Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

sor canım sor.. istediğin herşeyi sorabilirsin..

normal odaydı benimki ama kimseyi almadılar yanıma rica ettik. zaten normal odalarıda 2 kişilik..
hastanede 2 gece yattım canım.. bebeklerimden cemre 2110 gr, cansu 1740 gr doğdu.. 34+1 de doğum yaptım ben.. 34. haftaya gelinde çok zorluyorlar insanı.....

bide ben 13. haftada serklaj oldum.. dr gittiğinde rahim ağzını ölçtürmeyi, serklaja ihtiyacın olup olmadığını mutlaka sor canım......

şuan cansu 5 kg, cemre 6 kg büyüyoruz valla...

yok canım ya aramadılar...bak şimdi merak ettim...ben kendim mi arasam acaba

günaydın güzelim...bizler iyiyiz sen nasılsın...nasıl oldun...değişiklik varmı

iyiyim canım çok teşekkürler
hiç bir değişiklik yok canım aynen devam ediyor .
cumartesiyede bir şey kalmadı zaten
o günün mucize olmasını dileyerek bekliyorum .
sen naptın canım testler falan ne alemde?

hakikaten ya yarından sonra test günü..yuppiiiii....bak göreceksin pozitif senin sonuç...içime öyle doğuyor...rabbim yanıltmaz inşallah...benim testler 1 hafta sonra çıkacak inşallah...dün soğan kürüne başladım...arkadaşın ısrarı ve tavsiyesi üzerine ovülasyon aleti alıyorum...belki 2.denemeye gerek kalmadan hamile kalabilirim...

canım bir iki ay bende bunu takip edecem .
Eşime dün çakşır kökü aldım kaynatıyorum . hareketli sperm e iyi geliyormuş
bu ay bende ovülasyon testi alacam
kasım aralık gibi bu şekilde deniyecem .
bakalım hayırlısı olsun .
kız benimde içime hep sen kendiliğinden kalacakmışsın gibi geliyor :)))))

canım benim inşallah içine doğduğu gibi olur...ovulasyonu tüükürükten bilen mini mikroskoplar varmış ondan aldım...ama herkes bana diyoki sen kendiliğinden hamile kalacaksın gör bak diyo...çevremdekilerde öyle diyo

canım nasıl bir şey senin aldığın .
adı falan var mı :S
,

canım benim ya iyi ki varsın. içimi çok rahatlattın. kaç gündür kafamda milyon tane soru işareti vardı. valla geçti hepsi. inşallah allahım da sizleri sevindirsin. yürekten söylüyorum bunu.

merhabalar bende konyada eurofertil tüp bebek merkezine gitmeyi düşnüyorum 4 yıllık evliyiz eşimde toplam sperm sayısı 15 milyon hızlı haretli/hareketli hiç yok yavaş hareketlide %5 morfolojide %1,25 yaşında bende 21 yaşındayım tüp bebek olmazmış bize daha 3 tane aşılama şartmış bi kere aşılama yaptırdık biz znegatifdi malesef 2.yi bu merkezde yaptıralım diyoruz bu durumda olupta yaptıran varmı fiyat ne kadardır yada herhangi bi sebeten aşılama yaptırıp memnun kalan yada kalmayan varmı?yardımcı olun lütfen...

canım ben eurofertilde aşılama yaptıracaktım ama son anda tüp bebeğe döndük...aşılama işlemi+ilaçlar 1500 tl...

ben çok memnun kaldım ilk denemem de gebe kaldım dünde baktılar ikiz ikiside saglıklı gelişiyor dr um ali sami gürbüz

mersenem abla ilaçlar hakkında senin özel mesaja cevap yazdım ama gittimi gitmedimi anlamadım abla cevabı aldınmı

elimde kalan ilaçlar ...menopur 1 kutu..cetrotide 0,25 gr 1 kutu....gonal 450 3 kutu...tedavimden sonra agzı hiç açılmadan elimde kalan ilaçlar

mersenem abla ilaçlar hakkında senin özel mesaja cevap yazdım ama gittimi gitmedimi anlamadım abla cevabı aldınmı

cnm mesajına karşılık yazdım bu arada senin yaşın kaç benden de mi küçüksün ben 22 yaşındayımmm:)):)

denizcim bildiklerimizi paylaşmakk hepimiz için kafamıza takılanları çözmek ve birilerine yardım ediyorsak ne güzel canımm inşallah sende memnun kalırsınn

kızlar sanırım ben regl oluyorum peki ben şimdi napıcam yarın sabah arayıp randevu mu isteyeceğim şaşırdım kaldım bu saatte de aranmaz herhalde bana yardım edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…