Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Selam kızlar
bir şey sorcam siz bilirsiniz .
Tedavi süresince göğüslerinizde hassasiyet oldumu sizinde
ya benimkiler çok kötü dokunamıyorum bile :S

olmaz mı canım tabi ki oldu. hatta transferden sonra zirve yapıyor da benim şimdiler de artık sadece yürürken acıyo. meraklanma endişelenecek bişey yok canım.

günaydın kızlar bende şafak : 14 az kaldı heyecandan ölücem (tabi bir aksilik çıkmazsa) eğer bir sorun çıkarsa tedavi sürecim işi uzatacak ama hakkımda hayırlısı bu arada şu an görümcem doğumda ameliyata aldılar bir kızı olucak darısı başıma inş.

evet bende soracaktım bunu devlet karşılamadan tüm masrafları ben karşılarsam ne kadar ödeyeceğim merkeze?

uhde senin adet tarihin ne zaman belkide karşılaşırız merkezde ben 6 ekimde bekliyorum muhtemelen 7 veya 8 ekim gibi merkeze gidecem

evet ilk kez gidecem bir tüp bebek merkezine daha önce sadece 1 ay klomen +çatlatma iğnesi kullandım onun dışında bir tedavi görmedim benim canım

uhde senin adet tarihin ne zaman belkide karşılaşırız merkezde ben 6 ekimde bekliyorum muhtemelen 7 veya 8 ekim gibi merkeze gidecem

canım ben başka ilde olduğum için mecburen izin günümü bekliyorum ancak bayramda falan gelebilecegim konyaya o zaman görüşüp halletmeyi düşünüyorum kısmet olursa

olmaz mı canım tabi ki oldu. hatta transferden sonra zirve yapıyor da benim şimdiler de artık sadece yürürken acıyo. meraklanma endişelenecek bişey yok canım.

canım ama benim daha yumurtalar bile toplanmadı
bu benim genelde regl belirtim oluyordu .
korkuyorum regl olacam diye

evet bende soracaktım bunu devlet karşılamadan tüm masrafları ben karşılarsam ne kadar ödeyeceğim merkeze?

CANIM zaten devlet falza bir şeyini karşılamıyor rapor almakta başlı başına bir sorun .
1.150 tl veriyor diye biliyorum ben .

canım ama benim daha yumurtalar bile toplanmadı
bu benim genelde regl belirtim oluyordu .
korkuyorum regl olacam diye

yok ya yumurtaların çatlamasın diye iğne oluyorsun ya öyle bi tehlike olmaz bence. bu arada ben transferden sonra da bu yüzden her dakika tuvalete gidiyordum regl oldum mu diye ama bişey olmuyo. inşallah hamile kalırsan artık 3-4 ay yaşayacaksın bunu. regl olmazsın korkma zemuszemus

Teşekkürler canım ...
bugün ne zaman toplanacağı belli olacak bakalım ...

aselciğim hadi bakalım hayırlısı ile toplansın yumoşların inş. gelişmelerden bizleri de haberdar et yeni başlayacağım için merak ediyorum hangi aşamalardan geçildiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…