Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

progynex diye bir şey canım kapsül halinde .
internetten bakacam birazdan .

canım ya Allahım inşl sana ikinci denemene bile gerek kalmadan doğal yollardan versin
ben sana böyle dua ediyorum neden diye sorarsan
bu vakte gelene kadar insan iğne ilaç iyicce yıpranıyorsun .
bu ay gününü takip et yumurtlama gününü canım
benim arkadaşım iki kez denedi olmadı tüp bebek ikinci denemenin hüsran olduğu ayın sonrasında kendisi hamile kaldı
hemde onun tek tüpü tıkalı idi .
Rabbim seninde isteyen herkesinde yüzüne gülsün inşl
benimde tutmazsa ikinciye aynı zamanda başlarız artık :))

canım benim allah senden razı olsun...iyi dileklerin için çok tşk ederim bitanem...tutmazsa diye düşünme...buraya kadar güzel geldin bundan sonrasıda güzel olacak inşallah...valla ne bileyim içimde bir ses artık hamile kalamayacağımı söylüyor nedense...ufacıkta olsa umut kalmadı bi taem ya...evet iğneilaç çok yıpratıyor insanı..hele şu karnımı şişliği offfff...milletten utanıyorum ya...geçenlerde velimin bir tanesi hayırlı olsun hocam dedi...çok bozuldum((hamile olmadan hamile gibi görünüyorum yaa

canım öyle düşünme sakın .
insanlar kaç kez deniyorlar anlatamam sana
önemli olan aslında sana doğru tedaviyi uygulamaları bundan emin ol önce lütfen .
benim yengem tam 15 sene o doktor senin bu doktor benim gezdi canım
onun genetik bir sorunu vardı adet görem,iyordu .
aynı 10 yaşında bir kız çocuğu gibi yumurtalıkları çalışmıyordu .
Ankarada tedaviye başladı doktor ikinci gün iğneden sonra tedaviyi bıraktı.
sonra eve geldi istanbula
bir dün SSK ya giderken otobüse yaşlı bir kadın binmiş yengemde kadına yer vermiş
yegemde 1.80 boyunda 100 kilodan fazla bir kadın hep ilaçlar yüzünden şişmişti veremedi sonra
neyse kadınla bunlar sohbet etmeye baaşlamış
nereye gidiyosun hamilemisin falan diye sormuş
yengemde kısaca bahsetmiş .
demiş benim için yapılacak bir şey yok teyze tüp bebek bile yapamıyorlar bana demiş
kadın yengeme bir telefon yazdırmış bu numarayı ara benim yönlendiriğimi söyle diye yengemde tamam demiş almış
aradan biraz zaman geçmiş 15 gün falan evde otururken aklına gelmiş almış telefonu aramış
Memorial daki Semra hanım çıkmış işte beni teyzenin size yönlendirdi muayene olacaktım falan demiş gitmiş
semra hanımda yengemi muayene ettikten sonra olmaz diye bir şey yok ama biraz uğraşırız demiş
o ay başladılar tedaviye ve o ay hamile kaldı
,inan bana canım aileden ve cevreden hiç kimse inanamadı bu duruma
mucize gibi bir şey di
iişte burada doktorun sana nasıl bir tedavi uyguladığıdır .
banada dedi sende ona git dedi ama orası biraz tuzlu olduğu için ben gidemedim başka bir yere başladım .
çok uzattım duruşah ama canım hiç bir şekilde umudunu kaybetme .
inancını kaybetme . olmayacak deme lütfen . Rabbim dualarını kabul edecek .

şişliği hiç sorma valla etraftakilerde bana diyorlar ne o hamilesin de bizemi söylemiyorsun diyorlar sinir oluyorum :)))

canım salı günü gideceğim inşallah...öncesnde eurofertile gittin sende değil mi...orada ne yaptı doktorun...kim baktı sana

canım benim önceden ali samibeyinde orda olduğu elit kadın sağlığı adlı bir yer var özel ,yumurta oluşumum orda olduğu için oraya gittim necati özçimen o bana yapılması gereken testleri yazdı 6,7 tana bnm 1 tanede eşimin vardı işte direk genetik bölümüne gittim hiç uğraştırmadılar orda bir uzmanlaa görüştük bu testlerin tüp bebekten önce yapılması gerek dedi ama illaki siz bu durumları yaşayınca yönlendiriyorlar die kızdı biraz haklıda yani .benim sadece transfer ve yumurta toplamam eurofertilde oldu ve olacak cnm inşallah ayrıca doktorum sami bey deiştirmeyide düşünmüyorum sen karar verdinmi dr.hakkında

rabbim istedimi oluyor işte cnm olmaz die bir şey yokinşallah seinde sağlıklı sıhatlı bebişlerin olur cnm

valla salı günü gideceğim...hangi doktor bakarsa ona devam edeceğim:)))hakkımda hangisi hayırlıysa o olur inşallah

günaydın canım benim...söylemedin kaç embriyon oluşmuş...

Selam duruşahcım
toplamda 30 adet yumurta vardı 10 tanesi kaliteli değildi söylemişti doktor .
20 tanesini koymuşlar ama 10 adet döllenmiş eşimin sperm kalitesi pek iyi değil di zaten .
bugün için henüz aramadılar bende merakla bekliyorum .
Dua ediyorum 1 tane bari kalsa diye .
kalmazsa eğer benden önce eşimin tedavi olması gerekecek sanırım
döllemeye yetmiyor spermler heyecan mı yaptı bilmiyorum ama tahlil de bile daha iyiymiş sonucu .
haber bekliyorum ararlarsa yazarım canım
inanmicaksın ama varya tedaviye başladığımdan beri saçlarım beyazlamış bugün dikkat ettim :):):)

ne zormuş ya farkında olmadan harbiden stres oluyormuşum ben

canım benim kıyamam..sakin ol...şu bir gerçekki bizimi için yazılan yazının dışına çıkamayız...10 yumurtan döllenmiş meraklanma...sonuç iyi gelir tatlım benim

canım benim kıyamam..sakin ol...şu bir gerçekki bizimi için yazılan yazının dışına çıkamayız...10 yumurtan döllenmiş meraklanma...sonuç iyi gelir tatlım benim

çok sağol canım benim Allah razı olsun senden bana büyük desteksin burada .
Sen yarın gidiyorsun dimi tekrar .
haberlerini bekliyorum canım unutma sakın geldiğinde yaz :)

çok sağol canım benim Allah razı olsun senden bana büyük desteksin burada .
Sen yarın gidiyorsun dimi tekrar .
haberlerini bekliyorum canım unutma sakın geldiğinde yaz :)
evet ben yarın gideceğim inşallah...sanırım önce bir jinekolojik muayene edecekler ardından genetiğe sevk edecekler...yazarım hiç meraklanma güzelim...sende haber geldikçe yaz...şu an nasılsın...ağrın sancın geçtimi...ben toplama işleminden sonra 4 gün serum yedim...sende varmı öyle bir durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…