Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

seni çok güzel anlıyorum canım tedavi gebeliği olunca etraf ailen felan daha çok üstüne titriyor ama bunlarda geçer merak etme hamilelikte hergünün tadını çıkar bence :)):):

Teşekkürler canım bakalım onlarda sorun olmazsa dondurucaz çünkü doktor %50 şans verdi
ilk deneme diye 1 tane transfer edildi bana inşl tutunur

canım hayırlı olsun bebişin 5.gün enkaliteli oluyor inşallah tutunurlar:)))

Çok Teşekkür ederim canım hep birlikte seviniriz inşl isteyen herkese versin Rabbim

Duruşah 1 tane transfer yapıldı cnm bana ilk denemem diye .
ya normalde ne hissetmem gerekiyor bilmiyorum ama ben duygularımıda kaybettim sanırım hiç bir şey hissetmiyorum ne üzüntü ne de sevinç çok şaşkınım yanlızca

benden 2 eşimden 1 tüp aldılar canım...off valla bazen bende eşime vaz mı geçsek diyorum...oda bu denemeyide yapalımda sonra bırakırız peşini diyor

canım sakın vazgeçme . peşini bırakma lütfen .
testler temiz çıkarsa sorun yoksa ki inşllllllllllllllll öyle çıkar bu denemende yüzün güler inşl canım

canım sakın vazgeçme . peşini bırakma lütfen .
testler temiz çıkarsa sorun yoksa ki inşllllllllllllllll öyle çıkar bu denemende yüzün güler inşl canım
inşallah canım ama inan o iğneler aynı süreç çok gözümde büyüyor yaaa...aynı yolları tekrar gitmek...heleki bildiğin bir yolu tekrar gitmek...offfffff...

inşallah canım ama inan o iğneler aynı süreç çok gözümde büyüyor yaaa...aynı yolları tekrar gitmek...heleki bildiğin bir yolu tekrar gitmek...offfffff...

Evet canım kolay bir sürec değil ama başladığında nasıl geçtiğini anlamazsın bile inşl
birde sonucun güzel olacağını düşünürek gidersen çabucak geçer gider

kızlar 2 gün önce flaş da uzman konuştu tüp bebek üzerine tedavi süresince ve mümkün olduğunca transferden sonra bilgisayar ve tel yani radyosyon çok etkiliomuş şansı düşürüyomuş asel cnm sen şuan önemli aşamadasın dikkat et cnm hepimiz edelim...

duruşah pes etmek yok canım bak benim de 3.olacak biliyorum çok zor bir dönem ama ALLAH inşallah sabrını verecek bizlerede

canım benim birşey hissetmemen çok normal. ben gebelik testinden bir gün önce sadece çok korkuyordum. karnıma kramplar giriyordu ya olmadıysa diye. çok zor tatlım. ben de sadece korku hissetmiştim. sonrasında da uzun bir süre şaşkınlık.

canım benim bir kere daha dene işte. o kadar uğraştın. en azından sonunda hep birlikte senin için de sevinelim. ben de çok sorun yaşadım. her zaman olacağı anlamına gelmez ki. ama doktoruna bi danış. kabul ederse kısa protokol uygulasınlar. polikistik overde e2 o zaman pek çıkmıyor. ben de yaşadım benzeri şeyleri anlayabiliyorum. ilkinde elde edilen embriyo sayısı ikincisinde 3e katladı.bi de tedavi süresince e2 yükselmesin diye bol bol protein tatlım. hadi ama bi kerecik daha. sabret.

zaten kısa protokol uygulandı canım bana...yine aynısı olcak sanırım...ama sami bey ilaç dozunu azaltacağız dedi...225 le başlamıştık...şimdi daha düşük olacak sanırım...protein alırsam e2 yükselmezmiymiş

canım biliyorum ama uzak kalmak ne mümkün .
işten izin aldım ama çok yoğun bir dönemdeyiz işler aksıyor evden yönlendiriyorum .
mecburen arada maillerime falan bakıyorum buraya bakıp kalkıyorum ..off geçse şu günler artık

canım sen bilirsin ya kahverengi lekeler gelmeye başladı bugün benden .
sinirim bozuldu ya dondurmak için hiç embriyo kalmadı zaten en iyisini transfer etmişti bunları dondurmayalım kaliteleri iyi değil dedi doktorum .
yani bu tutmazsa her şey sil baştan devam edecek((
ki benim ikinci deneme şansım uzun uzun zaman ister .

