ayyy zor olmazmı hemde nasıl zor...biraz zaman geçsin birde koldan iğnen başlayacak....offf offf o günler geldi aklıma....perşembe günü gidicem canım söylemezmiyim tabi söylerim hayırlı olsun çok sevindim. az önce ilk iğnemi yaptım ne zormuş ya
ayyy zor olmazmı hemde nasıl zor...biraz zaman geçsin birde koldan iğnen başlayacak....offf offf o günler geldi aklıma....
selam kızlar ben geldim a.s.
bugün saat 11:00 de randevum vardı Dr. Dilek hanımda tam saatinde oradaydım Dilek hanım gerçekten harika biri çok pozitif ve ilgili içime çok sindi merkez anlatılanlar doğruymuş ilgi alaka çok yoğun ben çok memnun kaldım. kontroller tahliller yapıldı ve tedaviye bugün itibariyle başladım bu akşam saat 9 da ilk iğnemi yapıcam kızlar bana dua edin bu arada Dilek hanıma sitemizden bahsettim "şimdi arkadaşlara gidince yazıcam" dedim o da "- hepsine benden selam söyle" dedi sizlere selamı var. benim kanallarımın ikiside hala tıkalıymış zaten bu durumda doğal yolla gebelik olmaz dedi laparoskopi ile açmak gerekiyormuş ama o da zor bir ameliyatmış hayırlısı buymuş demekki
kızlar merhaba....benim sonucum 451 çıkmış....ben gerçekten çok şaşkınım yaaa
evet tatlım yaptılar 3750 civarından 2500e düştüler
canım sen güb aşırı gideceksin değilmi...dilek hanımada bizden selam söyle...adaşınızda hamileymiş de:)))
canım valla iyi fiyat vermişler . benim merkezde bana böyle bir güzellik yaparsa ne süper olur aslında((
gittiğimde bende konuşacam valla ikinci denemede indirim istiycem bu benim hakkım sanırım
bazı arkadaşlarımdan duyduğuma göre iki başarısız denemeden sonra bazı merkezler üçüncü denemeyi tamamen ücretsiz yapıyorlarmış
inşl üçüncülere kalmayız ama .
az parada değilki insan ha diyince çıkarsın versin hemen
saol denizciğim teşekkür ederim bol bol dua edin bana bu kasıktan yaptığın iğneyi bir gün sağ bir gün sol taraftanmı yapacağım yoksa aynı taraftan olsa olurmu?
canım ben çok şaşırdım çünkü yumurta toplamadan sonra ben regl olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim...hani adet olsaydımda ondan sonraki ay gebe kalsaydım bbu kadar şaşırmazdım...canım hayırlı olsun oncelıkle coook sevındım sasırma hıc cunku esımın dr bıze demıstı tup bebek tedavısınden sonra normal yolla olma sansı artar kadında demıstı cunku yumurtalıklar verılen ılaclarla uyarılıyor benım adet duzenım bıle duzeldı tedavı sayesınde belkıde tek olumlu yanı bu oldu. cok sanslısın arkadasımgozun aydın tekrardan cok optum senı
deniz folik almaya başladım..ne vitamini içeyim...
bugün saat 11:00 de randevum vardı Dr. Dilek hanımda tam saatinde oradaydım Dilek hanım gerçekten harika biri çok pozitif ve ilgili içime çok sindi merkez anlatılanlar doğruymuş ilgi alaka çok yoğun ben çok memnun kaldım. kontroller tahliller yapıldı ve tedaviye bugün itibariyle başladım bu akşam saat 9 da ilk iğnemi yapıcam kızlar bana dua edin bu arada Dilek hanıma sitemizden bahsettim "şimdi arkadaşlara gidince yazıcam" dedim o da "- hepsine benden selam söyle" dedi sizlere selamı var. benim kanallarımın ikiside hala tıkalıymış zaten bu durumda doğal yolla gebelik olmaz dedi laparoskopi ile açmak gerekiyormuş ama o da zor bir ameliyatmış hayırlısı buymuş demekki
canım evet o gün öyle kötü oldum ki tarifi var mı bilmiyorum yani
ama geçiyor işte sonrasına adapte oluyor insan .
ama hala aklıma geldikçe içim yanıyor acıyor(
canım sen ikinciyi aynı yerdemi yaptırdın ?
Duruşahcım tebrik ederim Allahım inş. sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inş...:Saruboceq:canım sen güb aşırı gideceksin değilmi...dilek hanımada bizden selam söyle...adaşınızda hamileymiş de:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?