Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

tatlım ben dün de dedim ya sana. tüm bu kramplar filan iyiye işaret üzülme ya.

ya kızlar karnım hala şiş ve nefes alıp vermekte zorlanıyorum...karnımın içinde kramplar oluyo...hala düzelemedim...bu normalmi...kendimi iyi hissetmem için ne yapmalıyım

normal canım. aynı şeyleri yaşadım ben de . bunlar e2den dolayı oluyo. yani yumurtalarının hepsi birden harekete geçip büyüdü.şimdi de küçülmüyolar. dün protein tüket demiştim ya. hem şimdiki durumunda hem de tedavi süresince çok işe yarıyo.

canım ben adette olmadım...ne zaman olurum...sendede böyle gecikme oldu mu?şiştim yaaa...protein tüketiyorum zaten

ya kızlar karnım hala şiş ve nefes alıp vermekte zorlanıyorum...karnımın içinde kramplar oluyo...hala düzelemedim...bu normalmi...kendimi iyi hissetmem için ne yapmalıyım

Duruşah canım vucudunda ödem olduğu için şişkinlik var yeşil çay iç günde bir iki fincan iyi gelecektir emin ol ...

sen nasıl oldun fıstık...geçtimi lekelerin...bebiş tutunuyor bence emin ol

canım yok geçmedi .
sabah aradım doktoru fitili 2 doz koy dedi benim içimde hala bir korku var rahatlamaya çalışıyorum ama bu insanın elinde değil biliyorsun.
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum
ananas falan aldım ananas yiyiorum iyi gelior muş :)
bakalım hayırlısı ...

hayırlısı olsun güzelim...bende adet olamadım...onu kafaya taktım şimdide

canım ben adette olmadım...ne zaman olurum...sendede böyle gecikme oldu mu?şiştim yaaa...protein tüketiyorum zaten

yok canım. bende olmamıştı galiba adet gecikmesi. doktoruna bi sor istersen. bi adet söktürücü var. onu tavsiye eder belki rahatlarsın. şişliklerin iner.

yok canım. bende olmamıştı galiba adet gecikmesi. doktoruna bi sor istersen. bi adet söktürücü var. onu tavsiye eder belki rahatlarsın. şişliklerin iner.
ya ben ilaçla adet olmak istemiyorum...soğan kürü yapmayı düşünüyorum...adetleri düzenliyomuş...adetlerim düzenliydi...bütün düzenim altüst oldu ya...

kızlar bugün doktora gittim oğlum oluyormuş.sağlıklı olsun inşallah cümlemizin.

bol bol yat sakın kalkma ve ananas ye yemek ve wc dışında sakın kalkma kim ne derse desin çünkü ilk 3 gün çok önemli. bol şanslar bu arada kaç embriyo transfer edildi inşallah allahım gönlüne göre verir.ben hep yattım şuan 7 haftalık hamileyim.

Selam canım .
dinlenmeye çalışıyorum bir yere çıkmadım evdeyim
ananas dün aldım dün ve bugün bol bol yedim
ama benim kahverengi lekelerim geliyor bundan dolayı biraz sinirim bozuldu
biraz öncede kırmızı kan şeklinde gelmeye başladı...
bilmiyorum hala benimle mi ...
tek embriyo transfer edildi canım bana 5 . gün embriyosuydu

ya ben ilaçla adet olmak istemiyorum...soğan kürü yapmayı düşünüyorum...adetleri düzenliyomuş...adetlerim düzenliydi...bütün düzenim altüst oldu ya...

tatlım seni anlıyorum ama bu ilacı da bi kerelik kulllanıyosun. bitmeden adet görüyosun zaten ve de düzenini bozmuyo. yine eski rutine dönüyosun. yine de doktoruna sor tabi. bizimki tavsiye canım.

tatlım seni anlıyorum ama bu ilacı da bi kerelik kulllanıyosun. bitmeden adet görüyosun zaten ve de düzenini bozmuyo. yine eski rutine dönüyosun. yine de doktoruna sor tabi. bizimki tavsiye canım.
anladım canım
yani her adet dönemiindebu ilacı kullanmak zorunda kalmayacağım değil mi

tan gözün aydın canım inşallah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağınada alırsın :):)

duruşah cnm o şişlik normal cnm arkadaşda da çok fazla olmuştu ama doktoru ara adet olayı için ne diecek bakalım

asel slm canım lekelenmen çoğaldımı cnm ne durumda inşallah hamişsin cnm korkma içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…