günaydın kızlar....daha kan veremedim....öğlen arası gidip verecem...çokta korkuyorum hüsrana uğramak istemiyorum ya beeeen...
günaydın kızlar....daha kan veremedim....öğlen arası gidip verecem...çokta korkuyorum hüsrana uğramak istemiyorum ya beeeen...
canım çok zor mide bulantısı benim kız kardeşimde sürekli mide bulantısı çekti hamilelik döneminde hafta 2-3 kere hastaneye yatırıyolardı serum takıyolardı o iyi geliyodu çünki birşey yiyemiyodu korkulacak birşey değil sadece bulantını kesiyo o kadar umarım geçer en kısa sürede
inşallah geçer 3 ayda geçer diyorlar 2 ay oldu bir ayım kaldı
kızlar ben hala adet olmadım...eşime dedim git bir test al gel yapayım aklımızda bari kalmasın dedi ve test yaptım...onuda yorumlarınız için ekledim...şimdi ben hamilemiyim yaaaaa
evet yarın sabah yaptıracağım...zaten kan sonucunu görmeden rahatlamam...çünkü 4 kere kimyasal geçirdim ben..buda öyle diye aslında çok korkuyorum ben yaaa
kızlar merhaba....benim sonucum 451 çıkmış....ben gerçekten çok şaşkınım yaaa
duruşah canım ya valla çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm dilerim sonuc ta mutlu son olur senin için :))
kızzzzzz nerdesin merak ettim seni .
hala şoktayım ben ya meraktanda öldüm haber ver geldiğinde canım ya .
dilerim herşey yolundadır .
kızlar merhaba....benim sonucum 451 çıkmış....ben gerçekten çok şaşkınım yaaa
kızz asıl sen nerdesin. noldu sonuçç
canım yalan oldu benim sonuc negatif ne yazıkki((
canım benim ya kıyamam ben sana.neyse tatlım mutlaka bir gün sen de güleceksin. 1.deneme tutmadığında zaten dikkate bile almıyolar. yani 2.de şans daha yüksek. 1. benim de tutmamıştı. anlayabiliyorum seni ben.
canım evet o gün öyle kötü oldum ki tarifi var mı bilmiyorum yani
ama geçiyor işte sonrasına adapte oluyor insan .
ama hala aklıma geldikçe içim yanıyor acıyor(
canım sen ikinciyi aynı yerdemi yaptırdın ?
bilmez miyim canım ya. bu arada ikinciyi de aynı yerde yaptırdım. böylesi daha iyi oluyo. hem doktorun tanıyo seni sendeki sorunları, tedbirini alıyo ona göre.
canım ikincisi için indirim yaptılar mı peki sana ?
canım sen güb aşırı gideceksin değilmi...dilek hanımada bizden selam söyle...adaşınızda hamileymiş de:)))selam kızlar ben geldim a.s.
bugün saat 11:00 de randevum vardı Dr. Dilek hanımda tam saatinde oradaydım Dilek hanım gerçekten harika biri çok pozitif ve ilgili içime çok sindi merkez anlatılanlar doğruymuş ilgi alaka çok yoğun ben çok memnun kaldım. kontroller tahliller yapıldı ve tedaviye bugün itibariyle başladım bu akşam saat 9 da ilk iğnemi yapıcam kızlar bana dua edin bu arada Dilek hanıma sitemizden bahsettim "şimdi arkadaşlara gidince yazıcam" dedim o da "- hepsine benden selam söyle" dedi sizlere selamı var. benim kanallarımın ikiside hala tıkalıymış zaten bu durumda doğal yolla gebelik olmaz dedi laparoskopi ile açmak gerekiyormuş ama o da zor bir ameliyatmış hayırlısı buymuş demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?