Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

selam kızlar ben geldim dilek hanımın hepinize selamı var

canikom nasıl gidiyo kaçıncı gün bugünn çabuk geçiyomu günlerrrrrr bi bakmışınnnn iki tane sıpa kucağındaaaa ay ay çok güzel inşşşşş:lepi::lepilumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile

merhaba herkese benim perşembe günü randevum vardı e2 ye bakıldı muayene oldum yumoşlarım 8-10 mm olmuştu ordan geldim aynı gün mersine geçtim cuma akşamı annemi hacca yolladım haftasonu mersindeydim pazar muta döndüm dün yine gittim eurofertile e2 ye bakıldı muayene oldum yumoşlar 13-15 mm arasında yarın yine gidicem artık toplama zamanına yaklaştık dedi dilek hanım heyecan dorukta anlayacağınız merakla yumoşların toplanmasını bekliyorum perşembeden beri giremedin internete ondan size yazamadım

Selam kızlar nasılsınız ?
iyisinizdir umarım ...
Duruşah nerelerde merak ettim herşey yolundadır umarım ..
Sevgiler hepinize
tatlım benim hcg değerim düşüşe geçti...bugü n kanamam oldu...doktor tekrar hcg istedi...bakalım sonuç ne çıkacak bekliyorum...düşükmü kimyasalmı ona karar verecekmiş

kızlar eurofertılda tedaviy devam etmessem yani hamileyim ya kontrolleri orada yaptırmazsam kime gideyim nasıl yapayım yardımcı olurmusunuz varmı bildiginiz iyi güler yüzlü herzaman yardımcı olacak biri

faruk sukana gitsem ilgi alaka varmı birde ikiz olunca korkuyorum her dr da gitmeye benim burda ilçemizde kadın dogumcu yok

duruşah canım geçmiş olsun dün dilek hanımla seni konuştuk"çok sevindim onun için çok selam söyle" demişti seninki kimyasal gebelikmi bilmiyorumkismile

tatlım benim hcg değerim düşüşe geçti...bugü n kanamam oldu...doktor tekrar hcg istedi...bakalım sonuç ne çıkacak bekliyorum...düşükmü kimyasalmı ona karar verecekmiş

hadi ya ((((((((((((((
sonucu mutlaka bildir bana ( aklım kaldı şimdi canım ya
inşl her şey normaldir kanamda bir daha olmaz ((

duruşah canım geçmiş olsun dün dilek hanımla seni konuştuk"çok sevindim onun için çok selam söyle" demişti seninki kimyasal gebelikmi bilmiyorumkismile
onun haberi vardı ama kimyasal olduğundan...unuttumu yoksa:)))
hadi ya ((((((((((((((
sonucu mutlaka bildir bana ( aklım kaldı şimdi canım ya
inşl her şey normaldir kanamda bir daha olmaz ((
değerim 170 e düşmüş canım...evet kimyasalmış...birde bugün genetik sonucumun bir tanesini aldım...ordada pıhtılaşma çıkmış

faruk sukana gitsem ilgi alaka varmı birde ikiz olunca korkuyorum her dr da gitmeye benim burda ilçemizde kadın dogumcu yok

sen daha önce de bahsediyodun ya necati özçimenden ben ona gidiyorum, memnunum. çok ilgili. muayenesine gittim üçlü test zamanında. kanı bile kendisi aldı.iyi bir insan, hem de her zaman telefonlara cevap veriyo. her şekilde de yardımcı oluyo. ben onu tavsiye ederim canım. . eğer parayı gözden çıkarırsan muayenehanesi de var. bi dene derim. kendine iyi bak tatlım.

muayanesinde ne kadar ücret alıyor ve dogum sırasında doğumu kendisi yaptırıyormu bunları konuştunuzmu ben gittim çok iyi bir insan ama sadece ilaç yazdırmaya gittim..eurofertıl muayaneye ayda 120 istiyor dogumuda biz yaptırız diyor

değerim 170 e düşmüş canım...evet kimyasalmış...birde bugün genetik sonucumun bir tanesini aldım...ordada pıhtılaşma çıkmış[/QUOTE]

(((((((((((((((((((((
ne dicemi bilmiyorum canım . çok geçmiş olsun .

ama moralini bozma sakın lütfen seninde dediğin gibi zaman sonra geçiyor hepsi ((

120 tl alıyo canım. doğumu selçuklu hastanesinde de yaptırabilirim dedi. yani kendi yaptırcak. selçukluda olursa. ama doğumevinde herhalde nöbetçi doktor yaptırıyo. eurofertilde zaten selçukluda yaptırıyo.

yhhhaaa bn nil hanıma gidiyorum
çok da memnunum niye öyle olmuş kii üzüldüm bebek için
offff yha her dr için bir sürü şey söylüyorlar bir nil hakkında kötü bi şey duymamıştımmm
o da oldu akannehir neyapcazzz teredüddüt ediyor insan

bilmiyorum konuşmadım nerde yaptıracaksınız felan diye ama dr doguma girmeyecekse zaten o dr gitmem ayrıca abla eurofertıl ayda 120 dedi mehmet hoca aydamı kontrol ediyor mesela bazı yerde 120 bi ay veriyon öbür ay muayane bedava bu nasıl

canım o senin dediğin hamilelikte geçerli değil. başka bi sebeple gittiğinde doktora kontrol yapılırken ücret almıyolar. ama hamilelikte her gidişinde alıyolar. eurofertil başlarda 6 haftada bi kontrol yapıyo. belki zaman ilerledikçe daha sık kontrole çağırırlar. benim doktorumda ayda bir çağırıyo. senin içine eurofertil siniyosa oraya git. sami bey ilgili zaten. memnun kalırsın inşallah.

bizim burda ilçede kadın dogumcu öyle alıyordu ama şansıma muayanesi kapandı...burda bi normal dr var o bende bakarım diyor bir çok gebesi var baktıgı ama kadın dogumcu olmadıktan sonra ne kadar güvenlikli olurki demi_?evet sami bey çok ilgili mehmet hocada süper bir insan ama ben burayla başladım burayla bitireyim diyorum bu hafta gidecegim ozaman sorarım yeniden dogum nasıl olacak nerde olacak dogum ücreti ne kadar diye eger anlaşamassak mehmet hocaya geçerim faruk sukanda sanırım okadarda ilgili olmaz özel muayanesine gitmem gerek demi_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…