bizim burda ilçede kadın dogumcu öyle alıyordu ama şansıma muayanesi kapandı...burda bi normal dr var o bende bakarım diyor bir çok gebesi var baktıgı ama kadın dogumcu olmadıktan sonra ne kadar güvenlikli olurki demi_?evet sami bey çok ilgili mehmet hocada süper bir insan ama ben burayla başladım burayla bitireyim diyorum bu hafta gidecegim ozaman sorarım yeniden dogum nasıl olacak nerde olacak dogum ücreti ne kadar diye eger anlaşamassak mehmet hocaya geçerim faruk sukanda sanırım okadarda ilgili olmaz özel muayanesine gitmem gerek demi_?
sen necati bey mi demek istiyosun canım? mehmet diye biri yok. ya bence hastanede de ilgilenebilir necati bey. bi de gerçekten de kadın doğumcuya git başka doktor ultrasonda herşeyi tanıyamıyo. sen herşeyi sami beyle enine boyuna konuş. neresi içine sinerse oraya git. ikisi de iyi doktorlar sonuçta.
pardon ya necati demek istedim...sen necati by'e hastahaneyemi gidiyorsun yani faruk sukanamı gidiyorsun
yok ben muayenehaneye gidiyorum. ama bazen orda yapılmayacak işlemler oluyo. şeker yüklemesi gibi. onları ya yaşadığımız ilçede yaptırcam. ya da faruk sükana gidicem.
tamam ALLAH yardımcımız olsun ben çıkıyorum k i bak..
kızlar bugün yine merkezdeydim yarın gece 24:00 de çatlatma iğnemi olucam cumartesi öğlen 12:00 de yumurtalarım toplanacak bugün dilek hanım muayenede baya büyümüşler artık toplayalım dedi sona yaklaşıyoruz geri sayım başladı muhtemelen ayın 28 ninde de transferim olacak zaman ne çabuk geçiyor vallahi anlayamıyorum
günaydın kızlar nerdesiniz yawwwwwwwwwwwwww:)))))
deniz ben şimdi necati beyin orayı aradımda oradaki kız necati bey dogumdada kendisi olacak diyor sen dogumda o olmuyor demiştin sanırım demi kız acaba yanlışmı söyledi bende necati beye karar verdim gibi çünkü eurofertılda tahliller ücretli imiş
yumurta toplama zormu ya korkuyorum ben işlem esnasında kimler oluyor acaba bileniniz varmı kızlar kim giriyor toplama işlemine ayılırken sayıklıyormusunuz ne zormuş yaaa:kedi:
yok tatlım ya ben ordan burdan duyduğumu söyledim. onların dediği doğrudur.
yumurta toplama zormu ya korkuyorum ben işlem esnasında kimler oluyor acaba bileniniz varmı kızlar kim giriyor toplama işlemine ayılırken sayıklıyormusunuz ne zormuş yaaa:kedi:
sen muayaneye necati beye gitmiyormusun ona sormadınmı dogumu sizmi yaptıracaksınız diye..birde bunlar tahlili faruk sukanda yaptırıyormuş ora ücretsiz ..
çok utanıyorum ben ya ne bileyim sanırım hepimiz ayı şeyleri yaşadık yaşayacağız Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?