deniz, tan cinsiyetlerini öğrenmediniz demi daha ikinizde 13 haftalıksınız merak sarmıştır sizi
deniz, tan cinsiyetlerini öğrenmediniz demi daha ikinizde 13 haftalıksınız merak sarmıştır sizi
hmmm ne gzel erken öğrenmişsin ama tabiii erkek dediklerinde yaılma payı daha yüksek oluyormuş ben daha 3 gün önce öğrendim bakalım allah nasip ederse sürpriz yapmazsa bebişimiz şimdilik prensessmiş
evet canım benim arkadaşıma erkek dediler erkek dediler dr yanlış görmüşüm kız demiş şimdi kızı olacak.
bana da dr alışveriş için 1 ay daha bekle kesin olssun
dedi ama ben dayanamadım pembe tulumlarda aldım iki tanee
etiketlerini çıkarmadım ama ne olur ne olmazzz diye
evet kızlar ya siz benim nazlandığıma bakmayın. şımarıklık yapıyorum galiba biraz. :) gerçekten de binlerce şükür allahıma. bu arada ben sizler için de hep dua ediyorum kızlar. inşallah sizlerle de cinsiyet konuşcaz yakında. rehberlik yapcaz biz size.
günaydın herkese...
nazım ne güzel kızın olacak haa alllah tamamın aerdirsin sağlıkl alkucağına kızını daha bizimkiler belliolmadıı çok merak ediyorum bende rabbim hayırlı ve sağlıklı versinde kız erekefarketmez ama merak iştee oluyo ne yapacan saolsun benimeltimyavaşyavaş başladı bana alışverişe saolsun anamda yelekelere kayınvalidemde paso kızına çalışıyoooo demekki herkesin varsa yoksa anasııı kimsenin anasını başından eksik etmesin allahhh:Saruboceq::Saruboceq:
amin canım ağlarsa anam ağlar.annemde başladı yeleklere.
iyiyiim güzelim ya ne olsun...okula gidip geliyorum işte...şu bebek işini unutmaya çalışıyorum...senin nasıl gitiyor....toplama işi ne zaman belli oldumu...canım nasılsın bakim nasıl gidiyor .
günaydın canım...bizler iyiyiz sen nasılsın???herkese günaydıınn. nasılsınız bugün??
günaydın canım...bizler iyiyiz sen nasılsın???
çık gel yanımakaydirigubbakcemile3iyiyim. ama çok sıkıldım artık evde tıkılıp kalmaktan. kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?