Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

selam canım
bende tedaviye başlayacağım zaman o ay gecikmiştim .
stresten oluyor sanırım
iki gün falan böyle geliple gelmemek arasında kararsız kalmıştı doktorumu aramıştım hatta
leke leke geliyor wc ye gidince demiştim bana bekle sabırlı ol başladığında gel demişti :)
kaydirigubbakcemile3

evet canım katılıyorum gelip gelmemek arasında kararsız ama kasıklarım patlayacakmış gibi sanki inş. yarın geli bende pazartesi sabahı giderim konyaya yarına kadar gelmesinnnnnnn

kızlar ben hala adet olmadım...eşime dedim git bir test al gel yapayım aklımızda bari kalmasın dedi ve test yaptım...onuda yorumlarınız için ekledim...şimdi ben hamilemiyim yaaaaa

kızlar ben hala adet olmadım...eşime dedim git bir test al gel yapayım aklımızda bari kalmasın dedi ve test yaptım...onuda yorumlarınız için ekledim...şimdi ben hamilemiyim yaaaaa

idrar numunesini koyar koymaz mı böyle oldu yoksa üzerinden bi yarım saat filan geçmiş hali mi? bu arada inşallah öyledir de ben sana demiştim di mi derim :)

canım kasıklarımda berbat bir ağrı vae çok feci akıntım var adet oldum sanıyorum koşuroum bakıyorum yok bişey...birde canım çoook çiğköfte çekiyo

canım kasıklarımda berbat bir ağrı vae çok feci akıntım var adet oldum sanıyorum koşuroum bakıyorum yok bişey...birde canım çoook çiğköfte çekiyo

e canım ben sana dedmedim mi bi gebelik testi yap diyee. ihtimal yüksek dedim. anlattıkların hamilelik belirtileri. bende de başlarda öyle olmuştu. bi de farlutal içtin. yarın ilk iş kan testi yaptır. çok da umut vermek istemem ama hamile gibisin sanki.

evet yarın sabah yaptıracağım...zaten kan sonucunu görmeden rahatlamam...çünkü 4 kere kimyasal geçirdim ben..buda öyle diye aslında çok korkuyorum ben yaaa

evet yarın sabah yaptıracağım...zaten kan sonucunu görmeden rahatlamam...çünkü 4 kere kimyasal geçirdim ben..buda öyle diye aslında çok korkuyorum ben yaaa

daha önce de demiştim ya ben sana. bizim de tedavinin biri iptal oldu. e2 çok yükselmişti çünkü. doktor bu ay normal yollardan deneyin olabilir dedi. sağlık ocağında filan oyalanma direk hastaneye git. hatta en çabuk sonuç acilde çıkar ama böyle şeylerin acil olmadığını düşündükleri için bazen zorluk çıkarıyorlar. ay hadi inşallah canım ya. inan ben de çok heyecanlandım.

canım hemşirelerin çoğu tanıdık olduğu için acilde yaptırabilirim hatta dur şimdi arkadaşı bi arıyım eğer nöbetçiyse şimdi bile gidebilirim

canım ya çok sevindim benimde canım sürekli dürüm çiğ köfte istiyordu inşallah bi bebiş daha geliyor.kan tahlilini heyecanla bekliyoruz.

günaydın hanımlar nasılsınız ??

duruşah inş. güzel haberler verirsin bizlere ama görünüşe göre bebiş gelmiş gibi inş. sonuç güzel olur..

günaydın kızlar....daha kan veremedim....öğlen arası gidip verecem...çokta korkuyorum hüsrana uğramak istemiyorum ya beeeen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…