yok bu saatte bakmazlar...senin tedavin başlamışmıydı???randevuya gerek yok yarın sabah 9da çık git...ben bir kaç kere öyle yaptım sorun olmadı...sende öyle yaparsın..kızlar sanırım ben regl oluyorum peki ben şimdi napıcam yarın sabah arayıp randevu mu isteyeceğim şaşırdım kaldım bu saatte de aranmaz herhalde bana yardım edin lütfen
ben ilk defa başlayacağım duruşah offf kafamda çok soru işareti var korkularım var ne bileyim işte randevusuz gidersem muayene olabilirmiyim ben 3 saatlik yol boşa gitmiş olmayayım sabah erkenden arayayım en iyisi cevapladığın için çok teşekkür ederim canım ya[/QUOTE
canım adetin 3.günü ilk muayene ama ogün ilaçlara başlaman lazım sende uzun yoldan geliceksin telefon aç onlar sana ilaçları temin ederler zaten hiç korkma bende çok endişelenmiştim ama olup gidiyo anlamıyosun bile nasıl geçiyo zaman.
ben ilk defa başlayacağım duruşah offf kafamda çok soru işareti var korkularım var ne bileyim işte randevusuz gidersem muayene olabilirmiyim ben 3 saatlik yol boşa gitmiş olmayayım sabah erkenden arayayım en iyisi cevapladığın için çok teşekkür ederim canım ya
çok şükür canım sen nasılsın nasıl gidiorr
kızlar sanırım ben regl oluyorum peki ben şimdi napıcam yarın sabah arayıp randevu mu isteyeceğim şaşırdım kaldım bu saatte de aranmaz herhalde bana yardım edin lütfen
şekerler günaydınn ptesiden beri gribimm ay her yanım dökülüyo öksürek burun akıntısı boğazım tahriş olduu anam pek zor geçiyoooo dün buhar banyosu yaptımmm sabah kadar rahat yattım şimdi durmadan burnum akıyooo havalar soğudu kızlar dikkat edin aman hastalanmayınnn nane limonla geçirmeye çalışıyommm ya bide diş çıktı diş etlerim acayip şişiyoo ve dokunsam kanıyooo çok hassaslaştık eşim laf sölemeye korkuyooo
günaydın canım...bugün test yapsana...kaçıncı gün bugünGünaydın kızlar hepinize ...
günaydın canım...bugün test yapsana...kaçıncı gün bugün
ama yok yapma daha erkenmiş...ben 10--11 falan olmuştur diye düşünüyordumcanım 9. günüm bugün ama yaptıklarım hep tek çizgi çıktı cesaret edemiyorum((
ama yok yapma daha erkenmiş...ben 10--11 falan olmuştur diye düşünüyordum
canım 9. günüm bugün ama yaptıklarım hep tek çizgi çıktı cesaret edemiyorum((
şekerler günaydınn ptesiden beri gribimm ay her yanım dökülüyo öksürek burun akıntısı boğazım tahriş olduu anam pek zor geçiyoooo dün buhar banyosu yaptımmm sabah kadar rahat yattım şimdi durmadan burnum akıyooo havalar soğudu kızlar dikkat edin aman hastalanmayınnn nane limonla geçirmeye çalışıyommm ya bide diş çıktı diş etlerim acayip şişiyoo ve dokunsam kanıyooo çok hassaslaştık eşim laf sölemeye korkuyooo
denizcim bildiklerimizi paylaşmakk hepimiz için kafamıza takılanları çözmek ve birilerine yardım ediyorsak ne güzel canımm inşallah sende memnun kalırsınn
canım benim bak ben daha önce de demiştim ya. kanda pozitif çıktıktan 5-6 gün sonra ancak çok silik belli belirsiz bi çizgi çıktı. o testlerden şimdilik uzak dur da boşuna moralin bozulmasın tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?