benim de e2 çok yükseldiğinde 225 uygulanmıştı. sonra 150ye düşürdüler dozu. e2 ohss'den dolayı yükseliyo ya. işte protein bunu önlüyo tatlım. et, süt, yumurta bol bol tüket. bak aynı şeyleri ben de yaşamıştım. herkesin başına gelebiliyo polikistik overde. 150 ile başlanır bi sorun çıkmaz. embriyoların belki o yüzden bölünmemiştir ilkinde. doktorun daha iyi bilir tabi. 150 mg.de e2 yükselmez canım büyük ihtimal. bunlar benim de başımdan hep geçti tatlım ama geride kaldı. pes etme sen de geride bıraktın inşallah. takma e2 olayını. sami bey tedbirli davranacaktır. şansa bırakmaz işini. rahat ol. en fazla 15 gün sürüyo zaten tatlım biliyosun. biraz sık dişini.

canım benim lekelenme çok normal. doktorun daha iyi bilir ama bazen embriyo tutunurken lekelenme ya da kanama olabiliyomuş. bi de kötü düşünme. bak benim de hiç umudum yoktu. çünkü 1. deneme olmamıştı. herhalde dedim bilinmeyen bi problem. hiçbir zaman çocuğumuz olamayacak galiba dedim. ama olunca oluyo işte. bunları düşünme sakın diyemem. çünkü şu an tedavinin en zor süreci. acabalarla geçen bir dönem. ben çok ağlamıştım. hadi olmazsa diye. ama 1 hafta sonra kasıkların batmaya başlay. ağrıların olacak. bu iyiye işaret işte. bi de ben uygulayamamıştım ama bulursan ananas ye. bi de kabak çekirdeği. ne kadar doğru bilmem ama tutunmayı kolaylaştırıyormuş. ben ananas bulamadım. suyunu içtim. benimle aynı dönemde olan arkadaşlar hep uyguladı bunu. yine aklına takılan olursa sor tatlım. rahat ol. kendine dikkat et. ransferden sonra karanlıkta üstüme kedi bile atlamıştı. ödüm patladı. teste 3 gün vardı. dedim ki tuttuysa da düştü artık korkudan. ama herşey yolunda gitti. olacak olunca illa ki oluyo işte canım benim.

dün her şey güzeldi ama bugün lekeler gelmeye başlayınca sinirlerim bozuldu .
çok kötüyüm ben cidden ...
birde hiç embriyom kalmadı onada üzüldüm ya olmazsa ikincisi için maddi olarak hazırlanamam bunu bile zar zor denedim ...
bilmiyorum sürekli yatasım var düşünmemek için uyuyorum ...

canım daha dur bakalım...belki minişin sana tutunmaya çalışıyordur.hemen bozma tatlım sinirlerini

ya kızlar karnım hala şiş ve nefes alıp vermekte zorlanıyorum...karnımın içinde kramplar oluyo...hala düzelemedim...bu normalmi...kendimi iyi hissetmem için ne yapmalıyım

canım lekelenmen az ve kahveyse hiç korkma hatta sevin inşallahh bebeişlerin tutunuyor ama bence doktorunu bie arasaydınn daha iyii olur tabii..

canım lekelenmen az ve kahveyse hiç korkma hatta sevin inşallahh bebeişlerin tutunuyor ama bence doktorunu bie arasaydınn daha iyii olur tabii..

canım çok fazla değil ama az da sayılmaz
aradım konuştuk oda olabilir lekelenmeler dedi kahrengi olacak şekilde dedi
ama ne kadarı az ne kadarı çok diye anlıyorum bilmiyorum beynim durdu inan bana
ve kasıklarımda karnımın için de kramplar oluyor
içimden inşl duruyordur diye dua ediyorum hep ((

duruyo güzelim duruyo...sen böyle yapmaya devam edersen durmayacak ama...sakin ollll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…