dr dilek hanım dhea ne melatanin verdi ayrıca balık yagı ve arı sütünüde kullanmaya devam etmemi söyledi fsh yumurtlamayla ilgili hormon lh ve e2 yede bakılıoyr ayrıca fsh la birlikte
igneyi saglık güvencesi ile alamayan eczaneden direk ücretli olarak alan arkadaşlar özel atın benim tedavim bitti artan ignelerim var
ygenc napıon cnmm iğnelerle aranız nasılll sen ne kadar ara verdin son tedevinle
slm canlarımmm ygenccim nasıl gidiyo tedavinnnn hadi bakalım dualrımız seninl ecanımm tancım senin ufaklık nasıllll göbüşün büyüdü mü tatlım denizcim sen nasılsınnnn senin oğluşun nasılll seninde büyüdümü karnınnnn:CüvCüv: böle oldun muu hııı ben yavaş yavaş olmaya başladımmm ve çok güzel hareketlerini hissediyorummmm müthişşşşş hiç durmuyolar kıpır kıpırlar allahımm yaaa gece eşimmm ben uyurken karnımı seviyooo bi uyandım eli karnımdaaa öle sever çook duygulandımmm rabbim san aşükürler olsunnn bizi bu mutluluktan mahrum bırakmadığın için senağlamasenağlama
canım bizde kasım sonu gibi başlıcaz tedaviye ali fuat beyle görüştük bir ay kadar önce aksilikler çıktı ertelemek zorunda kaldıksenağlama özel mesaj atamıyorum ben mesaj sayısı yetersiz diyorlmaz:sen tel gönderebilirsen detaylı anlatırım başımıza gelenleri artan iğnelerin işimize yarayabilir bana yazılanlarla aynı ise gonal f kullancan demişti alifuat bey evde internetimiz yok cevap vermede gecikebilirim...
ben sana özelden yazım orayı okursun turkbayragi
kızlar merhaba....benim sonucum 451 çıkmış....ben gerçekten çok şaşkınım yaaa
merhab kızlar iki tane pernesesim geliyoooooooooooooo ikiside kızmışş çok mutluyuzzz iki cadı gelecekkkkkkkkkkk aklinialirimsmile
pelin benimki düşüyo canımcok sewındım hayırlı olsun kaıncı denemendı canım
pelin benimki düşüyo canım((
yok canım transfer olmadı zaten...ben kendiliğimden hamle kaldım ama hcg değerim düşüyo...buda gebeliğin sağlıklı olmadığını gösteriyo...adet olmayı bekliyorum şimdiduruşah hamilemisin canım,transfer olmadı diye hatırlıyorum , gözün aydın canım
yok canım transfer olmadı zaten...ben kendiliğimden hamle kaldım ama hcg değerim düşüyo...buda gebeliğin sağlıklı olmadığını gösteriyo...adet olmayı bekliyorum şimdi
suna hanım kim ya..hiç duymadım ben bu bayanı...hangi hastanede...soyadı neofff offff o kadar calıs sewın sewın sonra husranbenımde olmadı adet olmayı beklıyom 3gun gobekten ıgneler gelecek bakalım bugun doktordayım sen konyadasın duru suna hanıma bı ugra bence cok ıyı cok ılgılı bı akıl werır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?