çık gel yanımakaydirigubbakcemile3[/QUO
yanımda annem var. o da üç yaşındaymışım gibi davranıyor. sanırsın açık kalp ameliyatı geçirdim. bu üç ay eşim bi yandan annem bi yandan üstüme çok düştüler. artık birey değilim sanki. ama istersen sen gel. ben 7 gün 24 saat evdeyim(( allahtan rapor bitiyo da pazartesi başlıyorum.
anneler böyle işte...benimkide yanımda ve iykide yanımdaydı...onu sayesinde kolay atlattım bu durumu...o olmasa kötü olabilirdimçık gel yanımakaydirigubbakcemile3[/QUO
yanımda annem var. o da üç yaşındaymışım gibi davranıyor. sanırsın açık kalp ameliyatı geçirdim. bu üç ay eşim bi yandan annem bi yandan üstüme çok düştüler. artık birey değilim sanki. ama istersen sen gel. ben 7 gün 24 saat evdeyim(( allahtan rapor bitiyo da pazartesi başlıyorum.
anneler böyle işte...benimkide yanımda ve iykide yanımdaydı...onu sayesinde kolay atlattım bu durumu...o olmasa kötü olabilirdim
doğru söylüyorsun canım. ben sürekli evde olunca artık inanılmaz sıkıldım ama. artık pazartesi başlarsam biraz rahatlarım galiba.
iyiyiim güzelim ya ne olsun...okula gidip geliyorum işte...şu bebek işini unutmaya çalışıyorum...senin nasıl gitiyor....toplama işi ne zaman belli oldumu...
nazım ne güzel kızın olacak haa alllah tamamın aerdirsin sağlıkl alkucağına kızını daha bizimkiler belliolmadıı çok merak ediyorum bende rabbim hayırlı ve sağlıklı versinde kız erekefarketmez ama merak iştee oluyo ne yapacan saolsun benimeltimyavaşyavaş başladı bana alışverişe saolsun anamda yelekelere kayınvalidemde paso kızına çalışıyoooo demekki herkesin varsa yoksa anasııı kimsenin anasını başından eksik etmesin allahhh:Saruboceq::Saruboceq:
doğru söylüyorsun canım. ben sürekli evde olunca artık inanılmaz sıkıldım ama. artık pazartesi başlarsam biraz rahatlarım galiba.
geçen haftaya kadar bnm düşük tehlikem vardı diye hiç evden çıkmadım
zaman geçmiyor valla ama geçen haftadan beri gezmeye başladım nasıl geçti anlamadım bu bir hafta allah sürekli yatan hastaların yardımcısı olsun gerçketen çok zormuş
hadi bakalım...alllah yardımcın olsun canım...inşallah güzel haberlerle dönersin...evet öğretmenim güzelimyarın olacak sanırım canım inşl
dün gece çatlama iğnemi oldum
yarın 12 de gel dedi doktorum .
Canım sen öğretmen misin :))))
nerelerdesiniz ayolll...çok sıkıldım valla...canım senin e2 kaç çıkmış...düşmüş mü?karnında şişlik oldumu??benimki hala geçmedi ya...hamile kalmadan hamile gibi görünüyorum...offff...geçecek inşallah bakalımyarın olacak sanırım canım inşl
dün gece çatlama iğnemi oldum
yarın 12 de gel dedi doktorum .
Canım sen öğretmen misin :))))
hadi hayırlısı güzelim...güzel haberlerle dönersin inşallahkızlar herkeze slm ben bugün selçuklu tıptaydım kan verdim genetiğe inşallaah sonuç iidir birde benim diğer embriyo tüplerden inip karnıma patlamış beta halen 172 bugün doktorum iğne yaptı düşürecekmiş kurbandan sonra da başlayalım dedi
hadi bakalım...alllah yardımcın olsun canım...inşallah güzel haberlerle dönersin...evet öğretmenim güzelim
nerelerdesiniz ayolll...çok sıkıldım valla...canım senin e2 kaç çıkmış...düşmüş mü?karnında şişlik oldumu??benimki hala geçmedi ya...hamile kalmadan hamile gibi görünüyorum...offff...geçecek inşallah bakalım
kızlar herkeze slm ben bugün selçuklu tıptaydım kan verdim genetiğe inşallaah sonuç iidir birde benim diğer embriyo tüplerden inip karnıma patlamış beta halen 172 bugün doktorum iğne yaptı düşürecekmiş kurbandan sonra da başlayalım dedi
dört gözle seni bekliyorum...haberlerini bekliyorum...Eğitimci hayranıyım ben :)))
Çok Teşekkürler iyi dileklerin için canım ...
off şişliği hiç sorma valla ben 20 günde 10 kilo aldım ...
şiştimmmmmmmmmmmmmmm hiç bir kıyafetimin içine sığmıyorum
doktor geçecek dedi ama geçen bir şey yok henüz
duruşah sana tavsiyem bol su ve günde iki fincan kadar yeşil çay iç canım
ancak öyle atarsın ödemi
Hayırlısı olsun canım dilerim sonucların güzel olur ...
hadi hayırlısı güzelim...güzel haberlerle dönersin inşallah
canım salı günü gideceğim inşallah...öncesnde eurofertile gittin sende değil mi...orada ne yaptı doktorun...kim baktı sanainşallah canım yaa hepimiz iyi haberlerle döneriz umarım sen genetik yaptırcan mı canım selçuklu tıpta çok güzel ilgilendiler ücretsiz bütün testler benden 4 eşimden 1 tüp kan aldılar 3 haftaya felan çıkarmış
dört gözle seni bekliyorum...haberlerini bekliyorum...
asel canım çok saol allah yardımcımız olsun
hadi hayırlısı güzelim...doktorun kimdi senin...şimdi nasılsın???Selam canım
sabah gittim şimdi eve döndüm .
Toplama işlemi bitti eşimde sperm verdi bugün bakalım ne olcak .
benden toplam 30 yumurta toplamış doktorum
10 tanesi siyah siyahtı dedi çok umut yok dedi ama diğerlerinden umutluyum herşey çok güzel geçti dedi .
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım Amin
hadi hayırlısı güzelim...doktorun kimdi senin...şimdi nasılsın???
evet jel vermişti...o bebek için rahmi hazırlıyor...inşallah herşey çok güzel olur bi tanem yaaa...evet benimde çok ağrım olmuştu...benim yumurtalar döllenmeyince o jeli kullanmak zorunda kalmadım.ama sende herşey iyi giderse bebek 10 haaftalık olana kadar kullanıyomuşsun onuBen başka bir merkeze gidiyorum canım Eurofertile gitmiyorum .
İvi diye bir yer Mecidiyeköyde .
Şimdi aprım çok var birşey yiyiemedim hastanede canım istemedi .
doktor yemek ye sonra ağrı kesici al dedi
birde bana vajinal yoldan uygulamam gereken bir ilaç verdi sanada vermiş miydi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?