yok güzelim..benim tyumurtalar toplandıda transfer olmadı..çünkü döllenmediler...yumurta toplama işleminden sonra ilk iliikim 26sında oldu...16sında yumurtalarım toplanmıştı..anladınmı güzelim.tüp bebek olmadı yani...rabbim doğal yoldan olması için tüp bebek tedavisiyle bize zemin hazırlamış anlayacağın:)))çok şükür olsunnnnduruşah seninki tüp bebek değilmiydi ilk ilişkim 26 sında demişsin kafam karıştı?
anladım şeker tşk ederim...aman ne biliim yanlış bişey demişimdir bellimi olur...çünkü çok şaşkındım...ama telefonu hemen kapadığımı hatırlıyorum:)))pat diye bişeyler oldu:)))tatlım ilişkiye göre değil. doktorlar son adet tarihine göre hesaplıyolar. yani son adetinin 1. günü hamileliğin ilk günü sayılıyor. bi de dün seninle telde güzel güzel konuştuk. bi sorun yok merak etme, rahat ol. ben öyle alıngan bi insan değilimdir.
anladım şeker tşk ederim...aman ne biliim yanlış bişey demişimdir bellimi olur...çünkü çok şaşkındım...ama telefonu hemen kapadığımı hatırlıyorum:)))pat diye bişeyler oldu:)))
denizciğim koldan da aynı göbekten olduğu gibi mi yoksa deri altınamı kutunun üstünde deri altına diye yazıyor bende korktum
yani deri altına nasıl enjekte edicez çok acımazmı ya ben orasını anlayamıyorum denizciğim
denizciğim koldan da aynı göbekten olduğu gibi mi yoksa deri altınamı kutunun üstünde deri altına diye yazıyor bende korktum
benim sorularımdan bıkıp forumu terk mi ettiniz yoksa tamam söz bidaha bukadar üst üste sormayacağım :gitme:
teşekkür ederim deniz iğne yerlerim ağrıyor bugün 3. iğnemi olucam yarın sabah yine konyaya gidiyorum e2 değerime bakılacakmış 11:30 da randevum var
inşallah normale döner canım fsh sınır kaçtı en son
en son 15 miş fsh
anladım canım bu horman ne hormonu acaba yüksek çıkmışbnimde sanki doktor demişti biraz yüksek felan diyeee hatırlıyorumm ama tedaviye başlamıştıkk yinee demekki 15 i geçmemiş bnmki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?