olduğum rabbim tekrar o acı günleri evlatsız günleri yaşatmasın kimseye
evet aynen söylediğin gibi X kromozonu taşıyan sipermler daha uzun ömürlü ve dayanıklı oluyorlar...o yüzden erkek olma şansı aslında her zaman biraz az kıza görebence spermlerle ilgili bişey. kız bebeği yapan spermlere daha uzun yaşıyor galiba. öyle bişeyler okumuştum ama tam hatırlayamıyorum.
kızlar dilek hanım nasıl yaaa....2.tedavimdede ona devam edeyimmi ne dersiniz...ama değiştirmekte çok uygun olmayacak...hakaret gibi olur utanırım valla
kızlar dilek hanım nasıl yaaa....2.tedavimdede ona devam edeyimmi ne dersiniz...ama değiştirmekte çok uygun olmayacak...hakaret gibi olur utanırım valla
günaydın kızlar:)))))))))) bu ay gidicem bende hayırlısı ile bakalım ne olacak haziran ayında karar verdim tüp bebek denemesine ekimde giderim diye planlıyordum ekim geldi kapıya dayandı kafamda çok soru işareti var mesela hormon tahlilim uygun çıkacakmı? en çok bunu düşünüyorum bir ara troid sorunu olabilir demişti dahiliyeci kan tahlilinde değerim biraz düşük çıkmıştı troidim biraz yavaş çalışıyomuş ama bu 6 ay önceydi şu anda ne durumda bilmiyorum sanırım gidince tüm tahlilleri yapıyorlar çok korkuyorum ya ama çok da umutluyum çünkü bilinen önemli bir sorunumuz yok eşimin spermiyogramı sonucu gayet iyi benim adetlerim hep düzenlidir 28. gün gelir hiç şaşmaz adetliyken doktor baktı yumurtam 22 cm imiş büyüklüğü normal yumurtalık kapasiten çok iyi demişti. benim doktorum da bana sadece bir ara senin yumurtan çatlamaya dirençli dedi o kafama takılıyo birde neyse nasipten ötesi olmaz (((((((((((((((((((((((((( nasibinde yoksa dayak bile yiyemezsin :))))))))))))))))))
hayırlı olsun canım .benim ilk değerim 220 ikinci 589 çıkmıştı ama tekti inşallah rabbim hayırlısını versin.
pazartesi usg de benimde tek kese göründü 27 pazarteside kalp atışını dinleyeceğiz seninki kaç haftalık
bence bu sefer başaracaksın ben 5 yıldır konyada çolakoglu sandıkçımı neyse onları felan dolanıyorum sonra bu eurofertılla tanıştım ve 3 haftalık hamileyim inşallah buradaki bu güzel insanlar sizinde çocuk sahibi olmanıza sebep olacaklar
uhde sen daha önce tüp bebek denedinmi canım?
deniz günaydın tatlım...özeline bişeyler yazmıştım...
aldım canm tşk ederim ilgilendiğin için...cevap yazdım canım.
aldım canm tşk ederim ilgilendiğin için...
uhde rahimde şekil bozuklugu histeroskobi sonrası mı teşhis edildi?günaydın kızlar,
inş. canım tek temennim bu sefer olsun artık inş. kısmet olursa eurofertıle gitmeyi düşünüyorum hayırlısı herşeyin...
hayır canım denemedim ilk denemem olacak bu dr. gazabına uğradım hep bekletildim başka tedaviler uygulandı sonuç hüsran işte, 5 yıl sebebsiz infertilite dediler ilaçlar, iğneler onlarla uğraştım olmadı sonra rahimde şekil bozukluğu var ameliyat olacaksınız dediler sorunu buldular bu arada gitmediğim il dr. kalmadı laparoskopi ve histereskopi yapıldı biraz bekleyelim dediler aşılama falan yapıldı yine olmadı şimdi yine sorun yok dediler bende tüp bebek için araştırma yapmaya başladım ve iyi bir merkez bulmaya çalışıyorum ailem konyada onun için önceliği oraya verdim en azından ailemin yanında olurum diye kısmet artık Allahım herşeyin hayırlısını versin hepimizi için...
günaydın arkadaşlar
uhde rahimde şekil bozuklugu histeroskobi sonrası mı teşhis edildi?
benimde sebepsiz infertilite artık tüp bebek yaptırıcam ama öncesinde histeroskobi yaptırmak istiyorum doktorum gerek yok diyo ama ben istiyorum çünkü sebepsiz olupta tüp bebek yaptırıp olumsuzu aldıktan sonra lap ve hist yaptıranlarda genelde hep sorun çıkıyo onun için tüp bebek öncesi yaptırmak istiyorum
ya doktorum yapalım dedi aslında ama bana pek güven vermedi bazı komplikasyonları var dedi rahim delinme gibi durum olabilir dedi bunun için iyi bi yer araştıryorum şuan bulundugum yerde yaptıramam,konyada tavsiye edebilecegin bi yer var mı histeroskobi içinhayır canım hsg'de belliymiş zaten ama diğer dr.'lar bilememişler sonki giitiğim dr. anladı sonrasında histeroskopi ve laparoskopi yaptı. şuan hiç bir problem kalmadı dedi ama halen yok işte...
canım bana kalırsada tüp bebek öncesinde yaptır derim zaten çok uzun sürmüyor hemen kalkıyosun ayağa ve rahim içine tümden bakılıyo ne gerekirse yapılıyo yinede sen bilirsin tabii inş. güzel olur hepimiz için bundan sonraki dönemler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?