canım benim bebeğin tutunsunda kilo hiç sorun değil...doğumdan sonra verirsin...ya boşver testleri az daha bekle şimdiden kendini mutsuz etme o testleri yaparakgünaydın canım
kanamam var
birde sabah şu hassas testler varya onlardan yaptım .
sonuc kocaman bir negatif(((((((((
kiloyu hiç sorma canım
zaten yazın almıştım üzerine birde 10 kilo bu ay aldım duba gibi oldum varlla(((
canım benim bebeğin tutunsunda kilo hiç sorun değil...doğumdan sonra verirsin...ya boşver testleri az daha bekle şimdiden kendini mutsuz etme o testleri yaparak
ne biliyim olsunda alıyım keşke
valla burada cumartesi evet var diye bir şey söylersem bilinki bir mucize olmuştur ...
olmasada ikincisi ile yola devam :)
az kaldı...inşallah o mucize haberi verreceksinne biliyim olsunda alıyım keşke
valla burada cumartesi evet var diye bir şey söylersem bilinki bir mucize olmuştur ...
olmasada ikincisi ile yola devam :)
az kaldı...inşallah o mucize haberi verreceksin
cumatresi mi test günün cnm az kalmışş
onun hiç yolu yok güzelim...o çıkmaz akıldan...bol bol çık gez dolaş başkada olmaz sanırıminşl canım inşl
ya bu arada bu fikri az da olsa kafadan atmanın yolu nedir ki ya aklımdan hiç çıkıyor yoksa ben kafayımı yiyiorum :)
onun hiç yolu yok güzelim...o çıkmaz akıldan...bol bol çık gez dolaş başkada olmaz sanırım
selam arkadaşlar...hamile kalan arkadaşlar yada bilgisi olanlar elimizde kalan ilaçları ne yapabiliriz nasıl degerlendiririz eczaneye iade yolu yok artık ama merkez satın alırmı acaba_?
selam arkadaşlar...hamile kalan arkadaşlar yada bilgisi olanlar elimizde kalan ilaçları ne yapabiliriz nasıl degerlendiririz eczaneye iade yolu yok artık ama merkez satın alırmı acaba_?
canım necati bey benim iki yıllık doktorum onlar ali sami beyle özel muayeneleri vardı sami bey tüp bebek açılınca gitti arada gelior hastaya bakıyor yoğun olunca .tavsiye edrim çok iyi doktor
inşl canım inşl
ya bu arada bu fikri az da olsa kafadan atmanın yolu nedir ki ya aklımdan hiç çıkıyor yoksa ben kafayımı yiyiorum :)
tan nasılsın canım bebiş nasıll
evet canım benimki de oğlan. bugün başkent hastanesine gittik biz de. ben de orayı beğenmedim. özel oda bi tane varmış zaten. kapmaca usulü. doktorların kendi odalarında ultrason cihazı yok. doktorlar asık suratlı. bi de 4 tüp kan aldılar yok yerden. sinir oldum. necati özçimen var. doğumevinde bi de ona mı gitsem bilmiyorum. bu arada ben de bugün battaniye aldım. anneannesi tulum aldı. ayakkabıcı da ayakkabısını hediye etti. kısmetli geliyo bizimki. bu arada bizim 12. haftada söylediler cinsiyeti. senin doktor da görüyodur. ama yanılma payı var diye söylemiyodur. aman sağlıklı olsunlar da.
yerim ben onları sağlıklı olsunlar inşallah bende annemle gittim annanesi bisürü aldı tulum pijama battaniye.
kızlar vakıf hastanesinde sezeryan 375 oda-refekatçi hepsi içinde.
aklımdan çıkacak diye bekleme tatlım. nasıl çıksın ki. kanama adet kanaması olmadığı sürece çok da endişelenme bence. dedim ya bebek tutunurken olabiliyormuş bak internette bi araştır. "implantasyon kanaması" diye gir googlea. sen umudunu kaybettin. ama ben hala senden umutluyum. çünkü adet kanaması değil ki bu.. bu arada o testlerden yapma. çünkü ben hamile olduğumu öğrendikten 5-6 gün sonra bile çook ince bi çizgi çıkmıştı. hassas dediklerine bakma. yeterince hassas değil. en hassası kan testi o bile 12. gün sonuç veriyor canım. bi sabret ya. az kalmış. bak sana moral vermek için söylemiyorum gerçekten ya. ben senin kadar umutsuz değilim bu konuda tatlım. eşini de üzme. sen üzülünce o da üzülüyodur.
canım transfer sonrası kanama diye bakmıştım ama bu kadar detaylı bulamamıştım.
Valla sen bana ışık tuttun inşllllll senin dediğin gibidir .
ya olabileceğini düşünmek bile ağlatıor beni duygularım falan birbirine karıştı resmen(((
Sen haklı çıkarsın inşl canım çok sağol verdiğin bilgi içinde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?