Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım walla suna hanım bana karsı cok ıı guzelım hosgeldın ablacım hosgeldın cok guler yuzlu walla herseyı anlatıyo felan ben ılk suna hanıma ucretlı gıttım bagkurla gıtmedım ozel hasta olarak basladım cok ılgılendı neyse esım yolda gelsınde gıdıyım bı eurofertıl dılek hanıma muane ucretlerı ne kadr sanırımbagkura felan bakmıyo ..

bencede 1 kişiye takıl artıkk senin herşeyini bilir en azından canımm yok memnun olanda var olmayanda oraya herkes geliyoo canımm ondan hem ücretsiz ya çingen cabar diyenin hesapp yani neyse takam gir bakalım bide hastaneyi görrr böle şeyleri takma valla artık ben hiç bir şey takmayacam bebeklerimi strese sokamam

canım benim farabide bana çok sert davrandı suratsızdı yaniii ama bilgili olduğu konuşmalarından belli tüp bebek die gidersen ücretsizz zaten muayeneler aşılamda aynı sanırımm ama normal muayene 120 tl canımmmm

doğru tatlım ben zaten doktorun muayenehanesine gidicem. sadece tahlil ve de doğum için hastaneye gidicem. bi de zaten özel hastaneleri de görüyoruz. 15-20 gün önce benim rahim ağzına dikiş atıldı selçukluda. berbattı. ameliyathane kan içindeydi. allah hayırlısını versin artık. ben de takmıcam. elalem evde doğuruyo ya. bi de çok inceleyince hastane filan bulamıcam artık.

evet canımm takma zaten özelien gidecen yaaa o daha ii hoacadanda rica et düzgün bi oada versinler de tamam zaten bu kadar düşüne düşüne kafayı yiyecezzz salla gitsinnn o dikişi bana dilek hanımda atacaktı ben gitmeyince atmadı nasıl bi operasyon canım ücret ne kadar faydası oluyomuymuşş pekii

en güzelini yapmışsın canım zaten gitmemekle. özeline bak da orda açık açık annlatıyım. burda utanırım.

asiciiimm ben çıktım tatlım. biraz başım ağrıyo da en iyisi yatıp uyumak. seni ve bebişleri öpüyorum canım.

canım benim hiç düşünmeden öneririm ilgi çok fazla ayrıca kızlar ben doğum evinde yattım kürtajdada ordaydım ama bence pis deiil onlar eskidendi ben sağlam ayakta olduğum halde hasta bakıcı aşağı ultrasona eliyle götürdü hayır dediğim halde tabi karar senin canımm

bana kalsa hemen yaptırcamda adamın gonlu olmadı ben daha gobekten ıgne olcam 17sınde baslıycaz bakalım bundanda olmassa tup ıstıyom

anladım canım bence direk tüpe geç inşallah senin iğneyle olurda bende geçtim o yollardan ama olmadı tabi herkezin sorunu farklı ama tüp bebek daha garanti canımm hayırlısı bakalımm

seni çok güzel anlıyorum canım bu gün gazetede 2010 en güzel bebeği diye bir bebek gördüm doğum tarihiocak 8.2010 okuyunca içim cız etti benim kızımdan 3 gün önce doğmuş yaşasaydı onun kadar olacaktı yani bir anda bütün moralım kaçtı ama napacan ALLAH verdi o aldı hayırlısı yani inşş bizde güleriz canımm

merhabalar bende euro fertilde tedaviye baslayacagım ıkı ay sonra fsh ım 20 nın uzerınde cıktı sımdı dhea ve melatonın kullanıyorum benım gıbı olan varmıydı

merhabalar bende euro fertilde tedaviye baslayacagım ıkı ay sonra fsh ım 20 nın uzerınde cıktı sımdı dhea ve melatonın kullanıyorum benım gıbı olan varmıydı

inşallah normale döner canım fsh sınır kaçtı en son

anladım canım bence direk tüpe geç inşallah senin iğneyle olurda bende geçtim o yollardan ama olmadı tabi herkezin sorunu farklı ama tüp bebek daha garanti canımm hayırlısı bakalımm

bende polıkıstık ower war yumurtam oluyor ama olgunlaşmıyo canımserophone kullandım ıkı ay yumurtam olgunlastı ucuncu ayda bagısıklık kazandım yumurtalar buyumedı kendı halıne bırakalım dedi adet olursan tutmustur dedı bakalım 16sında olursam olacak olmazsam 17sinde göbekten ıgneye baslıycaz yıpratıyo bunlarda olacakmı dıe heray umut edıyoruz ama benım umudum kalmadı bu ay gıttıgımde sorcam tup bebek ıcın rapor alabılırmıyım dıe alamazsam esımı ıkna edıcem

canım inşş gerek kalmaz tüp bebek e ne diyelim ALLAH gönlüne göre verir inşllah

duruşah slm canım eşimi genetikten aradılar bugün teknik bir hata olmuş bn tekrar kan verecekmişim diğer provitamin mi ne vardı yanliş hatırlamıosam onlarda çıkmış cuma gidip onları alıcam genetiğe de kan vercem görevli 4 kişi yi daha çağırdım dedi senide aradılar mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…