Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım benim bebeğin tutunsunda kilo hiç sorun değil...doğumdan sonra verirsin...ya boşver testleri az daha bekle şimdiden kendini mutsuz etme o testleri yaparak

canım benim bebeğin tutunsunda kilo hiç sorun değil...doğumdan sonra verirsin...ya boşver testleri az daha bekle şimdiden kendini mutsuz etme o testleri yaparak

ne biliyim olsunda alıyım keşke
valla burada cumartesi evet var diye bir şey söylersem bilinki bir mucize olmuştur ...
olmasada ikincisi ile yola devam :)

onun hiç yolu yok güzelim...o çıkmaz akıldan...bol bol çık gez dolaş başkada olmaz sanırım

işteyim ya çıkamıyorum canım .
ya ben en çok eşime üzülüyorum .
o çok kötü oldu . morali öyle bozukki birbirimiz ile hiç konuşmuyoruz artık yemek yerken falan bile ikimizin aklıda başka yerlerde :((

selam arkadaşlar...hamile kalan arkadaşlar yada bilgisi olanlar elimizde kalan ilaçları ne yapabiliriz nasıl degerlendiririz eczaneye iade yolu yok artık ama merkez satın alırmı acaba_?

selam arkadaşlar...hamile kalan arkadaşlar yada bilgisi olanlar elimizde kalan ilaçları ne yapabiliriz nasıl degerlendiririz eczaneye iade yolu yok artık ama merkez satın alırmı acaba_?

canım eczana olsada ve diğer yerler alsada para vermezzz bende vermiştim para vermedilerr sende hangi ilaç kaldııı

tam ismini hatırlayamıyacagım evde degilim de ama şu hani 140 çek vur ne bileyim 250 felan dedikleri ilaç varya o kaldı

Selam canım
hamile kaldın sen sanırım bebeğin hayırlı olsun .
etrafında ihtiyacı olan tedaviye başlayan birileri yokmu canım onlara versen .

yok canım almazlar.ama ben merkeze vermiştim. ihtiyacı olanlara versinler diye.

canım necati bey benim iki yıllık doktorum onlar ali sami beyle özel muayeneleri vardı sami bey tüp bebek açılınca gitti arada gelior hastaya bakıyor yoğun olunca .tavsiye edrim çok iyi doktor

ben de tanışmıştım kendisiyle bi ara. gerçekten iyi birine benziyor. beni düşündüren doğumevinde çalışması. acaba hastane iyi midir? gerçekten son günlerde güleryüzlü insanlara hasret kaldık. necati bey güleryüzlü ama. inşallah bu sefer bu son olur. sürekli doktor değiştirmekten bıktım artık. bu sefer umutluyum ama.

inşl canım inşl
ya bu arada bu fikri az da olsa kafadan atmanın yolu nedir ki ya aklımdan hiç çıkıyor yoksa ben kafayımı yiyiorum :)

aklımdan çıkacak diye bekleme tatlım. nasıl çıksın ki. kanama adet kanaması olmadığı sürece çok da endişelenme bence. dedim ya bebek tutunurken olabiliyormuş bak internette bi araştır. "implantasyon kanaması" diye gir googlea. sen umudunu kaybettin. ama ben hala senden umutluyum. çünkü adet kanaması değil ki bu.. bu arada o testlerden yapma. çünkü ben hamile olduğumu öğrendikten 5-6 gün sonra bile çook ince bi çizgi çıkmıştı. hassas dediklerine bakma. yeterince hassas değil. en hassası kan testi o bile 12. gün sonuç veriyor canım. bi sabret ya. az kalmış. bak sana moral vermek için söylemiyorum gerçekten ya. ben senin kadar umutsuz değilim bu konuda tatlım. eşini de üzme. sen üzülünce o da üzülüyodur.

yerim ben onları sağlıklı olsunlar inşallah bende annemle gittim annanesi bisürü aldı tulum pijama battaniye.
kızlar vakıf hastanesinde sezeryan 375 oda-refekatçi hepsi içinde.

yerim ben onları sağlıklı olsunlar inşallah bende annemle gittim annanesi bisürü aldı tulum pijama battaniye.
kızlar vakıf hastanesinde sezeryan 375 oda-refekatçi hepsi içinde.

ay doğsalar da güle güle giyseler bari. sen farabiden vaz mı geçtin canım. ben de kendime hastane bulamadım daha. bu gidişle sokaklarda doğurcam. kaydirigubbakcemile3

canım transfer sonrası kanama diye bakmıştım ama bu kadar detaylı bulamamıştım.
Valla sen bana ışık tuttun inşllllll senin dediğin gibidir .
ya olabileceğini düşünmek bile ağlatıor beni duygularım falan birbirine karıştı resmen (((

Sen haklı çıkarsın inşl canım çok sağol verdiğin bilgi içinde .

rica ederim tatlım. yeter ki bu kadar karamsar olma. bak bebişin hala oralardaysa o da üzülecek yoksa. umarım haklı çıkarım. inşallah. bak ben senin için dua edicem. inşallah olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…