Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım ilk başlarda parfüm kokusu beni de çok rahatsız ediyordu. ama sigara kokusundan hiç nefret edemedim ben bende çok yoğun bulantı filan olmadı. sadece bir kere çıkardım. o da çok süt filan içmiştim ondan oldu. ama bende de çok fazla baş ağrısı oldu. çok şükür bugünlerde iyiyim. şeytan kulağına kurşun. bulantılar 12. haftanın sonunda geçer diyorlar. birazcık sık dişini tatlım. istersen rapor al biraz. kendine ve de bebişe iyi bak.

MERHABA canım ne yapıyorsun...göreve başladın sanırım...bende doktorumu değiştirdim dün... sami beyde kullandm tercihimi...bakalım sami bey vesile olacakmı bu işe

Selam kızlar herkese
benimde yarın sabah transferim olacak doktor aradı şimdi
dua edin ne olur (((

Selam kızlar herkese
benimde yarın sabah transferim olacak doktor aradı şimdi
dua edin ne olur (((
bitanemsin kıyamam sana allah yardıcın olsun...inşallah hakkında hayırlısı olur tatlım...anne olursun inşallah o minicik şeyi büyütürsün içinde inşallah

Duruşahhhhh geldim ben canım :)))
sabah gittim saat 9:00 gibi oldu transferim 10:30 da çıktık hastaneden eve geldik
herşey yolunda gitti dedi şimdilik bir sorun yok bundan sonrası kısmet dedi doktor yüzde elli şans verdi
5. gün embriyosu kaliteli bir embriyo dedi .
hepsini gördüm döl yatağına nasıl gittiğini nasıl orada kaldığını inanılmaz bir duygu zaten .
o anda iki damla yaş geldi gözümden sadece :)
bugün dikkatli ol yarın normal yaşatına dönebilirsin ama dikkat et yinede dedi
ev işi yapma işe gidip gelirken dikkat et dedi doktor .
9 ekimde test günüm var bundan sonra sadece dua ediyorum ... Allahım bütün isteyenlere versin
dilerim seninde yeni başlayacağın tedavin benim ki gibi sorunsuz devam eder canım sonucundada inşl güzel meleğin seninle olur ....

yumurtalardan iki tane daha kaliteli var ona yarın karar vereceğiz donduralımmı diye dedi bir gün daha kalsın öyle bakalım dedi .
inşl gerek bile kalmaz ama onlarında durumu iyi giderse dondurucaz bakalım ...

hadi geçmiş olsun güzelim...şimdiye kadar herşey güzelse bundan sonrasıda güzel olacak inşallah...evet aman dikkat et bu kadar emek boşa gitmesin...inşallah hep seninle kalır minişin...kaç tane transfer edildi...9unada bişey kalmamış...sabırlı ol bakalım...
yumurtalardan iki tane daha kaliteli var ona yarın karar vereceğiz donduralımmı diye dedi bir gün daha kalsın öyle bakalım dedi .
dondurun tabi canım ne olur ne olmaz...sen bana göre şanslıymışsın..baksana 1.denemen transfere kadar sorunsuz geçti..inşallah şansın hep böyle devam eder tatlım.

Son düzenleme:
MERHABA canım ne yapıyorsun...göreve başladın sanırım...bende doktorumu değiştirdim dün... sami beyde kullandm tercihimi...bakalım sami bey vesile olacakmı bu işe

merhaba canım. evet göreve başladım o yüzden çok sık giremiyorum internete. sami bey iyidir canım. güzel tercih. inşallah bu sefer olacak. dualarım hep sizlerle.

tatlım hayırlı olsun. inşallah güzel heberlerini alırız canım. ama bence dondurun embriyoları. biz de dördünü dondurduk. inşallah tutarsa belki ikinci bebişi istersin. tedavide herşeyi baştan olmak çok zor bilirsin.

canım hayırlı olsun bebişin 5.gün enkaliteli oluyor inşallah tutunurlar:)))

canım benim ya kıyamam ben sana. ama emin ol geçecek bugünler. seninkinden farklı olsa da ben de çok çektim. inşallah sonunda güleceksin tatlım. buna eminim ben.

inşallah canım ya ben tedaviden soğudum kurbandan sonray attım gerçekten manen çok yıprandımm ALLAHIM isteyen herkeze tattır annelik duygusunu geçen yıl bu zamanlar 5,6 aylık hamiştim ogünleri çok özleedimm bazen kızm aklıma gelip ağlıyorum ama rabbimden kucağıma alacağımı istiyorum tabii inşallah sen de sağlıklı bir şakilde kucağına alırsın cnmm bütün bebek bekleyenlerle birlikte

duruşah benim doktorum da sami bey iyi bir uzman genetiğe de gitmişin bize 10 gün sonra aramaya başlayın dediler kaç tüp kan verdin ben 5 eşim de 1 tüp kan vardik inşş sonuçlar iyi çıkarrr ....

deniz sen nasılsın canım bebişin nasıll inşallah herşey yolundadır cnm

deniz sen nasılsın canım bebişin nasıll inşallah herşey yolundadır cnm

sağol tatlım iyiyim. geçen hafta çok kötü günler yaşadık biz de. ama geçti gitti. neyse bebeğim iyi çok şükür. ben sıkıntı çektim biraz. inşallah sağlıklıca dünyaya gelseydi bebeğim başka şey isytemiyorum. tatlım senin için de allahım bir zaman bekliyordur. elbet bir gün hayallerin gerçek olacak merak etme. en azından hamile kalabiliyorsun canım. düşük için çok farklı yöntemler var artık hepsini denerler. inşallah olur canım benim.:Saruboceq:

duruşah benim doktorum da sami bey iyi bir uzman genetiğe de gitmişin bize 10 gün sonra aramaya başlayın dediler kaç tüp kan verdin ben 5 eşim de 1 tüp kan vardik inşş sonuçlar iyi çıkarrr ....
benden 2 eşimden 1 tüp aldılar canım...off valla bazen bende eşime vaz mı geçsek diyorum...oda bu denemeyide yapalımda sonra bırakırız peşini diyor

inşallah canım son aylar çok önemli çok dikat et kendine ben ilk aylar çok dikkat ettim ama son aylarda herşey yoluda die dikkat etmedim doktor erken doğuma birazda ona bağlıyor tabiki herşey kısmet ALLAH büyük cnm ....

benden 2 eşimden 1 tüp aldılar canım...off valla bazen bende eşime vaz mı geçsek diyorum...oda bu denemeyide yapalımda sonra bırakırız peşini diyor

bencede canım genetik sonuçları alın bakalım ona göre karar verin inşallah hayırlısıyla sende gülersin cnm ama sen yinede şükret bir tane kızın var ne güzel...

doğru söylüyorsun canım. inşallah hepimiz için herşey yolunda gider. kendime olabildiğince dikkat ediyorum ama bazen de çevremin yoğun ilgisi beni bunaltıyor. artık 6 ay sıkcam dişimi. inşallah hayırlısıyla geçer gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…