Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

peki döllenen ve transfer edilmeyen emriyoları donduruyorlar mı senin 2. denemen dondurulmuş embriyo transferiylemi olmuştu?

peki döllenen ve transfer edilmeyen emriyoları donduruyorlar mı senin 2. denemen dondurulmuş embriyo transferiylemi olmuştu?

hayır tatlım. geçen sene embriyo kısıtlaması yoktu. benim döllenen 4 embriyonun hepsini transfer etmişlerdi tutmadı. bu sene 12 tane döllendi. 2sini transfer ettiler. en iyi durumda olan 4 tanesini de donduruldu. gelecekte lazım olur diye.

slm canlarımmm
nasılsınız ygenc tebrik ederim yolu baya yarılamışınn tatlımmm
denzcim sne nasılsınnn
oğluşun nasılllll arkadaşlar dr çok önemli ama iyi bi hastane bulmanızı tavsiye ederim selçukluyu kesinlikle önermiyorummm doğum içinnnnnn

asiii OPU esnasında damar yolumu açıyorlar yoksa enjektörlemi yapıyorlar narkozu

canım hiç endişelenmee zaten serum vurmak için açılıyo damar yoluuu sol kolum serum vurdularrr yanımdaki sağlıkçı bak şimdi san çok güzel bi şey vurcam ve başın dönebilir dedi dmeye kalmadı buynumun biraz altında sanki bi sıvı gezer gibi bi şey hissettim hissetmey kalmadan pat mışıl mışıl uyumuşummmm gerisini hiç hatırlmıyorummm hiç acı hissetmedim serum çıkmış her şey bitmiş hasat bakıcı beni çıkarıyordu sedyeyle derin nefes al hadi diodu nefes aldım ve öle uynadım yolda çok uyumuyorsun zaten korkma yattım yeriem sonra uyku falan hiç yok sanki operasyon agiren ben değilim alt tarafımda ne acı ne bi şeyyy ağrı kesicini etkisi geçmeye başlayınca biraz ağrım oldu çok değil hemen iğne vurdular oda rahatlattı 2 saat durdum sonr açıktım evde ne ağrı ne sızı hafif bi kan başkad abi şey yok 3 sonra zaten transfere gittim canımmmmm

canım doktorunu iyi seç ama benim önerim necati bey denizede ben önerdim oda çok memnunn

bende necati beye gidecegim cumartesi sami beyle konuşup necati beyle devam edecegim necati beyin orada çalışan kızın deyişi ile necati bey doguma kendi girecekmiş ve tahlilleri faruk sukanda yaptırıp ücret almıyormuş doguma da isterseniz özeldede yaptırıyor dedi ama millet faruk sukanda dogum yap en iyi dr larda imkanlarda orda diyor

selçukluda dogumu bırak dr larıda birşey degil mehmet çolakoglundan dolayı tanıdım orayı

selam kızlar
ben histeroskobi yaptırmak istiyorum,konyada nerde kime yaptırabilirim önerebileceginiz biri var mı?

herkese günaydın dün akşam koldan son iğnemi oldum göbekten bir önceki gün bitmişti baya zor oldu birde dün gece 24:00 de çatlatma iğnemi oldum yarın öğlen 12:00 de OPU var ben üzerime düşeni yaptım artık gerisi yumoşlara kalıyor kaydirigubbakcemile3

inşallah olur canım,eurofertilde mi yaptırıyosun?

evet canım konya eurofertil doktorum dilek incesu harika biri çok pozitif güler yüzlü merkezdekiler de çok ilgili

evet canım konya eurofertil doktorum dilek incesu harika biri çok pozitif güler yüzlü merkezdekiler de çok ilgili
bende yaptırcam ama merkez konusunda kararsızım hala,inşallah senin güzel haberini alırız,senin sorun neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…