canım ben eurofertilde tedavi oluyordum..yumurta toplama aşamasında tedavim yarım kaldı..çünkü 6 yumurta toplandı ve bunlar döllenmedi...veee ben adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim...sonra doktorum 2 günde bir tekrarlamamı istedi kan testini...2.gün değerim 355 e düşmüştü...daha sonrakinde 325 e düştü..şimdide adet olmayı bekliyorum yine...değişen bişey yok yani...bende bir doktora görüneyim dedim...bakalım içerde ne olup bitmiş...canım ikiside tecrübeli dr. cemallettin beyi çok övüyorlar bnm çevremde m. çolakoğlu falan var ya aynı dönemde hocaymışlar tıpta hüseyin görkemli de zaten tıpta tüpbebeğin başında sanırım şu an kk dan hamile kalan arkadaşlar vardı oan giden prf olsa gerek
hayırlısı olsun sen ne aşamasın şimdi
canım ben eurofertilde tedavi oluyordum..yumurta toplama aşamasında tedavim yarım kaldı..çünkü 6 yumurta toplandı ve bunlar döllenmedi...veee ben adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim...sonra doktorum 2 günde bir tekrarlamamı istedi kan testini...2.gün değerim 355 e düşmüştü...daha sonrakinde 325 e düştü..şimdide adet olmayı bekliyorum yine...değişen bişey yok yani...bende bir doktora görüneyim dedim...bakalım içerde ne olup bitmiş...
yerim senin kilolarını bend e4 kilo almışım 57 dim 61 oldummmm daha alacam gibi eşim kızıyo sade karnın çıksınn koca karı gibi olma dieee ama ne yapayım dayanamıyorum yiyorummmmm nasılsa doğum sonu o iki cadı beni benden çıkartacak yaşamaya bakmalı şimdi benceeeee :dance::dance::sm_cool:
merhaba kızlar...nasılsınız...ya ben yarın için başkentte cemalettin beyden randevu aldım...eğer memnun kalmazsam meram tıpta hüseyin görkemli varmış...duydunuzmu bu isimleri...sizlerin fikirleri önemli benim için..yardımcı olursanız sevinirim valla[/QUOTE
inşallah memnun kalırsın cemalettin beyden tatlım. sana daha önce de söylemiştim ya. hep olumlu şeyler duydum hakkında. ama hastane seni biraz yorabilir. inşallah seninle doktorlarımızı aynı anda bulmuşuzdur. :)
keşke öyle olabilse canım...kanım düşüyo ama henüz kanamam olmadı bekliyorumayyy ne enterasan olmuşşş yani şu an hamilesin değilmi henüz düşük falan olmadı
inşallah tatlım yaaa...merhaba kızlar...nasılsınız...ya ben yarın için başkentte cemalettin beyden randevu aldım...eğer memnun kalmazsam meram tıpta hüseyin görkemli varmış...duydunuzmu bu isimleri...sizlerin fikirleri önemli benim için..yardımcı olursanız sevinirim valla[/QUOTE
inşallah memnun kalırsın cemalettin beyden tatlım. sana daha önce de söylemiştim ya. hep olumlu şeyler duydum hakkında. ama hastane seni biraz yorabilir. inşallah seninle doktorlarımızı aynı anda bulmuşuzdur. :)
hayırlı olsun:) çok sevindim allah herkeze nasip etsin benim ikizlerde 2 aylık oldular acayip kusmam oluyor günde 10 defa kusuyorum ..mersenem cinsiyetlerini kaç ayda ögrendin
duydunuzmu nil hanımda doğum yapan kadının çocuğu ölmüş...bayan öğretmenmiş şırnaktan gelmiş..bunu tavsiye etmişler...buda daha suyu var bekleyelim demiş...ama işin aslı öyle değilmiş...çocuk kakasını yemiş ve ölmüş
Allah sabır versın cok zor olsa gerek bız tutmayınca bıle yıkıldık kım bılır 9 ay tasıdıgın olunce nasıldır
slm midyecim nasılsınn hayat nasıl gidiorrrr
aman nolsun be bacım kaynanam bızde anlarsın ıste:)kurbana kadarda kalcak bakalım cok sukur umdugumdan daha ıyı gıbı
anlıyorum canım hayırlısı baakalımmm tedaviye daha başlamıyomusun hadi bayramdan sonra beraber deneyelimmm inşş
bakalım canım benım belkı 15 tatıle kalabılır cunku okul varken yaptırmak ıstemıyorum hem ızın problem hemde mılletın anlamasını ıstemıyorum 15 gun tatılde en azından transfer ıcın guzel neyse ben kactım ınsallah karsılasırız benım bellı olmaz bakalım daha sonra haberlesırız bu arada psıkolojık olarakta hazır hıssetmıyorum daha gercı bunun hazır olması olur mu bılmem
selam kızlar ben geldim dilek hanımın hepinize selamı var
eurofertıl da ünite yokmu ..hem herdefasında degil sanırım 15 güne bir çagıracaklar ayda 110 diye biliyorum. birde ben konyanın ilçesinden gelip gidecegim bizim bu ilçede hiç birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?