ya ben de hissediyorum ama aynen senin gibi bağırsak diye düşünüyodum. bilmiom ki bebiş mi? bana daha hissedemezsin demişti.
canım senin son adet tarihi kaç sanada çizelge yapalım
24 haziran tatlım ya ama beceremedim ben yarın 13 haftamız dolacak inşallah.
http://lbdf.lilypie.com/7Yxyp3.png canım bu adresi profilinden cetvel yerine kopyala bakalım bi
canım benim oldu valla. eline sağlık teyzesii opuyorumnanaktan
bu arad atesadüfen mavi yaptım belki sıpan erkektir ay ne güzel oğluşunnnnn olurrrr hareketli ufaklıkk :teytey::sm_cool:
yemin ederim aklımdan aynı şey geçti yaa canım benim.
ne???bugün mü gittin doktora:)))yerinde duramıyorsun değil mi)))kızlar ben bi daha doktora gittim. ense kalınlığı ölçülememişti iki gün önce. doktor emin olmayız ama sanki pipisi var dedi. asiciiim senin cetvel gerçek çıkıyo.
ne???bugün mü gittin doktora:)))yerinde duramıyorsun değil mi)))
maşallah canım...herşey daha güzel olur inşallah....duramıyorum walla tatlım ya endişelerim vardı. küçük bi operasyon yapıldı. bebeği görmek istedim. bi de enseyi ölçtürdük. çok şükür şimdilik herşey normal.
maşallah canım...herşey daha güzel olur inşallah....
günaydın canım. ben iyiyim. sen nasılsın?
kızlar ben bi daha doktora gittim. ense kalınlığı ölçülememişti iki gün önce. doktor emin olmayız ama sanki pipisi var dedi. asiciiim senin cetvel gerçek çıkıyo.
canım sağlıklı olsun inşallah.çok sevindim bende 1 hafta sonra bi başka dr gidip cinsiyetine baktırıcam
evet canım devam ediyorum.sadece karnım çıktı başkada bişey yok hiçbir değişiklik yok şuan işte göğüs uçlarında koyulaşma falan yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?