hadi dinlen sen..öptüm..
merhab kızlar iki tane pernesesim geliyoooooooooooooo ikiside kızmışş çok mutluyuzzz iki cadı gelecekkkkkkkkkkk aklinialirimsmile
evet güzelim öyle oldu...hcg düşüyo ama benim belirtiler devam ediyo...çok rahatsızım bu durmdan...salı günü sami beye gitmiyorum...başkentteki cemalettin beye gidiyorum...birde o baksın bakalım ne diyecek durumumaslm canım hcg düşüyomuş üzüldüm salı günü mü gidecen doktora sami beye mi gidiosun bendede kan pıhtılaşması varmış bebeişimin düşme sebebinin biride buymuş yaniimafoldumben
merhab kızlar iki tane pernesesim geliyoooooooooooooo ikiside kızmışş çok mutluyuzzz iki cadı gelecekkkkkkkkkkk aklinialirimsmile
senınde gozun aydınn kacını deneme..?
canım hayırlı olsun kızlardan biri bizim artık bi değişiklik olmazsa oğlumuz olacak kesin dedi ama.olumunekankayizsmile
iyiyiz diyelim iyi olalım...sen nasılsın canım ...merhaba arkadaşlar nasılsınız
evet tatlım..aslında çok olumlu başlamıştı ama sadece 2 gün sürdü yine:))selamlar bayanlar nasılsınız hayat nasıl gıdıyor? durusah yazılardan anladıgım kadarıyla olumsuzluk var canım umarım ıyısındır
iyiyiz diyelim iyi olalım...sen nasılsın canım ...
2 tane cadı gelio yani sana hadi gayırlısıı ALLAHH yardımcı olsun cnmm:Saruboceq::dance:
hamile kalan arkadaşlar dogumuda eurofertıl gerçekleştiriyormuş doguma kadar bakıyormuşta siz bu konuda ne düşünüyorsunuz nereye gözüküyorsunuz
aman tatlım ya. alsan nolcak ki. ben de hamilelikten önce çok zayıftım. kilo almak için ölüp gidiyodum. ama ilk 3 ayda 8 kilo aldım. rahatladım:)
canım benim valla ücretleri uygun olsaydı oarda devam edecektim ama çok muayene 120 tl onuda her defasında veremem açıkcasııı hem benim ikiz benim daha teşekküllü bi hastanede doğum yapmma lazımmm yoğun bakım ünitesi falan olan oda farabi hastanesinde var dr çok iyi biri mehmet bardakçıı ben bu kadar ilgili bi dr görmedimmmm yattım yerden beni kaldırır güler yüzlü konuşkann ilgili hastane zaten süper herşey mevcuttt hastane değil zaten otel gibi fiyatlarda uygun muayen 25 tl tavsiye ederim ama mehmet bardakçıyı diğer iki bayanı değillll
merhaba kızlar...nasılsınız...ya ben yarın için başkentte cemalettin beyden randevu aldım...eğer memnun kalmazsam meram tıpta hüseyin görkemli varmış...duydunuzmu bu isimleri...sizlerin fikirleri önemli benim için..yardımcı olursanız sevinirim valla
merhaba kızlar...nasılsınız...ya ben yarın için başkentte cemalettin beyden randevu aldım...eğer memnun kalmazsam meram tıpta hüseyin görkemli varmış...duydunuzmu bu isimleri...sizlerin fikirleri önemli benim için..yardımcı olursanız sevinirim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?