Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

kızlar sanırım ben regl oluyorum peki ben şimdi napıcam yarın sabah arayıp randevu mu isteyeceğim şaşırdım kaldım bu saatte de aranmaz herhalde bana yardım edin lütfen
yok bu saatte bakmazlar...senin tedavin başlamışmıydı???randevuya gerek yok yarın sabah 9da çık git...ben bir kaç kere öyle yaptım sorun olmadı...sende öyle yaparsın..

ben ilk defa başlayacağım duruşah offf kafamda çok soru işareti var korkularım var ne bileyim işte randevusuz gidersem muayene olabilirmiyim ben 3 saatlik yol boşa gitmiş olmayayım sabah erkenden arayayım en iyisi cevapladığın için çok teşekkür ederim canım ya

canım hayırlı olsun tedavin inşlllllll. sabah ararsın gitmeden önce ne olcakki regli başlıyorsa hemen randevu verirler merak etme ...

çok şükür canım sen nasılsın nasıl gidiorr

Allahıma şükürler olsun iyiyim 7 hafta bitmek üzere hayırlısıyla.çalıştığım için fazla giremiyorum nete takip edemiyorum sizi. bir an önce bu duyguları Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese yaşatsın sonuna kadar nasip etsin. umutlarımız ve emeklerimiz boşa gitmesin. bol bol dua edin edin verecekte o alacakta sadece her şeyin bir zamanı var ben hep bole düşünüyorum sabırlar diliyorum. Allahım yardımcımız olsun. sevgiler

günaydın bayanlar,

nasılsınız bugünlerde işlerimden dolayı giremedim bir türlü buraya opuyorumnanaktan

kızlar sanırım ben regl oluyorum peki ben şimdi napıcam yarın sabah arayıp randevu mu isteyeceğim şaşırdım kaldım bu saatte de aranmaz herhalde bana yardım edin lütfen

tatlım hadi hayırlı olsunnn akşam regli olduysan o günü 1 gün sayıyorlar merak etme 3 gün gittim ben çünkü 2 gün pazardı arayamadım 3 gün gel dediler 2 yada 3 sabah arar randevuyu alırısın gittiğin gün zaten kan alıp muayene ediyor vajınadan ve ilaç yazıyoo ilaçları onların eczanesinden al anlaşmalı olduğu yerden bide azar azar al bi kutu 2 kutu al belki az ilaç kullanman gerekiyo ki benim öle olduu 1 kutu arttı iyiki almamıştım 250 tl ona verecektim bide hatta 125 ml lazımdı son an onuda oradan verdi saolsun irem hanımm

şekerler günaydınn ptesiden beri gribimm ay her yanım dökülüyo öksürek burun akıntısı boğazım tahriş olduu anam pek zor geçiyoooo dün buhar banyosu yaptımmm sabah kadar rahat yattım şimdi durmadan burnum akıyooo havalar soğudu kızlar dikkat edin aman hastalanmayınnn nane limonla geçirmeye çalışıyommm ya bide diş çıktı diş etlerim acayip şişiyoo ve dokunsam kanıyooo çok hassaslaştık eşim laf sölemeye korkuyooo

geçmiş olsun asiiiicim bir anda havaların soğumasıyla hastalıklar çoğaldı dikkat etmeliyiz hepimiz canım ben sıcak bölgede olmama ragmen burası bile soğuduğuna göre Konyanın sogugunu hiç düşünemiyorum dikkat et kendine canım

canım 9. günüm bugün ama yaptıklarım hep tek çizgi çıktı cesaret edemiyorum ((

canım benim bak ben daha önce de demiştim ya. kanda pozitif çıktıktan 5-6 gün sonra ancak çok silik belli belirsiz bi çizgi çıktı. o testlerden şimdilik uzak dur da boşuna moralin bozulmasın tatlım.

geçmiş olsun canım ya. dikkat et kendine ki bebişler mutlu olsun. dişten başlarda ben de çok çektim de çok şükür şimdi iyi.

canım benim bak ben daha önce de demiştim ya. kanda pozitif çıktıktan 5-6 gün sonra ancak çok silik belli belirsiz bi çizgi çıktı. o testlerden şimdilik uzak dur da boşuna moralin bozulmasın tatlım.

bakalım canım şimdilik hevesim kalmadı yapmak için zaten . (

selam kızlar ben sabah randevu alacaktım gece heyecandan hiç uyuyamadım hatta eşime"transferden sonra ben yatarım sen bana bakarsın değilmi?" gibi sorularla kafasının etini yedim sabah 06:30 da kalktım pedde bişe yok bu saat oldu hala bişe yok ama dün gece tuvalet kağıdına çok çok silik hafif bir renk görmüştüm şimdi tuvalet kağıdı ile neredeyse içini delicem ama bişe yok heyecandan içinemi kaçtı acaba kaydirigubbakcemile3 bekliyorum her an adet olabilirim karnım acayip ağrıyor. hepinize teşekkür ederim benim için güzel şeyler yazmışsınız saolun ilerleyen saatlerde gelişmeleri yazarım :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…