hayırlısı olsun canım ama laparoskobi çok zor bi ameleyat degil bildigim kadarıyla ben tüp bebek öncesi histeroskobi yada laparoskobi düşünüyorum yer araştırıyorum şimdicanım bizim sorun yoktu eşimin spermleri gayet iyi bende de problem yok ama kanallarımın ikiside tıkalı açtırmak için laparodkopi ameliyatı olmam gerekiyorrdu bende uğraşmak istemedim ameliyat olmadan da doğal gebelik şansım yoktu laparoskopi zor bir ameliyatmış korktum o nedenle direk tüp bebek yaptırdım
hayırlısı olsun canım ama laparoskobi çok zor bi ameleyat degil bildigim kadarıyla ben tüp bebek öncesi histeroskobi yada laparoskobi düşünüyorum yer araştırıyorum şimdi
maalesef tanımıyorum ama neden farabi hastanesini düşünmüyorsunuz anlamadımmm senin ikizdi demi canımmm orada yeni doğan falan herşey varr hocada süperr ben çok memnunum
maalesef tanımıyorum ama neden farabi hastanesini düşünmüyorsunuz anlamadımmm senin ikizdi demi canımmm orada yeni doğan falan herşey varr hocada süperr ben çok memnunum
slm canlarımmm
nasılsınız ygenc tebrik ederim yolu baya yarılamışınn tatlımmm
denzcim sne nasılsınnn
oğluşun nasılllll arkadaşlar dr çok önemli ama iyi bi hastane bulmanızı tavsiye ederim selçukluyu kesinlikle önermiyorummm doğum içinnnnnn
canım bizde sorun yok sebepsiz,oyüzden tüp bebek öncesi yaptırmak istiyorumcanım senine tüplerin mi tıkalı onun içinmi ameliyat olacaksın
canım 6 adet toplandı da döllenmedi benimkiler...1 tanesi döllendi o da sadece 1 gün canlı kaldı....çok şanssızlık oldu bende..ama hayırlısı olsun demekten başka çaremizde yok biliyosun
kızlar ben geldim daha eve gireli 5-10 dakika oldu bekleyemedim hemen sizlerle paylaşmak istedim yumoşlarım toplamdı tan 12:00 de beni uyuttular en son dilek hanımın : iyi uykular yeşim hanımcığım dediğini duydum gerisini hatırlamıyorum uyandığımda odama götürüyorlardı Rabbime şükürler olsun 14 yumurtam toplamış bakalım kaç tanesi döllenecek sabırsızlıkla bekliyorum buradan bana bu süreçte destek olan herkese çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız
ya bana transfer bile yapılamadı...tüp bebek dikenli bir yol...nerede neyle karşılaşacağımız hiç belli değil...bende garanti gözüyle bakarak başladım ama daha yumurta toplamada bitti işim..hiç bişeyin garantisi yok anlayacağın canımbende tup bebege garantı gozuyle bakanlardanım duru sen naptın dustumu duruyomu
canım sen arasaydın barimerhaba tan inş. henüz telefon gelmedi bekliyorum senin kaç yumurtan vardı kaçı döllenmişti canım
çok güzel canım..tabiki çok güzel bir sayı..benden 6 tane toplanmıştı sadece 1 tanesi döllenebilmiştigeldi duruşahcığım 14 yumurtam toplanmıştı 12 tanesi döllenecek olgunluktaymış 12 tanesine sperm enjekte etmişler 11 tanesi döllenmiş yarın yine bilgi veririz dedi embiryolog çok mutluyum bence güzel bir rakam 11 öyle değilmi şu anda merkezde 11 tane bebişim var bakalım yarın kaç tanesi ilerleme gösterecek ve transfere kadar kaç tane kalacak merakla bekliyorum
işte yazdığım gibi oldu fıstık...canım sende yumurta problemimi vardı belki yazmışsındır ben hatırlamıyorum kusura bakma
geldi duruşahcığım 14 yumurtam toplanmıştı 12 tanesi döllenecek olgunluktaymış 12 tanesine sperm enjekte etmişler 11 tanesi döllenmiş yarın yine bilgi veririz dedi embiryolog çok mutluyum bence güzel bir rakam 11 öyle değilmi şu anda merkezde 11 tane bebişim var bakalım yarın kaç tanesi ilerleme gösterecek ve transfere kadar kaç tane kalacak merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?