- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
fatoş hanım sizi görmek çok güzel maşallah büyümüş seninkiler 3 ay oldu ha maşallahhhhh odalar nasıl peki farabide özel oda falan normal oda nasılll 500 tl de ii aslında kaç gün yattın hastanede bebeklerin kaç kilo doğdu ammm asordum ha benimkilerde ikiz ondan aynı hastaen olunca benim için çok ii bi tecrübesinn sennn yavrularını allah sana bağışlasınn canımmmm kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
yok canım ya aramadılar...bak şimdi merak ettim...ben kendim mi arasam acabaduruşah slm canım eşimi genetikten aradılar bugün teknik bir hata olmuş bn tekrar kan verecekmişim diğer provitamin mi ne vardı yanliş hatırlamıosam onlarda çıkmış cuma gidip onları alıcam genetiğe de kan vercem görevli 4 kişi yi daha çağırdım dedi senide aradılar mıı
günaydın güzelim...bizler iyiyiz sen nasılsın...nasıl oldun...değişiklik varmıGünaydın Kızlarr nasılsınız bugün .
günaydın güzelim...bizler iyiyiz sen nasılsın...nasıl oldun...değişiklik varmı
hakikaten ya yarından sonra test günü..yuppiiiii....bak göreceksin pozitif senin sonuç...içime öyle doğuyor...rabbim yanıltmaz inşallah...benim testler 1 hafta sonra çıkacak inşallah...dün soğan kürüne başladım...arkadaşın ısrarı ve tavsiyesi üzerine ovülasyon aleti alıyorum...belki 2.denemeye gerek kalmadan hamile kalabilirim...iyiyim canım çok teşekkürler
hiç bir değişiklik yok canım aynen devam ediyor .
cumartesiyede bir şey kalmadı zaten
o günün mucize olmasını dileyerek bekliyorum .
sen naptın canım testler falan ne alemde?
hakikaten ya yarından sonra test günü..yuppiiiii....bak göreceksin pozitif senin sonuç...içime öyle doğuyor...rabbim yanıltmaz inşallah...benim testler 1 hafta sonra çıkacak inşallah...dün soğan kürüne başladım...arkadaşın ısrarı ve tavsiyesi üzerine ovülasyon aleti alıyorum...belki 2.denemeye gerek kalmadan hamile kalabilirim...
hakikaten ya yarından sonra test günü..yuppiiiii....bak göreceksin pozitif senin sonuç...içime öyle doğuyor...rabbim yanıltmaz inşallah...benim testler 1 hafta sonra çıkacak inşallah...dün soğan kürüne başladım...arkadaşın ısrarı ve tavsiyesi üzerine ovülasyon aleti alıyorum...belki 2.denemeye gerek kalmadan hamile kalabilirim...[/QUOTE
selam,
sogan kuru dusuk yapmaya neden oluyo dıe okumustum..
1.5 lıtre suyu kaynat ıcıne 7 8 tane kecıboynuzunu kır we 7 dakıka kaynat bunu 21 gun yapıp ıcersen eger yumurtalar buyuyomus we erkektete sperm hareketlılıgını artıyomus bunu dene bence ben bıde adetın ıkıncı gunu bal tarcın cerekotu ac karnına sabah aksam 12 gun yedım bununda faydası war 3 arkadasım kecıboynuzunu yaptı 2 ayda bebeklerı oldu
canım benim inşallah içine doğduğu gibi olur...ovulasyonu tüükürükten bilen mini mikroskoplar varmış ondan aldım...ama herkes bana diyoki sen kendiliğinden hamile kalacaksın gör bak diyo...çevremdekilerde öyle diyocanım bir iki ay bende bunu takip edecem .
Eşime dün çakşır kökü aldım kaynatıyorum . hareketli sperm e iyi geliyormuş
bu ay bende ovülasyon testi alacam
kasım aralık gibi bu şekilde deniyecem .
bakalım hayırlısı olsun .
kız benimde içime hep sen kendiliğinden kalacakmışsın gibi geliyor :)))))
canım benim inşallah içine doğduğu gibi olur...ovulasyonu tüükürükten bilen mini mikroskoplar varmış ondan aldım...ama herkes bana diyoki sen kendiliğinden hamile kalacaksın gör bak diyo...çevremdekilerde öyle diyo
babystart fertilfocus ovülasyon mikroskobu...bir bak istersen...özellikle pkolularda çok işe yarıyormuşcanım nasıl bir şey senin aldığın .
Adı falan var mı :s
,
canım benim hiç düşünmeden öneririm ilgi çok fazla ayrıca kızlar ben doğum evinde yattım kürtajdada ordaydım ama bence pis deiil onlar eskidendi ben sağlam ayakta olduğum halde hasta bakıcı aşağı ultrasona eliyle götürdü hayır dediğim halde tabi karar senin canımm
canım ben eurofertilde aşılama yaptıracaktım ama son anda tüp bebeğe döndük...aşılama işlemi+ilaçlar 1500 tl...merhabalar bende konyada eurofertil tüp bebek merkezine gitmeyi düşnüyorum 4 yıllık evliyiz eşimde toplam sperm sayısı 15 milyon hızlı haretli/hareketli hiç yok yavaş hareketlide %5 morfolojide %1,25 yaşında bende 21 yaşındayım tüp bebek olmazmış bize daha 3 tane aşılama şartmış bi kere aşılama yaptırdık biz znegatifdi malesef 2.yi bu merkezde yaptıralım diyoruz bu durumda olupta yaptıran varmı fiyat ne kadardır yada herhangi bi sebeten aşılama yaptırıp memnun kalan yada kalmayan varmı?yardımcı olun lütfen...
mersenem abla ilaçlar hakkında senin özel mesaja cevap yazdım ama gittimi gitmedimi anlamadım abla cevabı aldınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?