Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

duruşah seninki tüp bebek değilmiydi ilk ilişkim 26 sında demişsin kafam karıştı?
yok güzelim..benim tyumurtalar toplandıda transfer olmadı..çünkü döllenmediler...yumurta toplama işleminden sonra ilk iliikim 26sında oldu...16sında yumurtalarım toplanmıştı..anladınmı güzelim.tüp bebek olmadı yani...rabbim doğal yoldan olması için tüp bebek tedavisiyle bize zemin hazırlamış anlayacağın:)))çok şükür olsunnnn

anladım şeker tşk ederim...aman ne biliim yanlış bişey demişimdir bellimi olur...çünkü çok şaşkındım...ama telefonu hemen kapadığımı hatırlıyorum:)))pat diye bişeyler oldu:)))

anladım şeker tşk ederim...aman ne biliim yanlış bişey demişimdir bellimi olur...çünkü çok şaşkındım...ama telefonu hemen kapadığımı hatırlıyorum:)))pat diye bişeyler oldu:)))

yok tatlım bi sorun olmadı. hem olsa bile aynı şeyleri hep yaşadık. en iyi ben anlarım. :)) için rahat olsun.

anladım duruşah seninki de tam mucize olmuş yani demekki neymiş Rabbim dilerse olmayacak şey yokmuşşşşş burda bunu öğreniyoruz

denizciğim koldan da aynı göbekten olduğu gibi mi yoksa deri altınamı kutunun üstünde deri altına diye yazıyor bende korktum

denizciğim koldan da aynı göbekten olduğu gibi mi yoksa deri altınamı kutunun üstünde deri altına diye yazıyor bende korktum

evet tatlım cetrotide di mi ilacın adı. onu da kendin yapıyosun. tabi kol olunca kendinin yapması biraz zor. eşine filan yaptırırsın. deri altı o zaten. kas altı dediğinde hastanede yaptırmak gerekiyo.

yani deri altına nasıl enjekte edicez çok acımazmı ya ben orasını anlayamıyorum denizciğim

yok tatlım zaten göbekten yaptığın da deri altı. omuz ve dirsek arasını 3e böldüğünü düşünüyorsun. ortadaki bölümü elinle sıkıştırıp yapıyorsun. acımıyo fazla. bende çok az kaşıntı yapmıştı. bi de bu çok deil 5 tane filan kullanılıyo. bu yumurtalar kendi kendine çatlamasın diye kullanılıyo. göbektekinden fazla acıtmaz korkma. yalnız o iğneye başlayacağında yanında götür de göstersinler.

benim sorularımdan bıkıp forumu terk mi ettiniz yoksa tamam söz bidaha bukadar üst üste sormayacağım :gitme:

benim sorularımdan bıkıp forumu terk mi ettiniz yoksa tamam söz bidaha bukadar üst üste sormayacağım :gitme:

yok tatlım olur mu öyle şey. sorularını memnuniyetle cevaplarız biz. ben işten yeni geldim daha. varsa soracağın bişey, çekinme lütfen.

teşekkür ederim deniz iğne yerlerim ağrıyor bugün 3. iğnemi olucam yarın sabah yine konyaya gidiyorum e2 değerime bakılacakmış 11:30 da randevum var

iyi akşamlar kızlar nasılsınızzhamişlerr tedavide olanlarrr ALLAH kolaylık versinnnn

anladım canım bu horman ne hormonu acaba yüksek çıkmışbnimde sanki doktor demişti biraz yüksek felan diyeee hatırlıyorumm ama tedaviye başlamıştıkk yinee demekki 15 i geçmemiş bnmki

dr dilek hanım dhea ne melatanin verdi ayrıca balık yagı ve arı sütünüde kullanmaya devam etmemi söyledi fsh yumurtlamayla ilgili hormon lh ve e2 yede bakılıoyr ayrıca fsh la birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…