selam kızlar ben geldim dilek hanımın hepinize selamı var
tatlım benim hcg değerim düşüşe geçti...bugü n kanamam oldu...doktor tekrar hcg istedi...bakalım sonuç ne çıkacak bekliyorum...düşükmü kimyasalmı ona karar verecekmişSelam kızlar nasılsınız ?
iyisinizdir umarım ...
Duruşah nerelerde merak ettim herşey yolundadır umarım ..
Sevgiler hepinize
tatlım benim hcg değerim düşüşe geçti...bugü n kanamam oldu...doktor tekrar hcg istedi...bakalım sonuç ne çıkacak bekliyorum...düşükmü kimyasalmı ona karar verecekmiş
onun haberi vardı ama kimyasal olduğundan...unuttumu yoksa:)))duruşah canım geçmiş olsun dün dilek hanımla seni konuştuk"çok sevindim onun için çok selam söyle" demişti seninki kimyasal gebelikmi bilmiyorumkismile
değerim 170 e düşmüş canım...evet kimyasalmış...birde bugün genetik sonucumun bir tanesini aldım...ordada pıhtılaşma çıkmışhadi ya((((((((((((((
sonucu mutlaka bildir bana( aklım kaldı şimdi canım ya
inşl her şey normaldir kanamda bir daha olmaz((
faruk sukana gitsem ilgi alaka varmı birde ikiz olunca korkuyorum her dr da gitmeye benim burda ilçemizde kadın dogumcu yok
sen daha önce de bahsediyodun ya necati özçimenden ben ona gidiyorum, memnunum. çok ilgili. Muayenesine gittim üçlü test zamanında. Kanı bile kendisi aldı.iyi bir insan, hem de her zaman telefonlara cevap veriyo. Her şekilde de yardımcı oluyo. Ben onu tavsiye ederim canım. . Eğer parayı gözden çıkarırsan muayenehanesi de var. Bi dene derim. Kendine iyi bak tatlım.
kasıklarım ağrıyor bugün yumurta toplamaya yaklaştıkca kasıkları ağrıyan varmı kızlar ?
muayanesinde ne kadar ücret alıyor ve dogum sırasında doğumu kendisi yaptırıyormu bunları konuştunuzmu ben gittim çok iyi bir insan ama sadece ilaç yazdırmaya gittim..eurofertıl muayaneye ayda 120 istiyor dogumuda biz yaptırız diyor
duydunuzmu nil hanımda doğum yapan kadının çocuğu ölmüş...bayan öğretmenmiş şırnaktan gelmiş..bunu tavsiye etmişler...buda daha suyu var bekleyelim demiş...ama işin aslı öyle değilmiş...çocuk kakasını yemiş ve ölmüş
120 tl alıyo canım. doğumu selçuklu hastanesinde de yaptırabilirim dedi. yani kendi yaptırcak. selçukluda olursa. ama doğumevinde herhalde nöbetçi doktor yaptırıyo. eurofertilde zaten selçukluda yaptırıyo.
bilmiyorum konuşmadım nerde yaptıracaksınız felan diye ama dr doguma girmeyecekse zaten o dr gitmem ayrıca abla eurofertıl ayda 120 dedi mehmet hoca aydamı kontrol ediyor mesela bazı yerde 120 bi ay veriyon öbür ay muayane bedava bu nasıl
canım o senin dediğin hamilelikte geçerli değil. başka bi sebeple gittiğinde doktora kontrol yapılırken ücret almıyolar. ama hamilelikte her gidişinde alıyolar. eurofertil başlarda 6 haftada bi kontrol yapıyo. belki zaman ilerledikçe daha sık kontrole çağırırlar. benim doktorumda ayda bir çağırıyo. senin içine eurofertil siniyosa oraya git. sami bey ilgili zaten. memnun kalırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?