kızlar ben geldim daha eve gireli 5-10 dakika oldu bekleyemedim hemen sizlerle paylaşmak istedim yumoşlarım toplamdı tan 12:00 de beni uyuttular en son dilek hanımın : iyi uykular yeşim hanımcığım dediğini duydum gerisini hatırlamıyorum uyandığımda odama götürüyorlardı Rabbime şükürler olsun 14 yumurtam toplamış bakalım kaç tanesi döllenecek sabırsızlıkla bekliyorum buradan bana bu süreçte destek olan herkese çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız
ameliyat gibi mi bir şey olcak tüp bebek dediler vakıftan yolladılar bilgi verirmisiniz ne kadr sürede konuluyor aşamalarını vs görüşürüz panik yapıyorum sanki Allahu zülcelal hepimizin yardımcısı olsun
ameliyat gibi mi bir şey olcak tüp bebek dediler vakıftan yolladılar bilgi verirmisiniz ne kadr sürede konuluyor aşamalarını vs görüşürüz panik yapıyorum sanki Allahu zülcelal hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar transferim perşenme günü sabah saat 11:00 deymiş embriyolok melek hanım aradı 10:30 gibi hastanede olun dedi benim embişler iyiymiş bugün 3. gün acaba benimkiler kaç hücreli ya çok merak ediyorum blastokist transfer edicez dedi yani 5. gün emriyosu azıcık daha büyütseler de doğuma yakın koysalar keşke:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
bizde dilek hanıma gidicez anlattıgınız olaydan çok koktum nasıl olcak bilgi verirmisiniz ilk kez gidicez
Kızlar transferim perşenme günü sabah saat 11:00 deymiş embriyolok melek hanım aradı 10:30 gibi hastanede olun dedi benim embişler iyiymiş bugün 3. gün acaba benimkiler kaç hücreli ya çok merak ediyorum blastokist transfer edicez dedi yani 5. gün emriyosu azıcık daha büyütseler de doğuma yakın koysalar keşke:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?