Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

rica ederim tatlım. yeter ki bu kadar karamsar olma. bak bebişin hala oralardaysa o da üzülecek yoksa. umarım haklı çıkarım. inşallah. bak ben senin için dua edicem. inşallah olacak.

Teşekkür ederim canım çok sağol inşlllllllllllllllllllllllllll olumlu olur .
olursa dünyalar benim olacak (

canım benim kürtaj orda oldu ve geçenlerde dış gebelik için yine orda kaldımm ama çok iyi insanlarr görevlilerde gayet güzel ilglendilerrr

merhaba canım bende konyada yasıyorum hangı doktorlara gıttın bırde ne kadar fıyat cıkardılar

derya ablacım merhabalar bende cocuk tedawısı goruyorum farabı hastanesınde suna soydemıre gıdıyorum klomen tedawısıne yumurtlama saglandı fakat bebek olmadı 3 kere denedık 3ayda bagısıklık kazanmısım ılaca o yuzden yumurtalarım buyumedı bu ay gobekten ıgne tedawısıne baslıycam senın bana onerebılecegın bır doktor warmı banada doktorum bu ay rapor hazırlıycak ılaclarla berabermı tup bebek 2.5 cıkıyor tup bebek raporunu nasıl alıyoruz bana bılgı werırsen cok memnun olurum sımdıdn tesekkurler

pelin 3500 tüp bebek 1000 tl ilaçlar tutuyo canım...ama sıkı bir pazarlık yapabilirsen 3000e iniyolarmış bende inmediler gerçide...belki sizde işe yarar

cok deılmıs aslında ben bı ınternetten baktımda 10bını buluyomus esım kızmıstı bana dha tupbebege gecmedık ama esımın ıznı olsa yarın gıder yaptırırım esım bırazdık sprm felan karısır dıe korkuyo tedawı asamalarından gecmem lazım dahah dıger tedawılere para dokmektense 3.500 wer kurtul bırde her seferındemı 3.500werıyorsun 2 3 kere denıyorlarmı 3.500e

canım benim kürtaj orda oldu ve geçenlerde dış gebelik için yine orda kaldımm ama çok iyi insanlarr görevlilerde gayet güzel ilglendilerrr

doğumevinden bahsediyorsun değil mi canım? içim rahatladı valla. çok korkuyorum inan ya. inşallah gönlüme göre bi yer bulurum. yoruldum artık.

yok canım 3500 e bir kez yapılıyo diğer denemelerinede ödüyorsun ama indirim yapıyolarmış..eğer senin raporun olursa 1000tlsini ödüyomuş devlet.

yok canım 3500 e bir kez yapılıyo diğer denemelerinede ödüyorsun ama indirim yapıyolarmış..eğer senin raporun olursa 1000tlsini ödüyomuş devlet.

daha asılama felan yaptrmadım ben gectıgımız 2 ay klomen kullandım bu ay ılaca cewap wrmeyınce bu ayın 17sındede gobekten ıgne tedawısı ıcın raporum cıkacak bırde sen gobekten wurulan ıgne tedwısı yaptırdın mı ıgneler 750 800 tutuyo dıe yazmıslar o kadar warmı

ıyı aksamlar hanımlar nasılsınız uzun zamandır gıremıyordum nete ankaradaydım oncesı mısafır vardı sımdıde kaynanamı getırdık bakalım hıc bos kalmıyoruz valla:)

ıyı aksamlar hanımlar nasılsınız uzun zamandır gıremıyordum nete ankaradaydım oncesı mısafır vardı sımdıde kaynanamı getırdık bakalım hıc bos kalmıyoruz valla:)

aaa kimleri görüyoruzz valla cnm aklımdan da geçmiştin geçen gün nasılsınn neler yapıosnn

doğumevinden bahsediyorsun değil mi canım? içim rahatladı valla. çok korkuyorum inan ya. inşallah gönlüme göre bi yer bulurum. yoruldum artık.

ewt canımm doğum evinden bahsediyorum valla yanımda doğum yapanlar vardı onlarda çok memnun lardı iyiler yanii inşallahh sendev iyi bir yerde bebişini dünya ya getirirsin cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…