anladım canım
yani her adet dönemiindebu ilacı kullanmak zorunda kalmayacağım değil mi
evet banada 2-3 haftaya çıkar dediler tatlım...valla 2.deneme zamanı için bende karasızım güzelim...kızlar bende yarın işe başlıorum inşallah, tedaviyi biraz erteledim doktor bayramdan sonra dedi ama bilmiyorum kendimi iyi hissedince başlıycam inşallah, duruşah cnm sana sonuçları alma tarğihi hakkında ne dediler, bana 2 haftaya kadar felan aramaya başlayın dediler
ahhhhhh nerde o günler ama mümkün değil tatlım...yumurtaları hep toplamadılarmı zaten bu 1...bu karnımın şişliğinden hiç bişey yapamadık buda 2...olsa mucize olur valla:))))))sositosositosositosositosositosositohayır canım bi kereliğine kullanıyosun. zaten ilaç bitmeden de adet görüyosun. bırakıyosun. bu arada ben de bu e2 davasından sonra galiba 2 ay geçmişti. adet görmedim. bana bi de gebelik testi yapılmıştı. tedavi kesildikten sonra normal yoldan hamile kalan da çok olmuş. bunu da bi dikkate al istersen canım.
asel slm canım lekelenmen çoğaldımı cnm ne durumda inşallah hamişsin cnm korkma içini ferah tut
selam canım
hala devam ediyor ama sabaha kadar çok rahattı lekelenme yoktu
ne zaman fitili kullansam gelmeye başlıyor
fitilden oluyor kanama yapıyor fitil ama doktor kullanman gerekiyor diyor ..
off bilmiyorum
Selam canım .
dinlenmeye çalışıyorum bir yere çıkmadım evdeyim
ananas dün aldım dün ve bugün bol bol yedim
ama benim kahverengi lekelerim geliyor bundan dolayı biraz sinirim bozuldu
biraz öncede kırmızı kan şeklinde gelmeye başladı...
bilmiyorum hala benimle mi ...
tek embriyo transfer edildi canım bana 5 . gün embriyosuydu
kızlar bugün doktora gittim oğlum oluyormuş.sağlıklı olsun inşallah cümlemizin.
canım günaydın sana fitil vermiş doktorun bizimkiler jel halindeydi amabilosun o fiil tutunma için çok önemli dikatli kullan saati de çok önemli inşallah iyi haberlerini bekliyoruz canım:Saruboceq:
bana iğne vermişti doktor ben 1 ay her gün iğne yaptırdım. kan gelmesinin normal olduğunu söylüyorlardı benden hiç kan gelmemişti. inşallah tutunur sakin ol ne olursa olsun. dua et verecek olan Allah doktorlar vesile fazla kalkma kanaman olursa belki tutunma kanaması olabilir. Allahım gönlüne göre versin.
bende bir sitede okudum ananas bebeek düşüşürüyomuş benim kanatim yemeyin düşük yapabilirsiniz sadece doktorunuzu dinleyin
kızlar bugün kendimi çok yanlız hissediyorumm moralim bozuk hiç bu kadar kötü olmamıştımm sanırım yinee eski günler aklıma geldi ALLAHIM neolur bizleride mahrum etme
bende yemeyi bıraktım ondan olabilir ..
hep yalnızız zaten güzelim...bizim allahtan başka kimsemiz yok...O bizim yardımcımız...kızlar bugün kendimi çok yanlız hissediyorumm moralim bozuk hiç bu kadar kötü olmamıştımm sanırım yinee eski günler aklıma geldi ALLAHIM neolur bizleride mahrum etme
sen 2 ay hiç adet olmadınmı tedaviden sonra
hep yalnızız zaten güzelim...bizim allahtan başka kimsemiz yok...O bizim yardımcımız...
canım benim bak daha çok gençsin...sabır lazım biraz...rabbim vakti saatini ayarlamıştır onun sen şu anda ne yaparsan yap boş lütfen rahatla biraz...keşke kızın seninle olabilseydi ama onun nasibide o kadarmış işte.ama biliyorsunki o sana şefaatçi olacak...o hep seninle canım...acını anlamam imkansız ne desem boş ama nolur üzme artık kendini tatlım yaöyle canım ondan başka gerçek anlamda bizi duyan görenimiz yok ama bu gün biraz daha farklıyım kızım geldi yine aklıma çok zor yaşadıklarımız benim yaşımdakiler evde bekar hala ama işte insan oğlu taktımı takıyorr ALLAHIM sabır ver...cümlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?