Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

slm kızlar nasılsınız ygenç hayırlı olsun canım şimdidden denizcim nasıl gidiyor hamilelik,betül canım sen verdin mi kararını dr. hakkında ama necati bey iyi bir seçimmm bence duruşah sen naaptın sonuçların çıktımı genetikler diğer arkadaşlar ALLAH yardımcımız 0lsun bende işten eve evden işe misali çok yoruluyorumm bu gün beta yaptırdım sıfırlanmış sağlığıma kavuştum şükürr ):):

canım bugün adetimin 6.günü...evet genetikten bir tane sonuç çıktı...diğeri çıkmamış daha bende faktör lieden v heterezigot çıkmış...aspirine başladım bende

arkadaşlar transferini anestezi ile yaptıran varmı? bir ara forumda öyle bir başlık okumuştum anestezi ile çok rahat geçiyormuş

merhaba tan inş. henüz telefon gelmedi bekliyorum senin kaç yumurtan vardı kaçı döllenmişti canım

12 tane toplandı 8 i dölendi canım genel anestezili transfer yapmıyolar ama zaten çok kısa sürüyor anlamıyosun bile ama çok sıkışık olursan daha iyi görüyorlar.ben çatlıcaktım nerdeyse.

arkadaşlar transferini anestezi ile yaptıran varmı? bir ara forumda öyle bir başlık okumuştum anestezi ile çok rahat geçiyormuş

canm ben de konu açmıştım transferde anestezi alan varmı diye bnm muaynem bile sıkıntılı geçiyordu çünküü sonra hiç gerek yok dediler hakikaten de ben zorlandım ama bnm ki pskolojikti yoksa beş dak.hiç gerek yok yani anesteziye normal muayne gibiii

teşekkür ederim içimi rahatlattınız saolun ya rahat çalışmalarına izin vermemekten korkuyorum sadece

teşekkür ederim içimi rahatlattınız saolun ya rahat çalışmalarına izin vermemekten korkuyorum sadece

korkma canm yhaaa çalışamasalr bende çlışamazlardı)))))))
bnm geçirdiğim bir rahatsızlık yüzünden o bölgeyle ilgili sıkıntım var baya
trasferde de çok gergindim ve o alaeti takrken dr baya zorladım onuu bağrış çığrış görsen komediydi ama onlar herşeyi biliyorlar saolsun dr. rahtlattı benii ve halloldu

arkadaşlar saglık güvencesi olmayan yada ilaç alma hakkı ölmüş olanlar bende açılmadık ilaçlar var

ben iyiyim tatlım. sadece çok yoruluyorum artık. gözün aydın kavuşmuşsun sağlığına. inşallah beta bundan sonra güzel nedenlerle çıkar bi daha da inmez :)))

kızlar bu jelin filan vücudumuza etkisi varmı acaba hamile gibi davranıyor vücudum dakika başına tuvalete gidiyorum sürekli acıkıyorum elim ayağım titriyor

kızlar bu jelin filan vücudumuza etkisi varmı acaba hamile gibi davranıyor vücudum dakika başına tuvalete gidiyorum sürekli acıkıyorum elim ayağım titriyor

onlar doğal şeyler tatlım. aslında öyle elim ayağım filan titrememişti de bende sık sık tuvalete gidiyodum. bi de aşırı sivilcelenme yapıyo. benim göbeğimde de tüylenme yapmıştı.

onlar doğal şeyler tatlım. aslında öyle elim ayağım filan titrememişti de bende sık sık tuvalete gidiyodum. bi de aşırı sivilcelenme yapıyo. benim göbeğimde de tüylenme yapmıştı.

bnm de göbeğim tüylendiii tedavide ilaçlar sanırım tüylenmeyi artırıyor:sinifsinif:

evet canım ilk denemem ama bugün merkezden aramadılar bir terslik yoktur inş. meraktan ölücem embriyolarım beni bırakmaz inş. normalde hergün aramaları gerekmiyor mu?

evet canım ilk denemem ama bugün merkezden aramadılar bir terslik yoktur inş. meraktan ölücem embriyolarım beni bırakmaz inş. normalde hergün aramaları gerekmiyor mu?

hadi hayırlısıyla ilk ve son olsun inşlhhhh
beni hergün aramadılar 1 gün sonra kaçtane dölenndiğini söylediler bir de 3. günü arayıp transfer gününü verdiler her gün aramazlar heralde bilmiyorum sizin merkezin öyle bir uygulaması varsa sen ara olmadı meraak etmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…