Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

ygenc canım transfere idrara sıkışık gidiyorsun yhaaa
ben taransferden sonra tuvalate kalkmamak için yanımda hasta bezi götürmüştüm çok işe yaradı aklında olsun dr.un ne diyor bilmiyorum ama bnm dr kalkmasın sürgü götürün demişti bnm de yanımda bez olunca çok rahat ettm sürgü iğrenç oluyor malum

artık merkez kapatmıştır benimde aklıma öyle bişey geldi aslında belkide bugün aramamalarının nedeni transferin 5. gün olacağındandır dedim

biliyormusun benimde aklıma geldi bugün hasta bezi çıkınca altına koyarsın oh olur biter sürgü gerçekten iğrenç

artık merkez kapatmıştır benimde aklıma öyle bişey geldi aslında belkide bugün aramamalarının nedeni transferin 5. gün olacağındandır dedim

inşlh 5. gün olur cnm
az kalmış bebeğine kavuşmana
ne zamndır bekliyorsun kuzunu

canım ben kuzucuğumu 1,5 yıldır bekliyorum farklı 2 doktor benitam 1 yıl oyaladı biri hiç problem yok git 6 ay sonra hamile kalamazsan gel dedi diğeri ha bu ay ha öbür ay derken bıktım doktorları bıraktım üstelik 2. doktorum rahim filmide çekmişti yok kanallarım açılmış falan filan bende bıktım 3-4 ay kendimi dinlendirmeye karar verdim bu arada bu forumu takip ederek eurofertile gitmeyi kafama koydum bu ay gittik dilek hanım muayene etti rahim filmime baktı "-canım senin kanallarının ikiside tamamen tıkalı ya laporoskopi ameliyatı olacaksın ya da direk tüp bebek başka şansın yok" dedi o an 1,5 yıldır nasıl oyalandığımı anladım ve hemen başladık

canım ınsallah bundan sonrası ıyı olur

cemre sana kaç embriyo yerleştirmişlerdi canım?

bana 2 embriyo tarnsferi yapmışlardı açıkçası çok umutlu değildik biz eşimle. şimdi devlet 35 yaş altına tek embriyoya izin veriyor, ancak dün arkadaşım da eurofertilden mutlu haberi aldı, tek embriyo transferi iel hamile kaldı

slm şekerlerrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmm ay kızlar bayram sonu alışverişe çıkayım diorum malumm anca hallederimmm iki tanesinide seçip beğenip çıkmaıyorum kiiiiiii geçen 2 takım aldımm 45 dk oyalanmışımm eşim yandık ki ne yandık diooooo inşallah hepiniz bu mutluluğu yaşarsınızzzz

biliyormusun benimde aklıma geldi bugün hasta bezi çıkınca altına koyarsın oh olur biter sürgü gerçekten iğrenç

ay evet canım benim hasta bezi ço iyi fikir kız akşamdan sıktımm remen ölecektimm tuvaletimi yapamadığım içinnn bide 11 e kadr abekledim sen sabahtan sıkışık gitt şekrimm nasılsa 12 de senin transfer aman allahım n eolur alın beni bir an önc ededimmm hemen işlem biter bitmezz ördek getidilerr yaptım valla dayanamadımmm çok feci bi şey sıkmakkkk transferi falan unutturdu bana

canım benim ben de bayram tatilinde konyaya gidicem. orda bikaç bişey bakıyım diyorum ufaklığa. kız bebeklerin kıyafetleri daha güzel ama oğlanlarınki hep aynı hep aynı.

bu yaşıma kadar idrarımdan hep şikayet ettim lise yıllarımda her tenefüs tuvalete gidedim arkadaşlarım çok kızardı bana üniversiteyi K.maraşta okudum mersinle arası 3,5 saat ama ben mersinden adanaya zor yetişir tuvalete koşardım ordan osmaniye ordan maraş otogar tuvaleti yani 3-4 kez tuvalete giderdim 3,5 saatlik yolda eğer uzun yola çıkacaksam geceden bişey içmezdim sabah yola çıkardım ya hep şikayet ettim 1 bardak su içsen 10 dakika sonra sıkışıyorum diye kaç kez doktora gittim böbreklerime bakıldı bişe yok hızlı çalışıyor dedi doktorlar sanırım ilk defa burda işe yarayacak bu olay

evet mersenem kararımı necati olarak vermiştim ama ali sami hocamdan ayrılamadım çok iyi birde bana o mutlulugu yaşattı nasıl olsa necati beyede para verecem burayada ben tahliller bedava demiştim ama tahliller hepsi 100 tl tutuyor oda sami hocayı bırakmaya degmez onunla başladım çocuklarımıda onunla kucagıma almayı düşündüm ve karar verdim onunla bu yolda ilerlemeye devam ediyorum:)

canım benim ne güzel Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş. doktorun Ali Sami beymiydi yaşın kaç canım? ben 31 yaşımdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…