suna hanım kim ya..hiç duymadım ben bu bayanı...hangi hastanede...soyadı ne
evet buldum..farabideymiş...yok ben şu cemalettin beyi tuttum...ona bir görüneimde sonra bakarızsuna hanım kim ya..hiç duymadım ben bu bayanı...hangi hastanede...soyadı ne
evet buldum..farabideymiş...yok ben şu cemalettin beyi tuttum...ona bir görüneimde sonra bakarız
ama ben birşey diyimmi bu kadın doğum işini erkekler daha iyi yapıyo...bu alanda erkekler çok başarılı...benimkide önce öyleydi ama şimdi kabullendi...sonuçta bizgebelik takibne gitmiyoruz...biz tedavi için gidiyoruz..ve en iyisine gitmek zorundayız...hem madden hem manen yıkılıyıruz...niye hem zamanımızı hem de paramızı kaybedelim..benım eşım erkege göturmuyo :)
ama ben birşey diyimmi bu kadın doğum işini erkekler daha iyi yapıyo...bu alanda erkekler çok başarılı...benimkide önce öyleydi ama şimdi kabullendi...sonuçta bizgebelik takibne gitmiyoruz...biz tedavi için gidiyoruz..ve en iyisine gitmek zorundayız...hem madden hem manen yıkılıyıruz...niye hem zamanımızı hem de paramızı kaybedelim..
anladım güzelim...allah yardımcın olsun o zaman:))hem inşallah inşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalırsın inşallah...tüp tedavi süreci gerçekten çok zor ve yıpratıcı...inşallah gerek kalmaz canım...BENDE BILIYORUM ERKEKLER DAHA IYI AMA BENIM ESIM ANLAMIYO :)BENIM TEYZEMLERIN ARKADASLARI FELAN MEHMET COLAKOGLUNA YAPTIRDILAR TUPU GENELDE KONYADAKILER BU ADAMDAN COK MEMNUNLARILK BASTA TUPE IKNA ETMEM LAZIM ISIM COK ZOR BENIM
anladım güzelim...allah yardımcın olsun o zaman:))hem inşallah inşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalırsın inşallah...tüp tedavi süreci gerçekten çok zor ve yıpratıcı...inşallah gerek kalmaz canım...
canım 6 adet toplandı da döllenmedi benimkiler...1 tanesi döllendi o da sadece 1 gün canlı kaldı....çok şanssızlık oldu bende..ama hayırlısı olsun demekten başka çaremizde yok biliyosunsende yumurta toplanamamıstı dıılmı duru toplanırsa bırazını dondurt :)ıns ıns hepımızın olur
canım tüp bebek sanıldığı kadarda olumlu bir işlem değil...ben tüp bebek ilemlerine baladığım gün kendimi hamile zannediyordum..kesi gözüyle bakıyordum yani...ama dikenli bir yolmuş...nerede takılıp düşeceğin hiç belli değil...sende yumurta toplanamamıstı dıılmı duru toplanırsa bırazını dondurt :)ıns ıns hepımızın olur
merhab kızlar iki tane pernesesim geliyoooooooooooooo ikiside kızmışş çok mutluyuzzz iki cadı gelecekkkkkkkkkkk aklinialirimsmile
yaa kızlar gögüslerim çok şiştiler ve çok acıyolar..haa birde çok kaşınıyo ama acıdığı için kaşıyamıyorum...off ne zaman adet olurum acaba...böyle beklemek çok sıkıcı...sürekli yemek istiyorum..müthiş iştahım açıldı...göbekleniyorum..bu çok korkunçççççç...midem kazınıyo yemeden duramıyorumkiiiiii
bana görede hiç normal şeyler değil...salı günü gidiyorum canım...hem ultrasonla bakacakmış hemde tekrar kanda hcg bakacakmış...ne olduğu çıkar ortaya o zaman...ya tatlım sen bi doktora git. normal değil ki bunlar. belki yapacakları bişeyler vardır.
bana görede hiç normal şeyler değil...salı günü gidiyorum canım...hem ultrasonla bakacakmış hemde tekrar kanda hcg bakacakmış...ne olduğu çıkar ortaya o zaman...
yok bi tanem ya o ihtimali hiç düşünmüyorum artık...kilo alıyorum o yüzden çok üzülüyorum...tamam canım aman ihmal etme. belki hamilelik sonlanmadıysa da fetus için yapılacaklar vardır. çünkü kanaman olmadı daha.
yok bi tanem ya o ihtimali hiç düşünmüyorum artık...kilo alıyorum o yüzden çok üzülüyorum...
yok bi tanem ya o ihtimali hiç düşünmüyorum artık...kilo alıyorum o yüzden çok üzülüyorum...
ama fıstığım aramızda bir fark var...ben boş boş kilo alıyorum sen hamilelikten alıyorsun...ben hamilelikten dolayı alsam o kiloyu hiç sorun değil ama bu türlüsü zoruma gidiyo...aman tatlım ya. alsan nolcak ki. ben de hamilelikten önce çok zayıftım. kilo almak için ölüp gidiyodum. ama ilk 3 ayda 8 kilo aldım. rahatladım:)
ama fıstığım aramızda bir fark var...ben boş boş kilo alıyorum sen hamilelikten alıyorsun...ben hamilelikten dolayı alsam o kiloyu hiç sorun değil ama bu türlüsü zoruma gidiyo...
hadi dinlen sen..öptüm..öyle düşünme tatlım. herşeyin hayırlısı. hiç zoruna gitmesin. hem ben kiloyu hamilelikten almadım ki. pis boğazlığımdan aldım. sigara içemeyince yemeye verdim kendimi. normal şartlar altında şimdiye kadar 2-3 kg almam lazımmış. düşünsene bebek daha 150 gram. neyse tatlım sen üzme kendini herşey yoluna girecek. ben çıkıyorum. biraz yatıyım. bayağı kötü kapmışım şifayı.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?