Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

perşembe günü gidicem canım söylemezmiyim tabi söylerim hayırlı olsun çok sevindim. az önce ilk iğnemi yaptım ne zormuş ya

perşembe günü gidicem canım söylemezmiyim tabi söylerim hayırlı olsun çok sevindim. az önce ilk iğnemi yaptım ne zormuş ya
ayyy zor olmazmı hemde nasıl zor...biraz zaman geçsin birde koldan iğnen başlayacak....offf offf o günler geldi aklıma....

evet koldan da varmış canım napalım katlanacağız artık bebişlerimiz için. senin tüp bebekmiydi aşılama mı canım? kaçıncı denemeydi?

hayırlı olsun canım. inşallah güzel haberlerini alırız buradan. dualarımız seninle. hem hamilelerin duası kabul olurmuş. ben sana dua ederim. bak duruşaha da çok dua etmiştim. :teselli:

saol denizciğim teşekkür ederim bol bol dua edin bana bu kasıktan yaptığın iğneyi bir gün sağ bir gün sol taraftanmı yapacağım yoksa aynı taraftan olsa olurmu?

kızlar merhaba....benim sonucum 451 çıkmış....ben gerçekten çok şaşkınım yaaa

canım hayırlı olsun oncelıkle coook sevındım sasırma hıc cunku esımın dr bıze demıstı tup bebek tedavısınden sonra normal yolla olma sansı artar kadında demıstı cunku yumurtalıklar verılen ılaclarla uyarılıyor benım adet duzenım bıle duzeldı tedavı sayesınde belkıde tek olumlu yanı bu oldu. cok sanslısın arkadasım gozun aydın tekrardan cok optum senı

evet tatlım yaptılar 3750 civarından 2500e düştüler

canım valla iyi fiyat vermişler . benim merkezde bana böyle bir güzellik yaparsa ne süper olur aslında ((
gittiğimde bende konuşacam valla ikinci denemede indirim istiycem bu benim hakkım sanırım
bazı arkadaşlarımdan duyduğuma göre iki başarısız denemeden sonra bazı merkezler üçüncü denemeyi tamamen ücretsiz yapıyorlarmış
inşl üçüncülere kalmayız ama .
az parada değilki insan ha diyince çıkarsın versin hemen

canım sen güb aşırı gideceksin değilmi...dilek hanımada bizden selam söyle...adaşınızda hamileymiş de:)))

canım benimm inanki çok ama çok sevindim bak mevlam büyük işte beklemediğin bir anda nasip etti inşallah sağlıklı bir şekilde de kucağına alaırsın cnm

aselcim kısmet böyleymiş hayırlısı buymuş canım inşallahh 2. de sana da sevineceğiz cnmm sakın kötü düşüğn me iyi düşün iyi olsunn

saol denizciğim teşekkür ederim bol bol dua edin bana bu kasıktan yaptığın iğneyi bir gün sağ bir gün sol taraftanmı yapacağım yoksa aynı taraftan olsa olurmu?

hadi hayırlı olsun canımm inşallaahh mutlu haberlerini alırızz):)

canım ben çok şaşırdım çünkü yumurta toplamadan sonra ben regl olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim...hani adet olsaydımda ondan sonraki ay gebe kalsaydım bbu kadar şaşırmazdım...

deniz folik almaya başladım..ne vitamini içeyim...

tebrik ederim tatlım çok sevindim hadi bakalım allah tamamına erdirsin folik asit 3 ay kullanılıyo vitamin o bitince başladım ben elevit die bi ilaç onu doğum akadar kullancan 4 ay dan sonra kan hapı demir hapı yani daha sonra istersen balık hapı omega 3 için

canım benim tedavin hayırlı olsunnnn güzel ve mutlu sonuçlar al inşallah ve ilk iğnenle başladı serüven bi sağ bi sol tarafa iğneler hihoyyyt

Günaydın hanımlar,

aselcim üzülme demesi kolay biliyorum ama yinede fazla yıpratma kendini herşeyde var bir hayır öyle düşün inş. ikinci yolculuğundan bebişinle dönersin sende bizlerde mutlu oluruz..:Saruboceq:

canım sen güb aşırı gideceksin değilmi...dilek hanımada bizden selam söyle...adaşınızda hamileymiş de:)))
Duruşahcım tebrik ederim Allahım inş. sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inş...:Saruboceq:

ygencim sennde tedavin hayırlı uğurlu olsun inş .bu denemende bebişin zorluk çıkarmadan yanında olur mutlu olursun arkadaşım.. o uzun yollardan gidip gelmeyi ben çok iyi bilirim Allahım yardımcın olsun:Saruboceq:

amin canım Allahım en kısa zamanda hepimize nasip eder inş.

Ben 2 yıl önce Eurofertilde tüp bebek sahibi oldum, şuanda bir oğlum var ve doktorum Hakan Özörnek' ti. Özellikle hastanedeki ilgiden çok memnun kaldım. Doktorum ve ekibi benimle birebir ilgilendiler. Bence diğer klinikle oranla fiyat konusunda da oldukça ucuza malediliyor tedavi. şimdiden hayırlı olsun :Saruboceq:

günaydın kızlar ben birşey sorucam size iğneleri bir gün sağ bir gün sol taraftan vuracaksın demişlermiydi ben hatırlamıyoru ama eşim öyle söylediler diyor olmazsa serap hanımı arayıp soracağım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…