günaydın kızlar ben birşey sorucam size iğneleri bir gün sağ bir gün sol taraftan vuracaksın demişlermiydi ben hatırlamıyoru ama eşim öyle söylediler diyor olmazsa serap hanımı arayıp soracağım bugün
evet bende öyle yaptım bir gün sağ bir gün sol tarafa yapılıyo...günaydın kızlar ben birşey sorucam size iğneleri bir gün sağ bir gün sol taraftan vuracaksın demişlermiydi ben hatırlamıyoru ama eşim öyle söylediler diyor olmazsa serap hanımı arayıp soracağım bugün
evet bende öyle yaptım bir gün sağ bir gün sol tarafa yapılıyo...
sağol canım...güzel omuş mu???folik almaya başladımda vitamin demişsin...ne kullanayım...ay dün şşakınlıktan telde ne dedim ne konuştum hiç hatırlamıyorum lütfen yanlış bişey dediysem hoş gör...çok şaşkındım çünkü:)))ay ay ay çizelgeni sevsinler senin ohaoldumsmile
deniz sence ben ne kadarlık hamileyimdir...yumurta toplamadan sonra ilk ilişkim 26sında falan olduay ay ay çizelgeni sevsinler senin ohaoldumsmile
saol denizciğim teşekkür ederim bol bol dua edin bana bu kasıktan yaptığın iğneyi bir gün sağ bir gün sol taraftanmı yapacağım yoksa aynı taraftan olsa olurmu?
deniz folik almaya başladım..ne vitamini içeyim...
dün sami beyi aradım...çok sevindi sonucumu duynca ooo süper falan dedi...ne yapayım şimdi ben dedim..hiç bişey yapma şu an 2 gün sonra tekrar tahlil yaptır sonra görüşelim dedi...ne yapacam kime gidecem daha karar veremedim...sen kime gideceksinelevit vermişlerdi bana. buradaki doktor da megadyn tavsiye ediyor. ama bazı doktorlar da elevit içersen folik asite ihtiyaç yok diyorlar. ben ikisini de içmiştim ama. çünkü bi ilaç kullanmıştım. folik asit ihtiyacını artırıyomuş. sen de ikisini de içebilirsin. buradaki arkadaşlar öyle yapmıştı hep. doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsun tatlım. ben c.tesi bi daha konyaya gidicem.
nasılsın canım???biraz daha iyisin değil mi???Günaydın kızlar .
Öğlen oldu ama olsun ancak vakit buldum günaydın demeye :)
selam kızlar ben geldim a.s.
bugün saat 11:00 de randevum vardı Dr. Dilek hanımda tam saatinde oradaydım Dilek hanım gerçekten harika biri çok pozitif ve ilgili içime çok sindi merkez anlatılanlar doğruymuş ilgi alaka çok yoğun ben çok memnun kaldım. kontroller tahliller yapıldı ve tedaviye bugün itibariyle başladım bu akşam saat 9 da ilk iğnemi yapıcam kızlar bana dua edin bu arada Dilek hanıma sitemizden bahsettim "şimdi arkadaşlara gidince yazıcam" dedim o da "- hepsine benden selam söyle" dedi sizlere selamı var. benim kanallarımın ikiside hala tıkalıymış zaten bu durumda doğal yolla gebelik olmaz dedi laparoskopi ile açmak gerekiyormuş ama o da zor bir ameliyatmış hayırlısı buymuş demekki
yumurta toplama sırasında anestezi aldınızmı kızlar ne kadar uyutuyorlar acaba? offfffffffffff kafam soru işaretleriyle dolu vallahi iyiki bu site var
deniz sence ben ne kadarlık hamileyimdir...yumurta toplamadan sonra ilk ilişkim 26sında falan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?