artık merkez kapatmıştır benimde aklıma öyle bişey geldi aslında belkide bugün aramamalarının nedeni transferin 5. gün olacağındandır dedim
nazimciğim senin kaçıncı denemendi?
canım ben kuzucuğumu 1,5 yıldır bekliyorum farklı 2 doktor benitam 1 yıl oyaladı biri hiç problem yok git 6 ay sonra hamile kalamazsan gel dedi diğeri ha bu ay ha öbür ay derken bıktım doktorları bıraktım üstelik 2. doktorum rahim filmide çekmişti yok kanallarım açılmış falan filan bende bıktım 3-4 ay kendimi dinlendirmeye karar verdim bu arada bu forumu takip ederek eurofertile gitmeyi kafama koydum bu ay gittik dilek hanım muayene etti rahim filmime baktı "-canım senin kanallarının ikiside tamamen tıkalı ya laporoskopi ameliyatı olacaksın ya da direk tüp bebek başka şansın yok" dedi o an 1,5 yıldır nasıl oyalandığımı anladım ve hemen başladık
cemre sana kaç embriyo yerleştirmişlerdi canım?
biliyormusun benimde aklıma geldi bugün hasta bezi çıkınca altına koyarsın oh olur biter sürgü gerçekten iğrenç
sonda takmıyorlar değilmi ?
slm şekerlerrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmm ay kızlar bayram sonu alışverişe çıkayım diorum malumm anca hallederimmm iki tanesinide seçip beğenip çıkmaıyorum kiiiiiii geçen 2 takım aldımm 45 dk oyalanmışımm eşim yandık ki ne yandık diooooo inşallah hepiniz bu mutluluğu yaşarsınızzzz
slm kızlar nasılsınız ygenç hayırlı olsun canım şimdidden denizcim nasıl gidiyor hamilelik,betül canım sen verdin mi kararını dr. hakkında ama necati bey iyi bir seçimmm bence duruşah sen naaptın sonuçların çıktımı genetikler diğer arkadaşlar ALLAH yardımcımız 0lsun bende işten eve evden işe misali çok yoruluyorumm bu gün beta yaptırdım sıfırlanmış sağlığıma kavuştum şükürr ):):
betülcüğüm senin ikizmiydi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?