rica ederim tatlım. yeter ki bu kadar karamsar olma. bak bebişin hala oralardaysa o da üzülecek yoksa. umarım haklı çıkarım. inşallah. bak ben senin için dua edicem. inşallah olacak.
Teşekkür ederim canım çok sağol inşlllllllllllllllllllllllllll olumlu olur .
olursa dünyalar benim olacak(
inşallah canım benim hep beraber sevinelim olsun da.
ben de tanışmıştım kendisiyle bi ara. gerçekten iyi birine benziyor. beni düşündüren doğumevinde çalışması. acaba hastane iyi midir? gerçekten son günlerde güleryüzlü insanlara hasret kaldık. necati bey güleryüzlü ama. inşallah bu sefer bu son olur. sürekli doktor değiştirmekten bıktım artık. bu sefer umutluyum ama.
sağol canım iyiyim bebişte iyi teyzesi kıpır kıpır.
slm arkadaşlar bende konyada oturuyorum ve eurofertilde tedavi görmeye başladım ben çok begendim hastanede çok ilgi var ben konyada çok doktora gittim bu hastanedeki ilgi gibi bir ilgi asla görmedim başka hastanelerde ben 3 gündür igne oluyorum inşallah Allahım emegimizi boş çıkarmaz hepimizin derya51 sen hangi doktora gidiyorsun
pelin 3500 tüp bebek 1000 tl ilaçlar tutuyo canım...ama sıkı bir pazarlık yapabilirsen 3000e iniyolarmış bende inmediler gerçide...belki sizde işe yararmerhaba canım bende konyada yasıyorum hangı doktorlara gıttın bırde ne kadar fıyat cıkardılar
Arkadaşlar eurofertilde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Konyada yaşıyorum. Konya'ya yeni birmerkez açtılar. gittim görüştüm. İlgilerinden çok memnun kaldım. Ben de Mart sonu başlayacam tedaviye Allah izin verirse...Eurofertilde tedavi gören arkadaşlarla burda görüşelim istiyorum...
pelin 3500 tüp bebek 1000 tl ilaçlar tutuyo canım...ama sıkı bir pazarlık yapabilirsen 3000e iniyolarmış bende inmediler gerçide...belki sizde işe yarar
canım benim kürtaj orda oldu ve geçenlerde dış gebelik için yine orda kaldımm ama çok iyi insanlarr görevlilerde gayet güzel ilglendilerrr
yok canım 3500 e bir kez yapılıyo diğer denemelerinede ödüyorsun ama indirim yapıyolarmış..eğer senin raporun olursa 1000tlsini ödüyomuş devlet.cok deılmıs aslında ben bı ınternetten baktımda 10bını buluyomus esım kızmıstı banadha tupbebege gecmedık ama esımın ıznı olsa yarın gıder yaptırırım esım bırazdık sprm felan karısır dıe korkuyo tedawı asamalarından gecmem lazım dahah dıger tedawılere para dokmektense 3.500 wer kurtul bırde her seferındemı 3.500werıyorsun 2 3 kere denıyorlarmı 3.500e
yok canım 3500 e bir kez yapılıyo diğer denemelerinede ödüyorsun ama indirim yapıyolarmış..eğer senin raporun olursa 1000tlsini ödüyomuş devlet.
yok canım 3500 e bir kez yapılıyo diğer denemelerinede ödüyorsun ama indirim yapıyolarmış..eğer senin raporun olursa 1000tlsini ödüyomuş devlet.
nerde eurofertilde mi???ordakilerin hepsi çok iyiler...hepsini düşünebilirsinbana onerebılecegınız memnun kaldıgınız iyi bi kadın dogumcu warmıı:):)
nerde eurofertilde mi???ordakilerin hepsi çok iyiler...hepsini düşünebilirsin
ıyı aksamlar hanımlar nasılsınız uzun zamandır gıremıyordum nete ankaradaydım oncesı mısafır vardı sımdıde kaynanamı getırdık bakalım hıc bos kalmıyoruz valla:)
doğumevinden bahsediyorsun değil mi canım? içim rahatladı valla. çok korkuyorum inan ya. inşallah gönlüme göre bi yer bulurum. yoruldum artık.
ehhh nasıl olsun bebek yapacaz dıe ugrasır dururuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?