Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

hmmm ne gzel erken öğrenmişsin ama tabiii erkek dediklerinde yaılma payı daha yüksek oluyormuş ben daha 3 gün önce öğrendim bakalım allah nasip ederse sürpriz yapmazsa bebişimiz şimdilik prensessmiş

hmmm ne gzel erken öğrenmişsin ama tabiii erkek dediklerinde yaılma payı daha yüksek oluyormuş ben daha 3 gün önce öğrendim bakalım allah nasip ederse sürpriz yapmazsa bebişimiz şimdilik prensessmiş

evet canım benim arkadaşıma erkek dediler erkek dediler dr yanlış görmüşüm kız demiş şimdi kızı olacak.

evet canım benim arkadaşıma erkek dediler erkek dediler dr yanlış görmüşüm kız demiş şimdi kızı olacak.

bana da dr alışveriş için 1 ay daha bekle kesin olssun
dedi ama ben dayanamadım pembe tulumlarda aldım iki tanee
etiketlerini çıkarmadım ama ne olur ne olmazzz diye

inşallah denizciğim o günlerde gelicek yakalicaz sizi :))))))))))))))))

günaydın şekerlerr naparsınızzzz kız bunlar hareket etmeye balşladı arada bikarnımın içinin çırpındığı oluyooo anam çok güzel bidaha yapsınlar die bekliyom ama bi daha yapmıyolar arada tokluyolar anlarını biz burdayız die ay çok güzel yaaaaa amakızlar ağrılarım çok var süreklibatıyo karnımın içi hatta allatn bile batma oluyooo bazende adet olacak gibi belime vuruyo ağrıı ama geçiyokorkuyorum hemen tuvalete gidiyorum ama içimiferah tutmay açalışıyorummm bizimkiler tüp olduğu için mi acaba bu kadar fazla diorumm dr normal olacak dedi aman kızlar farabide suna soydemire gitmeyinnn sakın ha yanlışlıkla ben gittim gitmez olaydım verdiğim paraya acıdım valla
dövmediği kaldı kadının klava:klava:kötükedihüso benii

nazım ne güzel kızın olacak haa alllah tamamın aerdirsin sağlıkl alkucağına kızını daha bizimkiler belliolmadıı çok merak ediyorum bende rabbim hayırlı ve sağlıklı versinde kız erekefarketmez ama merak iştee oluyo ne yapacan saolsun benimeltimyavaşyavaş başladı bana alışverişe saolsun anamda yelekelere kayınvalidemde paso kızına çalışıyoooo demekki herkesin varsa yoksa anasııı kimsenin anasını başından eksik etmesin allahhh:Saruboceq::Saruboceq:

amin canım ağlarsa anam ağlar.annemde başladı yeleklere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…