Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım sorma hızlı yürüyünce ayakta çok kalınca ağrım oluyor .
daha normale dönemedim bende .
karnımdaki şişkinliği hiç sormaaaaaaaaa 6 aylık gebe gibiyim

Kızlar burda bir amaç için toplanmışmışsınız.Hemde çok güzel bir amaç .Hiç tanışmayı düşünmedinizmi.Belki tedavi esnasında karşılaşmışınızdır bile

merhaba arkadaşlar bugün kalp atışlarını dinledik çok ağladım o anda tutamadım kendimi. hep dualar ediyorum Allahım hepinize biran önce bu duyguyu nasip etsin güzel Allahım ne olur sabredin dualar edin.Allahım yardımcınız olsun..

canım gözün aydın bilirim o duyguyu mini minnacık bir kıpırdama nın heyacanını ALLAH büyük bakalım inşallah bizleride mahrum etmez dikkat et kendine cnm...

kızlar beta hcg halen 175 bu gün iğne yapıldı şükür ameliyattan kurtuldum bebeğim benden ayrılmak istemiyor ama ben onu iğneyle düşürmeye çalışıyorum çok kötü bir durum beta nın düşmesi için test yaptırıyorum bir zamanlar çıksın die uğraşırken ALLAH kimseye yaşatmasın zor bir durum

canım inşallah biz gülemedik sen gülersin sanırım ilk denemen...

Canımmmmmmmmmmmmm benim bu iyi dileklerin hepimiz için gelsin inşl
evet benim ilk denemem Allah inşl hayırlısını verir.
ama ilk deneme umutsuz diye ikinci üçüncü de öyle olacak değil ya sende bozma moralini lütfen hepimize inan çok dua ediyorum .

(((((((((((((((((8 Rabbim senin yüzüne gülsün kötü oldum yazdıklarını okuyunca canım .
sabret biraz geçecek hepsi .
bu günlerin ardında güneşli günler var senin için unutma canım sakın .
bizler sadece sahip olduğumuz şeyleri yada olacaklarımızı kolay elde edemeyen sınıfız .
meleklerimiz bir gün bizlerle olacak canım üzülme lütfen ((
herşeyden daha önemlisi senin sağlığın

hayırlı olsun canım. en son doktora gittiğimizde de bizimki kıpır kıpırdı. enseyi bile ölçtürmedi. bir ay filan sonra da bunları yaşayacaksın inşallah. kendine çok dikkat et tatlım.

canım benim ya kıyamam ben sana. ama emin ol geçecek bugünler. seninkinden farklı olsa da ben de çok çektim. inşallah sonunda güleceksin tatlım. buna eminim ben.

duruşah nerdesin canım merak ettim .
geldim güzelim.tıbbi genetiğe gidip kanımızı verdik...3.adetimde tekrar başlayacağız bakalım...aynı şeyle yine karşılaşabilirmişiz...biraz keyfim kaçtı...yaşadığım şeyler için doktorlarda bir açıklama yapamıyorlar...onlarda şaşkın...diğer tedavimde dozu düşürüp az yumurta elde etmeye çalışacaklarmış...rabbim hayırlısını versin inşalllah...doktorumuda değiştirdim...sami beyle görüştüm bugün...sen ne yaptın haber geldimi...ne olmuş...embriyolar ne durumda..bende seninkileri merak ettim...kaç cücüğün oldu:)))))

sana nasıl ilaç verdiler canım kaç dozla başlamıştın
ben 125mlg ile başlamıştık gonalf ile ilk olarak
yumurtalar hemen büyümesin diye yapıyorum demişti doktor
tabi herkes için farklıdır ama
canım inşl sonuçlarınız iyi gelir
her işte bir hayır vardır sakın moralini bozma
keyfini de kaçırma biliyorsun herşeyin başı moral
benim 10 yumurta gelişime devam ediyor 3 tane gelişimi tamamlamış transfer durumuna gelmiş bakalım
yarın da olabilir perşembe sabahta olabilir
yarın saat3 gibi bakacak durumlarına eğer uygunsa yarın yapacak ama bekleyelim ben sana haber verecem dedi
inşl sorun çıkmaz yüreğim ağzımda valla iş bile yapamıyorum meraktan .

hayırlı olsun canım. en son doktora gittiğimizde de bizimki kıpır kıpırdı. enseyi bile ölçtürmedi. bir ay filan sonra da bunları yaşayacaksın inşallah. kendine çok dikkat et tatlım.

çok teşekkür ederim sağol inşallah Allahım herkesle beraber tüm isteyenlerle beraber bizede kucağımıza almayı sağlıkla nasip etsin. sende dikkat et bu arada benim midem çok bulanıyor senin de bulanıyormu özellikle sabhları bide sigara parfüm kokuları beni mahvediyor rezil olucam bir yerde kuscam diye korkuyorum girmiyorum ortamlara ama çalışınca mecbur kalıyorum.neyse görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…