çok teşekkür ederim sağol inşallah Allahım herkesle beraber tüm isteyenlerle beraber bizede kucağımıza almayı sağlıkla nasip etsin. sende dikkat et bu arada benim midem çok bulanıyor senin de bulanıyormu özellikle sabhları bide sigara parfüm kokuları beni mahvediyor rezil olucam bir yerde kuscam diye korkuyorum girmiyorum ortamlara ama çalışınca mecbur kalıyorum.neyse görüşmek üzere.
MERHABA canım ne yapıyorsun...göreve başladın sanırım...bende doktorumu değiştirdim dün... sami beyde kullandm tercihimi...bakalım sami bey vesile olacakmı bu işecanım ilk başlarda parfüm kokusu beni de çok rahatsız ediyordu. ama sigara kokusundan hiç nefret edemedim benbende çok yoğun bulantı filan olmadı. sadece bir kere çıkardım. o da çok süt filan içmiştim ondan oldu. ama bende de çok fazla baş ağrısı oldu. çok şükür bugünlerde iyiyim. şeytan kulağına kurşun. bulantılar 12. haftanın sonunda geçer diyorlar. birazcık sık dişini tatlım. istersen rapor al biraz. kendine ve de bebişe iyi bak.
Selam kızlar herkese
benimde yarın sabah transferim olacak doktor aradı şimdi
dua edin ne olur(((
bitanemsin kıyamam sana allah yardıcın olsun...inşallah hakkında hayırlısı olur tatlım...anne olursun inşallah o minicik şeyi büyütürsün içinde inşallahSelam kızlar herkese
dua edin ne olur(((
hadiiii gel ya nerdesin..çok meraklandımSelam kızlar herkese
dua edin ne olur(((
hadi geçmiş olsun güzelim...şimdiye kadar herşey güzelse bundan sonrasıda güzel olacak inşallah...evet aman dikkat et bu kadar emek boşa gitmesin...inşallah hep seninle kalır minişin...kaç tane transfer edildi...9unada bişey kalmamış...sabırlı ol bakalım...Duruşahhhhh geldim ben canım :)))
sabah gittim saat 9:00 gibi oldu transferim 10:30 da çıktık hastaneden eve geldik
herşey yolunda gitti dedi şimdilik bir sorun yok bundan sonrası kısmet dedi doktor yüzde elli şans verdi
5. gün embriyosu kaliteli bir embriyo dedi .
hepsini gördüm döl yatağına nasıl gittiğini nasıl orada kaldığını inanılmaz bir duygu zaten .
o anda iki damla yaş geldi gözümden sadece :)
bugün dikkatli ol yarın normal yaşatına dönebilirsin ama dikkat et yinede dedi
ev işi yapma işe gidip gelirken dikkat et dedi doktor .
9 ekimde test günüm var bundan sonra sadece dua ediyorum ... Allahım bütün isteyenlere versin
dilerim seninde yeni başlayacağın tedavin benim ki gibi sorunsuz devam eder canım sonucundada inşl güzel meleğin seninle olur ....
dondurun tabi canım ne olur ne olmaz...sen bana göre şanslıymışsın..baksana 1.denemen transfere kadar sorunsuz geçti..inşallah şansın hep böyle devam eder tatlım.yumurtalardan iki tane daha kaliteli var ona yarın karar vereceğiz donduralımmı diye dedi bir gün daha kalsın öyle bakalım dedi .
inşl gerek bile kalmaz ama onlarında durumu iyi giderse dondurucaz bakalım ...
MERHABA canım ne yapıyorsun...göreve başladın sanırım...bende doktorumu değiştirdim dün... sami beyde kullandm tercihimi...bakalım sami bey vesile olacakmı bu işe
yumurtalardan iki tane daha kaliteli var ona yarın karar vereceğiz donduralımmı diye dedi bir gün daha kalsın öyle bakalım dedi .
inşl gerek bile kalmaz ama onlarında durumu iyi giderse dondurucaz bakalım ...
Duruşahhhhh geldim ben canım :)))
sabah gittim saat 9:00 gibi oldu transferim 10:30 da çıktık hastaneden eve geldik
herşey yolunda gitti dedi şimdilik bir sorun yok bundan sonrası kısmet dedi doktor yüzde elli şans verdi
5. gün embriyosu kaliteli bir embriyo dedi .
hepsini gördüm döl yatağına nasıl gittiğini nasıl orada kaldığını inanılmaz bir duygu zaten .
o anda iki damla yaş geldi gözümden sadece :)
bugün dikkatli ol yarın normal yaşatına dönebilirsin ama dikkat et yinede dedi
ev işi yapma işe gidip gelirken dikkat et dedi doktor .
9 ekimde test günüm var bundan sonra sadece dua ediyorum ... Allahım bütün isteyenlere versin
dilerim seninde yeni başlayacağın tedavin benim ki gibi sorunsuz devam eder canım sonucundada inşl güzel meleğin seninle olur ....
canım benim ya kıyamam ben sana. ama emin ol geçecek bugünler. seninkinden farklı olsa da ben de çok çektim. inşallah sonunda güleceksin tatlım. buna eminim ben.
deniz sen nasılsın canım bebişin nasıll inşallah herşey yolundadır cnm
benden 2 eşimden 1 tüp aldılar canım...off valla bazen bende eşime vaz mı geçsek diyorum...oda bu denemeyide yapalımda sonra bırakırız peşini diyorduruşah benim doktorum da sami bey iyi bir uzman genetiğe de gitmişin bize 10 gün sonra aramaya başlayın dediler kaç tüp kan verdin ben 5 eşim de 1 tüp kan vardik inşş sonuçlar iyi çıkarrr ....
sağol tatlım iyiyim. geçen hafta çok kötü günler yaşadık biz de. ama geçti gitti. neyse bebeğim iyi çok şükür. ben sıkıntı çektim biraz. inşallah sağlıklıca dünyaya gelseydi bebeğim başka şey isytemiyorum. tatlım senin için de allahım bir zaman bekliyordur. elbet bir gün hayallerin gerçek olacak merak etme. en azından hamile kalabiliyorsun canım. düşük için çok farklı yöntemler var artık hepsini denerler. inşallah olur canım benim.:Saruboceq:
benden 2 eşimden 1 tüp aldılar canım...off valla bazen bende eşime vaz mı geçsek diyorum...oda bu denemeyide yapalımda sonra bırakırız peşini diyor
inşallah canım son aylar çok önemli çok dikat et kendine ben ilk aylar çok dikkat ettim ama son aylarda herşey yoluda die dikkat etmedim doktor erken doğuma birazda ona bağlıyor tabiki herşey kısmet ALLAH büyük cnm ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?