Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım ben konyada yaptırmadım d.bakırda yaşıyorum, ben elazığ fırat üniv.Bilgin Hoca var prof. ona yaptırdım zaten o bildi rahimde şekil bozukluğu oldugunu bazı komplikasyonları var doğru ama güvenmekten başkada çarem yoktu iyi bir dr. bul bencede iyi araştır canım

tamam canım mutlaka yaptırcam
peki senin kaç yıldır olmuyo?şuan hala sebepsiz mi görünüyosun

çok zor canım valla benimde 26 aydır olmuyo
hangi testler yaptırdın genetik falan baktırmak gerekiyomu sence

canım dr. istediği bütün testler yapıldı eşiminde benimde tek yapılmayan genetik kısmı kaldı zaten onuda tüp bebekde isterlerse yaptıracagız elbet tek yapılmayan o kaldı sanırım birşeyin olmaması daha zor problem olsa onun çözüm yoluna gidiliyor bizlerde bekliyoruz sabırla

uhde bende boşuna bekleyip hem madden hemde maneviyen hüsrana uğramaktansa direk tüp bebek yaptırmak istiyorum sen de az sıkıntı çekmemişsin ameliyat ,l il doktor doktot gezmeler hem acı hem para kaybı zor vallahi ben 21 aylık evliyim 18 aydır çocuk istiyoruz hiç beklemeyeceğim bu ay gideceğim konyaya

valla canım dr. az çekmedim sonuçda alamadık zaten sizde sorun ne bilmiyorum ama vakit kaybetmeyi bir kenara bırak psikolojinin bozulması hepsinden daha kötü inanki bence başla derim tüp bebeğe..

çok tşk ederim güzelim iyi şimdilik çok şükür senin hayat nasıl gidiyor:)))

iyiyim canım bende teşekkürler ...
tedavm hala devam ediyor sanırım cumartesi günü op olacak .
İstenilen büyüklüğü henüz yakalayamadım. inatla büyümüyor benim yumurtalar :)

sen nasılsın dilerim iyisindir .

canım benim inşallah başarılı bir şekilde geçer işlemlerin...allah yardımcın olsun bitanem...ben daha iyiyim...bu aralar doktorumu değiştirsemmi değiştirmesemmi diye düüşünüyorum...onun dışında iyiyim...şoku atlattık:)))

tşk ederim canım iyiyim sen nasılsın?? sanırım tedavi sürecindesin nasıl gidiyor canım

canım az kaldı cumartesi günü op olacak sanırım bir aksilik olmaz ise
bende pko olduğu için yavaş ilerledik biraz .
birde öncesinde polip vardı onu aldırdım .
yaklaşık 1 aydır devam ediyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin .

Duruşah iyi olmana sevindim canım cidden .
canım sakın vazgeçme kendini tamamen topladıktan sonra yine başlarsın .
Doktor konusunda eğer içine siniyorsa doktorun değiştirme derim
sen bilirsin mesela konuşurken falan hissedersin .
ama içinde en ufak bir şüphe varsa değiştir derim .
Neticede doktora güven duymakta çok önemli .

kız deryaa ne olmuş maşalllah tosuncuk olmuş kuzucunn ay çok tatlı annesiiii maşallah maşalahhh ne güzel canım inşallah bizde o günlerii görürüz allahımmm mutluluğunuzu daim etsin hep gülsün yavrun

asiciimm nasılsın? bebişler nasıl? benimki çok hareketli. hiç durmuyo durduğu yerde. eşek sıpası. ensesi bile ölçülemedi.

asiciimm nasılsın? bebişler nasıl? benimki çok hareketli. hiç durmuyo durduğu yerde. eşek sıpası. ensesi bile ölçülemedi.

ay canım kıpır kıpır olacak desen 9 ay boyunca maşallhhh valla benimkiler ölçtürdü o gün sakinlerdi içind ehissediyor musun deniz sen ben bazen bi şeyler hissediyorm ama diorum bağırsaklarım mı dr dedi hissetmeye başlarsın artık dedi

ya ben de hissediyorum ama aynen senin gibi bağırsak diye düşünüyodum. bilmiom ki bebiş mi? bana daha hissedemezsin demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…