Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

sen necati bey mi demek istiyosun canım? mehmet diye biri yok. ya bence hastanede de ilgilenebilir necati bey. bi de gerçekten de kadın doğumcuya git başka doktor ultrasonda herşeyi tanıyamıyo. sen herşeyi sami beyle enine boyuna konuş. neresi içine sinerse oraya git. ikisi de iyi doktorlar sonuçta.

pardon ya necati demek istedim...sen necati by'e hastahaneyemi gidiyorsun yani faruk sukanamı gidiyorsun

pardon ya necati demek istedim...sen necati by'e hastahaneyemi gidiyorsun yani faruk sukanamı gidiyorsun

yok ben muayenehaneye gidiyorum. ama bazen orda yapılmayacak işlemler oluyo. şeker yüklemesi gibi. onları ya yaşadığımız ilçede yaptırcam. ya da faruk sükana gidicem.

kızlar bugün yine merkezdeydim yarın gece 24:00 de çatlatma iğnemi olucam cumartesi öğlen 12:00 de yumurtalarım toplanacak bugün dilek hanım muayenede baya büyümüşler artık toplayalım dedi sona yaklaşıyoruz geri sayım başladı muhtemelen ayın 28 ninde de transferim olacak zaman ne çabuk geçiyor vallahi anlayamıyorum

inaşallah sonucunuda bekliyoruz

deniz ben şimdi necati beyin orayı aradımda oradaki kız necati bey dogumdada kendisi olacak diyor sen dogumda o olmuyor demiştin sanırım demi kız acaba yanlışmı söyledi bende necati beye karar verdim gibi çünkü eurofertılda tahliller ücretli imiş

yok tatlım ya ben ordan burdan duyduğumu söyledim. onların dediği doğrudur.

yumurta toplama zormu ya korkuyorum ben işlem esnasında kimler oluyor acaba bileniniz varmı kızlar kim giriyor toplama işlemine ayılırken sayıklıyormusunuz ne zormuş yaaa:kedi:

çok utanıyorum ben ya ne bileyim sanırım hepimiz ayı şeyleri yaşadık yaşayacağız Allah yardımcımız olsun

yumurta toplama zormu ya korkuyorum ben işlem esnasında kimler oluyor acaba bileniniz varmı kızlar kim giriyor toplama işlemine ayılırken sayıklıyormusunuz ne zormuş yaaa:kedi:

hiçbişey olmuyo tatlım endişelenme. bütün doktorlar bulunuyo işlem esnasında. 10 dakikalık bi narkoz zaten. öyle sayıklama filan olmuyo. bana 2 embriyo transfer edilmişti. 2. denememizdi çünkü.

sen muayaneye necati beye gitmiyormusun ona sormadınmı dogumu sizmi yaptıracaksınız diye..birde bunlar tahlili faruk sukanda yaptırıyormuş ora ücretsiz ..

ya zaten bana direk selçukluda yaptırıyım dedi. özel hastanede olunca zaten mutlaka kendi yaptırıyo. ben de faruk sükanın şartlarını sormadım. ama sekreterleri öyle diyosa öyledir. yalnız 2li testle 3lü test ücretli olabilir. ben 2li testi eurofertilde 75e yaptırdım. 3lü testi necati bey 60a yaptı. biz muayenehaneye gittiğimiz için belki öyle olmuştur. devlet karşılar mı bilmiyorum. biz konya merkezde yaşamayınca bi daha git gel olmasın diye muayenehanede verdik kan numunesini. diğer tahlilleri devlet karşılıyo zaten. şeker yüklemesini filan hastanede ücretsiz yaptırıyosun.

çok utanıyorum ben ya ne bileyim sanırım hepimiz ayı şeyleri yaşadık yaşayacağız Allah yardımcımız olsun

canım benim ben de transferde utanmıştım biraz ama. sonuçta düşünsene utanacak ne var? onların işi bu. günde kimbilir kaç kişiyle uğraşıyolar. onlar için doğal şeyler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…