canım çok fazla değil ama az da sayılmaz
aradım konuştuk oda olabilir lekelenmeler dedi kahrengi olacak şekilde dedi
ama ne kadarı az ne kadarı çok diye anlıyorum bilmiyorum beynim durdu inan bana
ve kasıklarımda karnımın için de kramplar oluyor
içimden inşl duruyordur diye dua ediyorum hep((
ya kızlar karnım hala şiş ve nefes alıp vermekte zorlanıyorum...karnımın içinde kramplar oluyo...hala düzelemedim...bu normalmi...kendimi iyi hissetmem için ne yapmalıyım
canım ben adette olmadım...ne zaman olurum...sendede böyle gecikme oldu mu?şiştim yaaa...protein tüketiyorum zatennormal canım. aynı şeyleri yaşadım ben de . bunlar e2den dolayı oluyo. yani yumurtalarının hepsi birden harekete geçip büyüdü.şimdi de küçülmüyolar. dün protein tüket demiştim ya. hem şimdiki durumunda hem de tedavi süresince çok işe yarıyo.
ya kızlar karnım hala şiş ve nefes alıp vermekte zorlanıyorum...karnımın içinde kramplar oluyo...hala düzelemedim...bu normalmi...kendimi iyi hissetmem için ne yapmalıyım
sen nasıl oldun fıstık...geçtimi lekelerin...bebiş tutunuyor bence emin olDuruşah canım vucudunda ödem olduğu için şişkinlik var yeşil çay iç günde bir iki fincan iyi gelecektir emin ol ...
sen nasıl oldun fıstık...geçtimi lekelerin...bebiş tutunuyor bence emin ol
hayırlısı olsun güzelim...bende adet olamadım...onu kafaya taktım şimdidecanım yok geçmedi .
sabah aradım doktoru fitili 2 doz koy dedi benim içimde hala bir korku var rahatlamaya çalışıyorum ama bu insanın elinde değil biliyorsun.
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum
ananas falan aldım ananas yiyiorum iyi gelior muş :)
bakalım hayırlısı ...
canım ben adette olmadım...ne zaman olurum...sendede böyle gecikme oldu mu?şiştim yaaa...protein tüketiyorum zaten
yok canım. bende olmamıştı galiba adet gecikmesi. doktoruna bi sor istersen. bi adet söktürücü var. onu tavsiye eder belki rahatlarsın. şişliklerin iner.
ya ben ilaçla adet olmak istemiyorum...soğan kürü yapmayı düşünüyorum...adetleri düzenliyomuş...adetlerim düzenliydi...bütün düzenim altüst oldu ya...yok canım. bende olmamıştı galiba adet gecikmesi. doktoruna bi sor istersen. bi adet söktürücü var. onu tavsiye eder belki rahatlarsın. şişliklerin iner.
Duruşahhhhh geldim ben canım :)))
sabah gittim saat 9:00 gibi oldu transferim 10:30 da çıktık hastaneden eve geldik
herşey yolunda gitti dedi şimdilik bir sorun yok bundan sonrası kısmet dedi doktor yüzde elli şans verdi
5. gün embriyosu kaliteli bir embriyo dedi .
hepsini gördüm döl yatağına nasıl gittiğini nasıl orada kaldığını inanılmaz bir duygu zaten .
o anda iki damla yaş geldi gözümden sadece :)
bugün dikkatli ol yarın normal yaşatına dönebilirsin ama dikkat et yinede dedi
ev işi yapma işe gidip gelirken dikkat et dedi doktor .
9 ekimde test günüm var bundan sonra sadece dua ediyorum ... Allahım bütün isteyenlere versin
dilerim seninde yeni başlayacağın tedavin benim ki gibi sorunsuz devam eder canım sonucundada inşl güzel meleğin seninle olur ....
bol bol yat sakın kalkma ve ananas ye yemek ve wc dışında sakın kalkma kim ne derse desin çünkü ilk 3 gün çok önemli. bol şanslar bu arada kaç embriyo transfer edildi inşallah allahım gönlüne göre verir.ben hep yattım şuan 7 haftalık hamileyim.
ya ben ilaçla adet olmak istemiyorum...soğan kürü yapmayı düşünüyorum...adetleri düzenliyomuş...adetlerim düzenliydi...bütün düzenim altüst oldu ya...
anladım canımtatlım seni anlıyorum ama bu ilacı da bi kerelik kulllanıyosun. bitmeden adet görüyosun zaten ve de düzenini bozmuyo. yine eski rutine dönüyosun. yine de doktoruna sor tabi. bizimki tavsiye canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?