aaa kimleri görüyoruzz valla cnm aklımdan da geçmiştin geçen gün nasılsınn neler yapıosnn
nolsun bacım:) ugrasıp duruyorum gecen hafta annemler vardı onlar gıttı hafta sonu ankaradaydım sonrada kaynanamı alıp getırdık bakalım bırbırımıze alısmaya calısıyoruz ıyılık cok sukur bıraz daha ıyıyım yazın oldugu gıbı karamsar degılım cok sukur. ankaraya dugune gıtmıstık orda bıraz uzuldum agladım baskalarının cocugunu gordukce sadece benım yoktu((
üzülme canım biliorum o duyguları ama elden bişey gelmiyor her şeyin hayırlısıı cnmm sıkma canın ı
ewt canımm doğum evinden bahsediyorum valla yanımda doğum yapanlar vardı onlarda çok memnun lardı iyiler yanii inşallahh sendev iyi bir yerde bebişini dünya ya getirirsin cnmm
Merhaba kizlar ben yarin turkiyeye geliyorum ALLAH izin verirse bu ayin 8 sinde ikinci tup bebekime baslayacam eurofertilde insallah bu sefer olur ve dusmezlerkaydirigubbakcemile3
nolsun bacım:) ugrasıp duruyorum gecen hafta annemler vardı onlar gıttı hafta sonu ankaradaydım sonrada kaynanamı alıp getırdık bakalım bırbırımıze alısmaya calısıyoruz ıyılık cok sukur bıraz daha ıyıyım yazın oldugu gıbı karamsar degılım cok sukur. ankaraya dugune gıtmıstık orda bıraz uzuldum agladım baskalarının cocugunu gordukce sadece benım yoktu((
Merhaba kizlar ben yarin turkiyeye geliyorum ALLAH izin verirse bu ayin 8 sinde ikinci tup bebekime baslayacam eurofertilde insallah bu sefer olur ve dusmezlerkaydirigubbakcemile3
inşallah tatlım. valla bugün senle konuşana kadar kara kara düşündüm, durdum. içime sular serptin canım benim ya.
İyi paylaşımlar dilerim:a.s.:
derya ablacım merhabalar bende cocuk tedawısı goruyorum farabı hastanesınde suna soydemıre gıdıyorum klomen tedawısıne yumurtlama saglandı fakat bebek olmadı 3 kere denedık 3ayda bagısıklık kazanmısım ılaca o yuzden yumurtalarım buyumedı bu ay gobekten ıgne tedawısıne baslıycam senın bana onerebılecegın bır doktor warmı banada doktorum bu ay rapor hazırlıycak ılaclarla berabermı tup bebek 2.5 cıkıyor tup bebek raporunu nasıl alıyoruz bana bılgı werırsen cok memnun olurum sımdıdn tesekkurler
yerim ben onları sağlıklı olsunlar inşallah bende annemle gittim annanesi bisürü aldı tulum pijama battaniye.
kızlar vakıf hastanesinde sezeryan 375 oda-refekatçi hepsi içinde.
bana kalsa hemen yaptırcamda adamın gonlu olmadı ben daha gobekten ıgne olcam 17sınde baslıycaz bakalım bundanda olmassa tup ıstıyomcanım tüpbebek mi yaptırcann senn
pelincimm merhaba suna hanımanasıl dayanıyorsunn aman aman allah bidaha göstermesin o kadını çok sert bence eurofertilebigel bak pişman olmazsınnn süper hocalar var sun ahanım yanında hiçbirşey bence güler yüzlülük herşeyyyy samibey ve dilke hanımmmsüperr dilek hanım daha süper benceee ilk git beğenmezsen gitme nasılsa ilk tüp bebek için dersenn ücretsizzz
kuzum doğum evini mi düşünüyonnn doğum için başka yerlere baktın mı bizim dilek hanımssk doğum yaptırıyor eğer devlet düşünüyorsan canımmdilek hanıma devam edersen farabiye nie gelmiyonn bigell bak beğenmezsen gelmezsinnn adam okadar incekiii seniyattığın yerden ellriyle kaldırıyooo çok güzel güler yüzlü bilgilii herkes memnun mehmet bardakçı hastanede süperrr 5 yıldızlı resmen doğum evinin hastanesini sevmiyom ben doktorları iidir ama hastane biraz pis geldi bana senin kararın amavereliniortak
selamlar.
bende eurofertilde dilek hanımda tedavi oldum. şuan kızlarım 3 aylık oldular :) darısı bu sayfaya yazanların başına olsun...
suna hanıma nasıl dayanıyosun yazmışsın :)))))))) hakkaten öyle. ben mecburen takibi farabide oldum. malum ikiz gebeliklerin erken doğum riski yüksek. yeni doğan üniteli bi hastane bulmam lazımdı..
valla gerçekten zor kadın suna soydemir.. ama şimdi kanka olduk kadınla.. dışı sert ama iyi bi dr...
bu arada ben doğumu orda yaptım oda+sezeryan+refakatçi 500 lira ödedik...
yok tatlım ben necati beye gidicem artık. o da doğum evinin doktoru. farabiyi ben de çok istedim ama biz ilçedeyiz biliyosun ya. konyaya girdiğimiz yerle farabi çok ters tarafta. eşim de biraz evhamlı. o trafik stresini çekmeni istemiyorum diyor. bilemedim valla nolcak benim bu halim yaa.
hmm o doğru ama doğum evi tam trafiğin ortasında park sorunu var eşin iice sters olur farabide bana yakın bende ilçeden olunca benim tam yolumm hiç sters yokk harika eşimde sters yapar trafikte eurofertıle gidene kadar ne çekiyodukk kuzum aman dr iyidir ama hastanede doğum yapanları araştır sennn bak selçukluda da süper hocalar vara ama hastane bi işe yaramazzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?