Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

dr dilek hanım dhea ne melatanin verdi ayrıca balık yagı ve arı sütünüde kullanmaya devam etmemi söyledi fsh yumurtlamayla ilgili hormon lh ve e2 yede bakılıoyr ayrıca fsh la birlikte

benin sonuca baktım 4 ay önce felan yapılan fsh 4.65 çıkmış sanırım normal bu sonuççç

ygenc napıon cnmm iğnelerle aranız nasılll sen ne kadar ara verdin son tedevinle

canım ben ilk kez merkeze gittim kanallarımın ikiside tıkalı olduğu için dilek hanım direk tüp bebek dedi pazartesi adetimin 3. günüydü gittim hemen o gün tedaviye başladık şimdi gonal-f iğne vuruyorum bugün 3. iğnemi oldum yarın sabah 11:30 da randevum var yarın merkezde olucam inş. e2 değerime bakacaklar

igneyi saglık güvencesi ile alamayan eczaneden direk ücretli olarak alan arkadaşlar özel atın benim tedavim bitti artan ignelerim var

igneyi saglık güvencesi ile alamayan eczaneden direk ücretli olarak alan arkadaşlar özel atın benim tedavim bitti artan ignelerim var

canım bizde kasım sonu gibi başlıcaz tedaviye ali fuat beyle görüştük bir ay kadar önce aksilikler çıktı ertelemek zorunda kaldıksenağlama özel mesaj atamıyorum ben mesaj sayısı yetersiz diyor lmaz:sen tel gönderebilirsen detaylı anlatırım başımıza gelenleri artan iğnelerin işimize yarayabilir bana yazılanlarla aynı ise gonal f kullancan demişti alifuat bey evde internetimiz yok cevap vermede gecikebilirim...

Son düzenleme:
slm canlarımmm ygenccim nasıl gidiyo tedavinnnn hadi bakalım dualrımız seninl ecanımm tancım senin ufaklık nasıllll göbüşün büyüdü mü tatlım denizcim sen nasılsınnnn senin oğluşun nasılll seninde büyüdümü karnınnnn:CüvCüv: böle oldun muu hııı ben yavaş yavaş olmaya başladımmm ve çok güzel hareketlerini hissediyorummmm müthişşşşş hiç durmuyolar kıpır kıpırlar allahımm yaaa gece eşimmm ben uyurken karnımı seviyooo bi uyandım eli karnımdaaa öle sever çook duygulandımmm rabbim san aşükürler olsunnn bizi bu mutluluktan mahrum bırakmadığın için senağlamasenağlama

canım benim. benim de karnım büyüdü. artık görenler direk hayırlı olsun diyo. yarın doktora gidicez bakalım teyzesi. ben de ufak ufak hareketler hissediyorum ama bebek mi yoksa bağırsak hareketi mi bilemiyorum.

ben sana özelden yazım orayı okursun turkbayragi

ben sana özelden yazım orayı okursun turkbayragi

mesajını aldım iyi dileklerin için teşekkürler betülcüm allah hepimizin yardımcısı olsun. mafoldumben Ben fırsatını buldukça konuyu takip ediyorum ama evde internetim olmayınca bir kaç güne bir bakabiliyorum hepinize selamlar :kedi: opuyorumnanaktan

merhab kızlar iki tane pernesesim geliyoooooooooooooo ikiside kızmışş çok mutluyuzzz iki cadı gelecekkkkkkkkkkk aklinialirimsmile

duruşah hamilemisin canım,transfer olmadı diye hatırlıyorum , gözün aydın canım

duruşah hamilemisin canım,transfer olmadı diye hatırlıyorum , gözün aydın canım
yok canım transfer olmadı zaten...ben kendiliğimden hamle kaldım ama hcg değerim düşüyo...buda gebeliğin sağlıklı olmadığını gösteriyo...adet olmayı bekliyorum şimdi

yok canım transfer olmadı zaten...ben kendiliğimden hamle kaldım ama hcg değerim düşüyo...buda gebeliğin sağlıklı olmadığını gösteriyo...adet olmayı bekliyorum şimdi

offf offff o kadar calıs sewın sewın sonra husran benımde olmadı adet olmayı beklıyom 3gun gobekten ıgneler gelecek bakalım bugun doktordayım sen konyadasın duru suna hanıma bı ugra bence cok ıyı cok ılgılı bı akıl werır

suna hanım kim ya..hiç duymadım ben bu bayanı...hangi hastanede...soyadı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…