Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

denizcim benimde arada bir sivilce çıkıyor crinone yapmış olabilir ben bıraktım.

yok tatlım bende arada bir değil yani yüzlerce sivilce var vücudumda ya. ben sana bahsettiğim son işlemden sonra hala crinone kullanıyorum. bu son kutu bakalım da nefret ettim artık.

şu dikiş olayından sonra bir kutu daha demişti. hatta 5 kutu da iğne. ay nefret geldi ilaçtan. bu arada artık bi doktorum yok ki :)[/QUOTE]

canım iğne hangisini kullanıyorsun.emel hanımımı düşünüyorsun sen gerçiilçedeydin demi evine yakın bi yer tercih et dicektim.ama yinede ilçedede bir dr belirle kendine ne olur ne olmaz

kızlar şükredin halinize sizler gibi hamiş olmayı ne çok isterdik ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur atlıyı derler eskiler bakalım cinsiyetleri ne olacak bebişlerinizin

amin canım hayırlısı ile hepimize nasip etsin inşaallah:)

evet kızlar ya siz benim nazlandığıma bakmayın. şımarıklık yapıyorum galiba biraz. :) gerçekten de binlerce şükür allahıma. bu arada ben sizler için de hep dua ediyorum kızlar. inşallah sizlerle de cinsiyet konuşcaz yakında. rehberlik yapcaz biz size.

selam canım. ben şimdiye kadar eurofertile devam ediyordum da artık değiştircem bugünlerde, ama çok da karar veremedim bakalım neresi olur. sen nereye gidiyosun

bnde nil hanıma başladım selçukluda şimdilik memnunum ama çok hastası var gerçi birkaç tane dr. var takipte tavsiye edilen onlarda çok yoğunlar

deniz, tan cinsiyetlerini öğrenmediniz demi daha ikinizde 13 haftalıksınız merak sarmıştır sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…