Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

iyiyiim güzelim ya ne olsun...okula gidip geliyorum işte...şu bebek işini unutmaya çalışıyorum...senin nasıl gitiyor....toplama işi ne zaman belli oldumu...

yarın olacak sanırım canım inşl
dün gece çatlama iğnemi oldum
yarın 12 de gel dedi doktorum .
canım sen öğretmen misin :))))

saolasın canım inşlallh hep beraber sağlıkla gelsinler bebekleerimiz dünyaya
tedavide olan, tedavi bekleyen arkadaşlarında rabbbim tez zamanda göbeciklerini dolduruversin sağlıklı bebeciklerle

anne konusuna gelince aynen katılıyorum
ama bnm bu sürede sanki iki annem oldu saolsun eşimde annem gibi sütünü içtinmi ceviz yedinmi meyve saati vs vs vs şefkat ve merhemt dolu günler geçiriyorum anlyacağın:teselli:

yarın olacak sanırım canım inşl
dün gece çatlama iğnemi oldum
yarın 12 de gel dedi doktorum .
Canım sen öğretmen misin :))))
nerelerdesiniz ayolll...çok sıkıldım valla...canım senin e2 kaç çıkmış...düşmüş mü?karnında şişlik oldumu??benimki hala geçmedi ya...hamile kalmadan hamile gibi görünüyorum...offff...geçecek inşallah bakalım

kızlar herkeze slm ben bugün selçuklu tıptaydım kan verdim genetiğe inşallaah sonuç iidir birde benim diğer embriyo tüplerden inip karnıma patlamış beta halen 172 bugün doktorum iğne yaptı düşürecekmiş kurbandan sonra da başlayalım dedi

hadi hayırlısı güzelim...güzel haberlerle dönersin inşallah

hadi bakalım...alllah yardımcın olsun canım...inşallah güzel haberlerle dönersin...evet öğretmenim güzelim

Eğitimci hayranıyım ben :)))
Çok Teşekkürler iyi dileklerin için canım ...

off şişliği hiç sorma valla ben 20 günde 10 kilo aldım ...
şiştimmmmmmmmmmmmmmm hiç bir kıyafetimin içine sığmıyorum
doktor geçecek dedi ama geçen bir şey yok henüz
duruşah sana tavsiyem bol su ve günde iki fincan kadar yeşil çay iç canım
ancak öyle atarsın ödemi

Hayırlısı olsun canım dilerim sonucların güzel olur ...

dört gözle seni bekliyorum...haberlerini bekliyorum...

hadi hayırlısı güzelim...güzel haberlerle dönersin inşallah

inşallah canım yaa hepimiz iyi haberlerle döneriz umarım sen genetik yaptırcan mı canım selçuklu tıpta çok güzel ilgilendiler ücretsiz bütün testler benden 4 eşimden 1 tüp kan aldılar 3 haftaya felan çıkarmış

canım salı günü gideceğim inşallah...öncesnde eurofertile gittin sende değil mi...orada ne yaptı doktorun...kim baktı sana

dört gözle seni bekliyorum...haberlerini bekliyorum...

Selam canım
sabah gittim şimdi eve döndüm .
Toplama işlemi bitti eşimde sperm verdi bugün bakalım ne olcak .
benden toplam 30 yumurta toplamış doktorum
10 tanesi siyah siyahtı dedi çok umut yok dedi ama diğerlerinden umutluyum herşey çok güzel geçti dedi .

asel canım çok saol allah yardımcımız olsun

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım Amin

hadi hayırlısı güzelim...doktorun kimdi senin...şimdi nasılsın???

hadi hayırlısı güzelim...doktorun kimdi senin...şimdi nasılsın???

Ben başka bir merkeze gidiyorum canım Eurofertile gitmiyorum .
İvi diye bir yer Mecidiyeköyde .
Şimdi aprım çok var birşey yiyiemedim hastanede canım istemedi .
doktor yemek ye sonra ağrı kesici al dedi
birde bana vajinal yoldan uygulamam gereken bir ilaç verdi sanada vermiş miydi canım

evet jel vermişti...o bebek için rahmi hazırlıyor...inşallah herşey çok güzel olur bi tanem yaaa...evet benimde çok ağrım olmuştu...benim yumurtalar döllenmeyince o jeli kullanmak zorunda kalmadım.ama sende herşey iyi giderse bebek 10 haaftalık olana kadar kullanıyomuşsun onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…