Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

yok önemli degil ama sen genede öyle vur yani birgün bi taraf öbür gün öbür tarafa

evet bende öyle yaptım bir gün sağ bir gün sol tarafa yapılıyo...

Günaydın kızlar .
Öğlen oldu ama olsun ancak vakit buldum günaydın demeye :)

ay ay ay çizelgeni sevsinler senin ohaoldumsmile
sağol canım...güzel omuş mu???folik almaya başladımda vitamin demişsin...ne kullanayım...ay dün şşakınlıktan telde ne dedim ne konuştum hiç hatırlamıyorum lütfen yanlış bişey dediysem hoş gör...çok şaşkındım çünkü:)))

saol denizciğim teşekkür ederim bol bol dua edin bana bu kasıktan yaptığın iğneyi bir gün sağ bir gün sol taraftanmı yapacağım yoksa aynı taraftan olsa olurmu?

dua ederim tabi tatlım. istersen bir gün sağdan bir gün soldan yap. ben öyle yapmıştım. ama zaten bazen unutuyosun ne zaman nerden yaptığını.çok önemli değil galiba tatlım.

deniz folik almaya başladım..ne vitamini içeyim...

elevit vermişlerdi bana. buradaki doktor da megadyn tavsiye ediyor. ama bazı doktorlar da elevit içersen folik asite ihtiyaç yok diyorlar. ben ikisini de içmiştim ama. çünkü bi ilaç kullanmıştım. folik asit ihtiyacını artırıyomuş. sen de ikisini de içebilirsin. buradaki arkadaşlar öyle yapmıştı hep. doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsun tatlım. ben c.tesi bi daha konyaya gidicem.

dün sami beyi aradım...çok sevindi sonucumu duynca ooo süper falan dedi...ne yapayım şimdi ben dedim..hiç bişey yapma şu an 2 gün sonra tekrar tahlil yaptır sonra görüşelim dedi...ne yapacam kime gidecem daha karar veremedim...sen kime gideceksin

herkeze selam kızlar nasılsınızz ayy ne güzel burdan mutlu haberlerinizi almakkk valla hamişş haberi aldıkça çok seviniorummm ):):)

hayırlı olsun canım içine sinmesi çok önemli inşallah iyi haberler alıcaz.

yumurta toplama sırasında anestezi aldınızmı kızlar ne kadar uyutuyorlar acaba? offfffffffffff kafam soru işaretleriyle dolu vallahi iyiki bu site var

yumurta toplama sırasında anestezi aldınızmı kızlar ne kadar uyutuyorlar acaba? offfffffffffff kafam soru işaretleriyle dolu vallahi iyiki bu site var

tatlım koldan iğneleri de kendin yapacaksın. bi de yumurta toplama işleminde anestezi veriyolar. ama 10-15 dakika sonra geliyosun kendine. çok hafif yani. endişelenme.

deniz sence ben ne kadarlık hamileyimdir...yumurta toplamadan sonra ilk ilişkim 26sında falan oldu

tatlım ilişkiye göre değil. doktorlar son adet tarihine göre hesaplıyolar. yani son adetinin 1. günü hamileliğin ilk günü sayılıyor. bi de dün seninle telde güzel güzel konuştuk. bi sorun yok merak etme, rahat ol. ben öyle alıngan bi insan değilimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…