Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

ya kızlar ben 7 kilo aldım. görseniz 6 aylık filan dersiniz. herkes anlıyo hamile olduğumu.
delikafadulden ben de daha bişey alamadım. cinsiyetimiz belli değil. bu arada ben crinone'u daha bırakamadım. bi de 2 ayrı vitamin daha verildi. gyno ferro sanol bide cal-d-vita. artı elevit ve folbiol. bi avuç vitamin içiyorum günde. ben de 4 ekime başkentten randevu aldım. emel hanıma. oraya devam edicem artık.

kızlar dilek hanım nasıl yaaa....2.tedavimdede ona devam edeyimmi ne dersiniz...ama değiştirmekte çok uygun olmayacak...hakaret gibi olur utanırım valla

bence spermlerle ilgili bişey. kız bebeği yapan spermlere daha uzun yaşıyor galiba. öyle bişeyler okumuştum ama tam hatırlayamıyorum.
evet aynen söylediğin gibi X kromozonu taşıyan sipermler daha uzun ömürlü ve dayanıklı oluyorlar...o yüzden erkek olma şansı aslında her zaman biraz az kıza göre

Selam Kızlar

canım inşl sorunsuz bir şekilde tedavine başlar ve bitirirsin ..
Benimde az kaldı günleri sayıyorum ama uzun sürdü biraz bakalım cuma günü yumurtalar toplanacak bir sorun olmazsa heyecanlıyım :)

kızlar dilek hanım nasıl yaaa....2.tedavimdede ona devam edeyimmi ne dersiniz...ama değiştirmekte çok uygun olmayacak...hakaret gibi olur utanırım valla

Duruşah canım ,
şimdi sorun yaşadığın için doktoruna karşı bir güvensizlik oluşmuş olabilir sende
ama içine nasıl siniyorsa öyle yap bence ...
bu senin en doğal hakkın
bence doktor değiştirdiğin için dilek hanım sana anlayış gösterecektir :)

offf valla kafam çok karışık...dilek hanımı tercih etmemizin tek sebebi eşim...bayan olduğu için illaki o olsun istedi...

pazartesi usg de benimde tek kese göründü 27 pazarteside kalp atışını dinleyeceğiz seninki kaç haftalık

canım benim 13-1 haftalık.hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da tek çift farketmez.vitaminini kullan ben elevit kullanıyorum.ceviz ye.inşallah kalp atışlarınıda duy hayırlısı ile.

günaydın kızlar,
inş. canım tek temennim bu sefer olsun artık inş. kısmet olursa eurofertıle gitmeyi düşünüyorum hayırlısı herşeyin...

uhde sen daha önce tüp bebek denedinmi canım?

hayır canım denemedim ilk denemem olacak bu dr. gazabına uğradım hep bekletildim başka tedaviler uygulandı sonuç hüsran işte, 5 yıl sebebsiz infertilite dediler ilaçlar, iğneler onlarla uğraştım olmadı sonra rahimde şekil bozukluğu var ameliyat olacaksınız dediler sorunu buldular bu arada gitmediğim il dr. kalmadı laparoskopi ve histereskopi yapıldı biraz bekleyelim dediler aşılama falan yapıldı yine olmadı şimdi yine sorun yok dediler bende tüp bebek için araştırma yapmaya başladım ve iyi bir merkez bulmaya çalışıyorum ailem konyada onun için önceliği oraya verdim en azından ailemin yanında olurum diye kısmet artık Allahım herşeyin hayırlısını versin hepimizi için...

uhde rahimde şekil bozuklugu histeroskobi sonrası mı teşhis edildi?
benimde sebepsiz infertilite artık tüp bebek yaptırıcam ama öncesinde histeroskobi yaptırmak istiyorum doktorum gerek yok diyo ama ben istiyorum çünkü sebepsiz olupta tüp bebek yaptırıp olumsuzu aldıktan sonra lap ve hist yaptıranlarda genelde hep sorun çıkıyo onun için tüp bebek öncesi yaptırmak istiyorum

hayır canım hsg'de belliymiş zaten ama diğer dr.'lar bilememişler sonki giitiğim dr. anladı sonrasında histeroskopi ve laparoskopi yaptı. şuan hiç bir problem kalmadı dedi ama halen yok işte...
canım bana kalırsada tüp bebek öncesinde yaptır derim zaten çok uzun sürmüyor hemen kalkıyosun ayağa ve rahim içine tümden bakılıyo ne gerekirse yapılıyo yinede sen bilirsin tabii inş. güzel olur hepimiz için bundan sonraki dönemler...

ya doktorum yapalım dedi aslında ama bana pek güven vermedi bazı komplikasyonları var dedi rahim delinme gibi durum olabilir dedi bunun için iyi bi yer araştıryorum şuan bulundugum yerde yaptıramam,konyada tavsiye edebilecegin bi yer var mı histeroskobi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…