Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

kızlar bende yarın işe başlıorum inşallah, tedaviyi biraz erteledim doktor bayramdan sonra dedi ama bilmiyorum kendimi iyi hissedince başlıycam inşallah, duruşah cnm sana sonuçları alma tarğihi hakkında ne dediler, bana 2 haftaya kadar felan aramaya başlayın dediler

anladım canım
yani her adet dönemiindebu ilacı kullanmak zorunda kalmayacağım değil mi

hayır canım bi kereliğine kullanıyosun. zaten ilaç bitmeden de adet görüyosun. bırakıyosun. bu arada ben de bu e2 davasından sonra galiba 2 ay geçmişti. adet görmedim. bana bi de gebelik testi yapılmıştı. tedavi kesildikten sonra normal yoldan hamile kalan da çok olmuş. bunu da bi dikkate al istersen canım.

bende bir sitede okudum ananas bebeek düşüşürüyomuş benim kanatim yemeyin düşük yapabilirsiniz sadece doktorunuzu dinleyin

evet banada 2-3 haftaya çıkar dediler tatlım...valla 2.deneme zamanı için bende karasızım güzelim...
ahhhhhh nerde o günler ama mümkün değil tatlım...yumurtaları hep toplamadılarmı zaten bu 1...bu karnımın şişliğinden hiç bişey yapamadık buda 2...olsa mucize olur valla:))))))sositosositosositosositosositososito

asel slm canım lekelenmen çoğaldımı cnm ne durumda inşallah hamişsin cnm korkma içini ferah tut

selam canım
hala devam ediyor ama sabaha kadar çok rahattı lekelenme yoktu
ne zaman fitili kullansam gelmeye başlıyor
fitilden oluyor kanama yapıyor fitil ama doktor kullanman gerekiyor diyor ..
off bilmiyorum

selam canım
hala devam ediyor ama sabaha kadar çok rahattı lekelenme yoktu
ne zaman fitili kullansam gelmeye başlıyor
fitilden oluyor kanama yapıyor fitil ama doktor kullanman gerekiyor diyor ..
off bilmiyorum

canım günaydın sana fitil vermiş doktorun bizimkiler jel halindeydi amabilosun o fiil tutunma için çok önemli dikatli kullan saati de çok önemli inşallah iyi haberlerini bekliyoruz canım:Saruboceq:

bana iğne vermişti doktor ben 1 ay her gün iğne yaptırdım. kan gelmesinin normal olduğunu söylüyorlardı benden hiç kan gelmemişti. inşallah tutunur sakin ol ne olursa olsun. dua et verecek olan Allah doktorlar vesile fazla kalkma kanaman olursa belki tutunma kanaması olabilir. Allahım gönlüne göre versin.

canım günaydın sana fitil vermiş doktorun bizimkiler jel halindeydi amabilosun o fiil tutunma için çok önemli dikatli kullan saati de çok önemli inşallah iyi haberlerini bekliyoruz canım:Saruboceq:

evet canım fitilden olabilir diyor başka bir şey demiyor normal olmasa söylerdi diye düşünüyorum .

Rabbim herkesin gönlüne düşeni versin . bu özlemi bu hasreti kimseye yaşatmasın ...
millet istemes gider doğrur yüzüne bile bakmaz
biz daha dünyaya gelmeden çektiğimiz çilelere bak .
Allahım bilir bilir yaparmış hayırlısı olsun diyorum artık bende kendi haline bıraktım ...

kızlar bugün kendimi çok yanlız hissediyorumm moralim bozuk hiç bu kadar kötü olmamıştımm sanırım yinee eski günler aklıma geldi ALLAHIM neolur bizleride mahrum etme

kızlar bugün kendimi çok yanlız hissediyorumm moralim bozuk hiç bu kadar kötü olmamıştımm sanırım yinee eski günler aklıma geldi ALLAHIM neolur bizleride mahrum etme

canım ya ne yanlızı bizler varız ya ...
evdeysen çık dışarıyıa biraz dolaş canım iyi gelir ...
eve kapatma kendini bunalırsın
bende kaç gündür evdeyim bugüneşim dedi çıkalım biraz çıkıcam şimdi .
bir deniz havası bir çay kahve kendime gelirim :)))

hep yalnızız zaten güzelim...bizim allahtan başka kimsemiz yok...O bizim yardımcımız...

sen 2 ay hiç adet olmadınmı tedaviden sonra

yok tatlım 1. ay normal olmuştu da 2. ay gecikmişti galiba. bi de yumurtaların yeterince büyük olanını topluyorlar. hepsini değil. ben hamile kaldıktan sonra bile ultrasonda bebeğe bakılırken koca koca yumurtalar görünüyodu. yani fuat bey bize tedavi yarıda kesildikten sonra bu ay normal yollardan deneyin belki olabilir demişti.

hep yalnızız zaten güzelim...bizim allahtan başka kimsemiz yok...O bizim yardımcımız...

öyle canım ondan başka gerçek anlamda bizi duyan görenimiz yok ama bu gün biraz daha farklıyım kızım geldi yine aklıma çok zor yaşadıklarımız benim yaşımdakiler evde bekar hala ama işte insan oğlu taktımı takıyorr ALLAHIM sabır ver...cümlemize

canım benim bak daha çok gençsin...sabır lazım biraz...rabbim vakti saatini ayarlamıştır onun sen şu anda ne yaparsan yap boş lütfen rahatla biraz...keşke kızın seninle olabilseydi ama onun nasibide o kadarmış işte.ama biliyorsunki o sana şefaatçi olacak...o hep seninle canım...acını anlamam imkansız ne desem boş ama nolur üzme artık kendini tatlım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…