haklısın denizciğim onlar için gayet normal
peki döllenen ve transfer edilmeyen emriyoları donduruyorlar mı senin 2. denemen dondurulmuş embriyo transferiylemi olmuştu?
arkadaşlar faruk sukanda dr sema soysal'ı tanıyan varmı nasıl biri oldugunu felan
asiii OPU esnasında damar yolumu açıyorlar yoksa enjektörlemi yapıyorlar narkozu
canım doktorunu iyi seç ama benim önerim necati bey denizede ben önerdim oda çok memnunn
slm canlarımmm
nasılsınız ygenc tebrik ederim yolu baya yarılamışınn tatlımmm
denzcim sne nasılsınnn
oğluşun nasılllll arkadaşlar dr çok önemli ama iyi bi hastane bulmanızı tavsiye ederim selçukluyu kesinlikle önermiyorummm doğum içinnnnnn
arkadaşlar faruk sukanda dr sema soysal'ı tanıyan varmı nasıl biri oldugunu felan
inşallah olur canım,eurofertilde mi yaptırıyosun?herkese günaydın dün akşam koldan son iğnemi oldum göbekten bir önceki gün bitmişti baya zor oldu birde dün gece 24:00 de çatlatma iğnemi oldum yarın öğlen 12:00 de OPU var ben üzerime düşeni yaptım artık gerisi yumoşlara kalıyor kaydirigubbakcemile3
bende yaptırcam ama merkez konusunda kararsızım hala,inşallah senin güzel haberini alırız,senin sorun neydi?evet canım konya eurofertil doktorum dilek incesu harika biri çok pozitif güler yüzlü merkezdekiler de çok ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?