evet ben yarın gideceğim inşallah...sanırım önce bir jinekolojik muayene edecekler ardından genetiğe sevk edecekler...yazarım hiç meraklanma güzelim...sende haber geldikçe yaz...şu an nasılsın...ağrın sancın geçtimi...ben toplama işleminden sonra 4 gün serum yedim...sende varmı öyle bir durum...
neden bulanıyorki...geçmiş olsun...
haaaa iyi yaaa...aman o yüzden olsun...ilaçların yan etkisi sandım bende...hamileyim duruşah o yüzden..
darısı bizlere artık...
evet belkide o koltuklarda karşılıklı oturduk...Kızlar burda bir amaç için toplanmışmışsınız.Hemde çok güzel bir amaç .Hiç tanışmayı düşünmedinizmi.Belki tedavi esnasında karşılaşmışınızdır bile
merhaba arkadaşlar bugün kalp atışlarını dinledik çok ağladım o anda tutamadım kendimi. hep dualar ediyorum Allahım hepinize biran önce bu duyguyu nasip etsin güzel Allahım ne olur sabredin dualar edin.Allahım yardımcınız olsun..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım inşallah biz gülemedik sen gülersin sanırım ilk denemen...
kızlar beta hcg halen 175 bu gün iğne yapıldı şükür ameliyattan kurtuldum bebeğim benden ayrılmak istemiyor ama ben onu iğneyle düşürmeye çalışıyorum çok kötü bir durum beta nın düşmesi için test yaptırıyorum bir zamanlar çıksın die uğraşırken ALLAH kimseye yaşatmasın zor bir durum
merhaba arkadaşlar bugün kalp atışlarını dinledik çok ağladım o anda tutamadım kendimi. hep dualar ediyorum Allahım hepinize biran önce bu duyguyu nasip etsin güzel Allahım ne olur sabredin dualar edin.Allahım yardımcınız olsun..
kızlar beta hcg halen 175 bu gün iğne yapıldı şükür ameliyattan kurtuldum bebeğim benden ayrılmak istemiyor ama ben onu iğneyle düşürmeye çalışıyorum çok kötü bir durum beta nın düşmesi için test yaptırıyorum bir zamanlar çıksın die uğraşırken ALLAH kimseye yaşatmasın zor bir durum
geldim güzelim.tıbbi genetiğe gidip kanımızı verdik...3.adetimde tekrar başlayacağız bakalım...aynı şeyle yine karşılaşabilirmişiz...biraz keyfim kaçtı...yaşadığım şeyler için doktorlarda bir açıklama yapamıyorlar...onlarda şaşkın...diğer tedavimde dozu düşürüp az yumurta elde etmeye çalışacaklarmış...rabbim hayırlısını versin inşalllah...doktorumuda değiştirdim...sami beyle görüştüm bugün...sen ne yaptın haber geldimi...ne olmuş...embriyolar ne durumda..bende seninkileri merak ettim...kaç cücüğün oldu:)))))duruşah nerdesin canım merak ettim .
geldim güzelim.tıbbi genetiğe gidip kanımızı verdik...3.adetimde tekrar başlayacağız bakalım...aynı şeyle yine karşılaşabilirmişiz...biraz keyfim kaçtı...yaşadığım şeyler için doktorlarda bir açıklama yapamıyorlar...onlarda şaşkın...diğer tedavimde dozu düşürüp az yumurta elde etmeye çalışacaklarmış...rabbim hayırlısını versin inşalllah...doktorumuda değiştirdim...sami beyle görüştüm bugün...sen ne yaptın haber geldimi...ne olmuş...embriyolar ne durumda..bende seninkileri merak ettim...kaç cücüğün oldu:)))))
canım gözün aydın bilirim o duyguyu mini minnacık bir kıpırdama nın heyacanını ALLAH büyük bakalım inşallah bizleride mahrum etmez dikkat et kendine cnm...
hayırlı olsun canım. en son doktora gittiğimizde de bizimki kıpır kıpırdı. enseyi bile ölçtürmedi. bir ay filan sonra da bunları yaşayacaksın inşallah. kendine çok dikkat et tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?