canım benim bak daha çok gençsin...sabır lazım biraz...rabbim vakti saatini ayarlamıştır onun sen şu anda ne yaparsan yap boş lütfen rahatla biraz...keşke kızın seninle olabilseydi ama onun nasibide o kadarmış işte.ama biliyorsunki o sana şefaatçi olacak...o hep seninle canım...acını anlamam imkansız ne desem boş ama nolur üzme artık kendini tatlım ya
bitanem kıyamam sana ama dediğim gibi önünde daha çoook güzel günler var...kimbilir arka arkaya 2-3 çocuğun birden olacak...rabbimden hayırlısını isteyelim canım benimewt daha çok gencim 22 yaşındayım ama 2 aşılama 2 tüp bebek biri doğum sezeryan diğeri düşük artık gerçekten yıprandığımı anladım bu gün ne zormuş ALLAHIM evlat için yapılanlar ama sabredecem hayata inat yenilmeden ayakta duracam rabimin izniyle cnm senide üzdüm farkında olmadan ama paylaşmak istedim çok tşkr ederim yazdıkların için
bitanem kıyamam sana ama dediğim gibi önünde daha çoook güzel günler var...kimbilir arka arkaya 2-3 çocuğun birden olacak...rabbimden hayırlısını isteyelim canım benim
gülecez ablacım hiç dert etme sen...öyle ablacım haklısın bana bakma sen bazen böyle oluyorum sonra geçiyor alıştım artık her acıya canım yanmıyor bile hayırlısı bakalım bizde güleriz inşallah bir gün
gülecez ablacım hiç dert etme sen...
canım yeme belkide onun etkisi olmuştur kanamada şimdi nasıll
bende bazı hünler kendimi çok güçsüz çaresiz ve yalnız hissederim...
yazın ordaydım...daha önce tanışmış olsaydık gelirdim yanına vallaselam canım
yemiyorum artık şimdi sanki daha az geliyor gibi
keşke hiç yemeseydim belkide ondan oldu . bilmiyorum .
ne yanlızı yaaa öyle yapmayın kızlar üzülüyorum ben varım hepinize yeterim :))))
kızlar ya istanbulda olsanız ne güzel görüşürdük daha iyi olurdu .
istanbulda olanlar yokmu ya bir gün görüşsek :)
yazın ordaydım...daha önce tanışmış olsaydık gelirdim yanına valla
inşallah canım benim...nasıl oldun...hadi ya
canım yine gelirsen mutlaka görüşelim :))
inşallah canım benim...nasıl oldun...
hiç belli olmaz o bi tanem ya...hemen bu kadar olumsuz olmayın...tamam her iki durum içinde hazırlıklı olmak gerek ama siz artık tamamen olumsuzu düşünür olmuşsunuz canım ya....ama her zaman ne diye dua ediyoruz...allahım hakkımızda hayırlısını versin demiyormuyuz...evet hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun tatlım benim...hiç üzülme bir evladın olup seni doğduğuna pişman edecekse hiç olmasın ama değil mi...üzülmecanım nasıl olsun .
umutsuz vaka ben :)
bugün eşimle dışarı çıktık biraz konuştuk kendimizi sonuca alıştırmaya çalıştık
ikincisi için nasıl ederiz naparızları konuştuk
valla insanın içine doğarmış ya hani öyle oldu
bu kadar kanamadan sonra varsa bile mucize olur sanırım :)
hiç belli olmaz o bi tanem ya...hemen bu kadar olumsuz olmayın...tamam her iki durum içinde hazırlıklı olmak gerek ama siz artık tamamen olumsuzu düşünür olmuşsunuz canım ya....ama her zaman ne diye dua ediyoruz...allahım hakkımızda hayırlısını versin demiyormuyuz...evet hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun tatlım benim...hiç üzülme bir evladın olup seni doğduğuna pişman edecekse hiç olmasın ama değil mi...üzülme
evet gayet güzel düşünüyorsun..ölüm yok sonunda ne yapalımöyle canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşl ne diyelim
ikinci ile yoluma devam ederim artık .
biraz toparlanim bakacam onada
kızlar bugün doktora gittim oğlum oluyormuş.sağlıklı olsun inşallah cümlemizin.
kızlar bebeişlerime kıyafet bakmaya gitttim hafta sonu hatta dayanamadım2 tane zıbın 2 tanede şapka aldımm civilbebe de çok güzelşeyler var hemde uygunnnn battaniyeler falan çok uygunn hororsan bebeye gittimbide erkanlar bebeye falan horosanda bebek beşileriuygunn 160 park yatakçok güzel hemde ama kıyafetler pahalıma geldisankibide kemerlinin altındabebek yerlerivar orada da zıbın takımları pijamalar uygun hatta chicconun banyo çantası şampunaları falan 45 tlpazarlıla 40 bırakıyo horosanda 55 o set valla kıyafetleri civil ve kemerliden yatağını ve bazı şeyleri horosandan alacam galiba sizlerd araştırın bakalımneresi uygun bide siz bakının etrafa
amiiiiiiiiiiin inşallahinşallah canımm gerçekten kıyafetleri alınca tranvayda ağladımm bu duyguyu yaşattığı için rabbime binlerce kez şükrettimmm inanınn çokgüzelduygu hepiniz tadın inşallahhh yce mevlammmmm kimseyi anne olmaktan alı koymasınnnn her zman bakar bakar geçerdimmm alamazdımalmaksonunda nasip oldu sizlerede nasip olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?