Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

aaa kimleri görüyoruzz valla cnm aklımdan da geçmiştin geçen gün nasılsınn neler yapıosnn

nolsun bacım:) ugrasıp duruyorum gecen hafta annemler vardı onlar gıttı hafta sonu ankaradaydım sonrada kaynanamı alıp getırdık bakalım bırbırımıze alısmaya calısıyoruz ıyılık cok sukur bıraz daha ıyıyım yazın oldugu gıbı karamsar degılım cok sukur. ankaraya dugune gıtmıstık orda bıraz uzuldum agladım baskalarının cocugunu gordukce sadece benım yoktu((

üzülme canım biliorum o duyguları ama elden bişey gelmiyor her şeyin hayırlısıı cnmm sıkma canın ı

üzülme canım biliorum o duyguları ama elden bişey gelmiyor her şeyin hayırlısıı cnmm sıkma canın ı

evet napalım hayırlısı hersey Allahtan derdı verende dermanı verende o. ama bebeklere oyle bı bakısım varkı esım benı ızlemıs ıcı parcalanmıs oyle dedı...bıde mılletın sorusu ınsanın yarasını ıyıce kanatıyor

ewt canımm doğum evinden bahsediyorum valla yanımda doğum yapanlar vardı onlarda çok memnun lardı iyiler yanii inşallahh sendev iyi bir yerde bebişini dünya ya getirirsin cnmm

inşallah tatlım. valla bugün senle konuşana kadar kara kara düşündüm, durdum. içime sular serptin canım benim ya.

Merhaba kizlar ben yarin turkiyeye geliyorum ALLAH izin verirse bu ayin 8 sinde ikinci tup bebekime baslayacam eurofertilde insallah bu sefer olur ve dusmezlerkaydirigubbakcemile3

Merhaba kizlar ben yarin turkiyeye geliyorum ALLAH izin verirse bu ayin 8 sinde ikinci tup bebekime baslayacam eurofertilde insallah bu sefer olur ve dusmezlerkaydirigubbakcemile3

canım hayırlısı olsun inşl bu denemen başarılı olur ve bebeğini kucağına alırsın ...

canım hoşgeldinn hadibaşlaartık tekrar şu tedavinede güzel haberler duyalımmm aman kuzum kimsenin dediğini duyma valla milletin dedikleri yüzünden hayatımmahvoldu benimde şimdi sesleri kesile kaldııı çocuk oluncaaa şimdide tüp bebek mi die soruyolar kimseye söylemeyinnnn ki kafanız arımasınnn onun lafı bunun lafı hayatımıza ediyolar :mymeka::mymeka:

hoşgeldin tatalım inşallah bu sefer olur 2 deneme daha yüksek şans diolar bu sefer olur moraliniçok yüksek tut biz hep yanındayızzzzzolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile

inşallah tatlım. valla bugün senle konuşana kadar kara kara düşündüm, durdum. içime sular serptin canım benim ya.

kuzum doğum evini mi düşünüyonnn doğum için başka yerlere baktın mı bizim dilek hanımssk doğum yaptırıyor eğer devlet düşünüyorsan canımmdilek hanıma devam edersen farabiye nie gelmiyonn bigell bak beğenmezsen gelmezsinnn adam okadar incekiii seniyattığın yerden ellriyle kaldırıyooo çok güzel güler yüzlü bilgilii herkes memnun mehmet bardakçı hastanede süperrr 5 yıldızlı resmen doğum evinin hastanesini sevmiyom ben doktorları iidir ama hastane biraz pis geldi bana senin kararın amavereliniortak

pelincimm merhaba suna hanımanasıl dayanıyorsunn aman aman allah bidaha göstermesin o kadını çok sert bence eurofertilebigel bak pişman olmazsınnn süper hocalar var sun ahanım yanında hiçbirşey bence güler yüzlülük herşeyyyy samibey ve dilke hanımmmsüperr dilek hanım daha süper benceee ilk git beğenmezsen gitme nasılsa ilk tüp bebek için dersenn ücretsizzz

yerim ben onları sağlıklı olsunlar inşallah bende annemle gittim annanesi bisürü aldı tulum pijama battaniye.
kızlar vakıf hastanesinde sezeryan 375 oda-refekatçi hepsi içinde.

yaaa vakıf uygunmuşş o zman canım yaaa anam bizim farabibana 1000 tl patlamasa bariii bu ufaklıklar bana çok pahalıya mal olduu bi doğsunlar hayırlısı ileee vuracam popolarına nii zmanında gelmediniz niee beniçok üzdünüzzz dieeŞenizalsanaalsanasmile

selamlar.

bende eurofertilde dilek hanımda tedavi oldum. şuan kızlarım 3 aylık oldular :) darısı bu sayfaya yazanların başına olsun...

suna hanıma nasıl dayanıyosun yazmışsın :)))))))) hakkaten öyle. ben mecburen takibi farabide oldum. malum ikiz gebeliklerin erken doğum riski yüksek. yeni doğan üniteli bi hastane bulmam lazımdı..

valla gerçekten zor kadın suna soydemir.. ama şimdi kanka olduk kadınla.. dışı sert ama iyi bi dr...

bu arada ben doğumu orda yaptım oda+sezeryan+refakatçi 500 lira ödedik...

yok tatlım ben necati beye gidicem artık. o da doğum evinin doktoru. farabiyi ben de çok istedim ama biz ilçedeyiz biliyosun ya. konyaya girdiğimiz yerle farabi çok ters tarafta. eşim de biraz evhamlı. o trafik stresini çekmeni istemiyorum diyor. bilemedim valla nolcak benim bu halim yaa.

fatoş hanım sizi görmek çok güzel maşallah büyümüş seninkiler 3 ay oldu ha maşallahhhhh odalar nasıl peki farabide özel oda falan normal oda nasılll 500 tl de ii aslında kaç gün yattın hastanede bebeklerin kaç kilo doğdu ammm asordum ha benimkilerde ikiz ondan aynı hastaen olunca benim için çok ii bi tecrübesinn sennn yavrularını allah sana bağışlasınn canımmmm kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

hmm o doğru ama doğum evi tam trafiğin ortasında park sorunu var eşin iice sters olur farabide bana yakın bende ilçeden olunca benim tam yolumm hiç sters yokk harika eşimde sters yapar trafikte eurofertıle gidene kadar ne çekiyodukk kuzum aman dr iyidir ama hastanede doğum yapanları araştır sennn bak selçukluda da süper hocalar vara ama hastane bi işe yaramazzzzzz

mersenem iyi dedi dün tatlım. doğumevi de annemlere çok yakın. biraz da o iyi bizim açımızdan. oranın doktoruna daha gitmedim. ama önceden sami beyle çalışıyorlardı. başka bişey için gitmiştim. çok iyi birine benziyo. inşallah bu seferki aklıma yatar da olur artık. her seferinde ayrı bi doktora gitmekten yoruldum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…