Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

aminnnnnnnnnnnnnnnnn :)

evet canım benimki de oğlan. bugün başkent hastanesine gittik biz de. ben de orayı beğenmedim. özel oda bi tane varmış zaten. kapmaca usulü. doktorların kendi odalarında ultrason cihazı yok. doktorlar asık suratlı. bi de 4 tüp kan aldılar yok yerden. sinir oldum. necati özçimen var. doğumevinde bi de ona mı gitsem bilmiyorum. bu arada ben de bugün battaniye aldım. anneannesi tulum aldı. ayakkabıcı da ayakkabısını hediye etti. kısmetli geliyo bizimki. bu arada bizim 12. haftada söylediler cinsiyeti. senin doktor da görüyodur. ama yanılma payı var diye söylemiyodur. aman sağlıklı olsunlar da.

amin canım ben vakıfa gittim orda söyledi yoksa 2 hafta daha beklicektim 1 günlük yatak ücreti 150 idi tek kişilik odanın odahil değil demi 310un içine

canım necati bey benim iki yıllık doktorum onlar ali sami beyle özel muayeneleri vardı sami bey tüp bebek açılınca gitti arada gelior hastaya bakıyor yoğun olunca .tavsiye edrim çok iyi doktor

kızlar bende işe başladım benim için iyi oldu ortam da güzeldii evde durup kafa yemekten iyidirr en azından tedaviye kadar çalışırımm

kızlar bende işe başladım benim için iyi oldu ortam da güzeldii evde durup kafa yemekten iyidirr en azından tedaviye kadar çalışırımm

canım hayırlı olsun o zaman işin :)))
çalışmak iyi gerçekten de ama ben daha toparlanıp işime bile konsantre olamıyorum ya .

canım hayırlı olsun o zaman işin :)))
çalışmak iyi gerçekten de ama ben daha toparlanıp işime bile konsantre olamıyorum ya .

canım benim belkide hamişsin ya dur bakalımm umutsuzluğa kapılma hayırlısı be canımm bak bende çok çektim biri doğdu öldü diğeri düştü ama hayat devam ediyor bunları kimsenin yaşamasını istemem tabizor günler yaşadımm ama olmazsada pes etme rabbim verecek inşşşş

inşlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll canım hep birlikte inşl ...
yok umudumu yitirmedim canım
ikincisi için yine ailem yardım ederse kasım gibi başlarız diye düşünüyorum .
sende çok fazla ara verme canım
arka arkaya verelim haberleri inşl

inşallah ikinciğe gerek kalmaz senin canım bende işte bayramı bi atlatak düşünüyorum kısmetse bakalımmm

amin canım ben vakıfa gittim orda söyledi yoksa 2 hafta daha beklicektim 1 günlük yatak ücreti 150 idi tek kişilik odanın odahil değil demi 310un içine

canım sadece 310 sezeryan ameliyatı yatak dahildeğil bide yatak falan 500 geçmişş zaten 1 gün kaldılar ilk normal oda sonra özel odaya geçtiler yazık kızı özle odaya hemşireler geçirmemiş kendi geçmiş o kadar ilgisiz yaniii ben bu gittiğimde bide farabiye soracam bakalımm ne kadar ücretler odala nasılll

günaydın kızlar dün akşam bi ağrı girdi karnıma semsert oldu bi taraf sanki çocuuk oraya toplanmış gibi eşimde hayret etti kasıldım resmen çok korktumm düşük olur diee birazdinlendim geçti amahala o batmalar varr geçmedi inşallah bebeklerim büyüdüğü için olan bi gerilmedirr

maşallah canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsinn yirim ben onları h iki oğluşumuz yoldaaa bakalım benimkilerde iki kız olursa vereyim bari tan la sana tabiki görüyordur bilirler zaten amakarı kendini riske atmıyo hanımmm ay ben civile bayıldım o ne güzel battaniyeler öylee hem uygunnn oy oy ayakkabıda hazırrr bizimki bol bol gezecek yaniiii aman aman yerim onuuugamyoncuiremsugamyoncuiremsuolumunekankayizsmile

canım bebişlerin büyüyor o ağrılar normal ama ağır işten kaçın kesinliklee ALLAH muttlulğunu daim etsin inşallah

GÜNAYDIN CNM NASILSINN KANAMA DURUMUN NASILLL İNŞŞ YOKTURRR,:Saruboceq: KANAMANNN

günaydın canım
kanamam var
birde sabah şu hassas testler varya onlardan yaptım .
sonuc kocaman bir negatif(((((((((

ya ben kilo alıyorum çok gıcık oldum bu işe ben yaaa...offf tüm dengem altüst oldu ha

kiloyu hiç sorma canım
zaten yazın almıştım üzerine birde 10 kilo bu ay aldım duba gibi oldum varlla (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…