Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım ben eurofertilde tedavi oluyordum..yumurta toplama aşamasında tedavim yarım kaldı..çünkü 6 yumurta toplandı ve bunlar döllenmedi...veee ben adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim...sonra doktorum 2 günde bir tekrarlamamı istedi kan testini...2.gün değerim 355 e düşmüştü...daha sonrakinde 325 e düştü..şimdide adet olmayı bekliyorum yine...değişen bişey yok yani...bende bir doktora görüneyim dedim...bakalım içerde ne olup bitmiş...

ayyy ne enterasan olmuşşş yani şu an hamilesin değilmi henüz düşük falan olmadı

canım benim. doğru söylüyosun. yememize bakalım:) nasılsa koşturmaca başlayacak. sağlıklıca doğsunlar da kilo filan gelip geçici şeyler.

duydunuzmu nil hanımda doğum yapan kadının çocuğu ölmüş...bayan öğretmenmiş şırnaktan gelmiş..bunu tavsiye etmişler...buda daha suyu var bekleyelim demiş...ama işin aslı öyle değilmiş...çocuk kakasını yemiş ve ölmüş

hayırlı olsun:) çok sevindim allah herkeze nasip etsin benim ikizlerde 2 aylık oldular acayip kusmam oluyor günde 10 defa kusuyorum ..mersenem cinsiyetlerini kaç ayda ögrendin

slm cnm ben hamile deilim bir arkadaşa yaznıştımm ama inşş bnm de ikizlerim olurrr sağlıklı sıhatlıı tabişiiiiii öncee

Allah sabır versın cok zor olsa gerek bız tutmayınca bıle yıkıldık kım bılır 9 ay tasıdıgın olunce nasıldır

Allah sabır versın cok zor olsa gerek bız tutmayınca bıle yıkıldık kım bılır 9 ay tasıdıgın olunce nasıldır

ewt canım benim başıma geldi bu olay çok zor bizimkide çişini yemişti dün çalıştığım yere kuvezteki hemşire geldi sanki o günlere geri döndümm ALLAH kimsye evlat acısı yaşatmasınn

aman nolsun be bacım kaynanam bızde anlarsın ıste:)kurbana kadarda kalcak bakalım cok sukur umdugumdan daha ıyı gıbı

anlıyorum canım hayırlısı baakalımmm tedaviye daha başlamıyomusun hadi bayramdan sonra beraber deneyelimmm inşş

anlıyorum canım hayırlısı baakalımmm tedaviye daha başlamıyomusun hadi bayramdan sonra beraber deneyelimmm inşş

bakalım canım benım belkı 15 tatıle kalabılır cunku okul varken yaptırmak ıstemıyorum hem ızın problem hemde mılletın anlamasını ıstemıyorum 15 gun tatılde en azından transfer ıcın guzel neyse ben kactım ınsallah karsılasırız benım bellı olmaz bakalım daha sonra haberlesırız bu arada psıkolojık olarakta hazır hıssetmıyorum daha gercı bunun hazır olması olur mu bılmem

inşş cnm hayırlısıı herşeyin..

eurofertıl da ünite yokmu ..hem herdefasında degil sanırım 15 güne bir çagıracaklar ayda 110 diye biliyorum. birde ben konyanın ilçesinden gelip gidecegim bizim bu ilçede hiç birşey yok

yok bacımm ne 15 günü benim ilk kalp atışlarını duydu sonra 6 gafta sonr agel dedi ben de aman 6 hafta seni bekleyecem ben çatlarım dedim farabiye gittim 15 güne bi hayal bence bende ilçeden geliyorum ama bizim yolun üzeri farabiii doğum yeri bile yok eurofertılde ban adedikleri belki senin doğumun ayetişir diolardı hocalar ben işimi riske atamam aynı ultrosan orada da var aynı hocalar orada varr onun yerine kuzularım abir şeyler alırımmmm her ay 120 tl çöpe atacak kadar zengin değilim

günyadın şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bi hamile pantolonu aldım görmeniz lazım koca adam gibi oldummm kafamçokkarıştıçok büyül olduuu ben daha o kadar büyümedim diorum eşime olsun al büyüyecen dedi zorla aldımmmm ne yapammm ay çok kom,k oldumm yaaaaa delikafadulden:roflol:

Selam kızlar nasılsınız ?
iyisinizdir umarım ...
Duruşah nerelerde merak ettim herşey yolundadır umarım ..
Sevgiler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…