Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Kızlar transferim perşenme günü sabah saat 11:00 deymiş embriyolok melek hanım aradı 10:30 gibi hastanede olun dedi benim embişler iyiymiş bugün 3. gün acaba benimkiler kaç hücreli ya çok merak ediyorum blastokist transfer edicez dedi yani 5. gün emriyosu azıcık daha büyütseler de doğuma yakın koysalar keşke:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

bizde dilek hanıma gidicez anlattıgınız olaydan çok koktum nasıl olcak bilgi verirmisiniz ilk kez gidicez

ameliyat gibi mi bir şey olcak tüp bebek dediler vakıftan yolladılar bilgi verirmisiniz ne kadr sürede konuluyor aşamalarını vs görüşürüz panik yapıyorum sanki Allahu zülcelal hepimizin yardımcısı olsun

15 gün içinde olup bitiyo herşey bende bayramdan sonra yaptırıcam

:teytey:
regl ikinci veya üçüncü günü yumurta uyarıcı ilaçlara başlatıyor doktor

bu ilacların miktarı kişiden kişiye degişiyor senın yumurtalarının uyarılmasına baglı bu

daha sonra bu ılaç kullanımından sonra yumurta catlama ıgnesı vuruluyor ve dr soyledıgı zamanda gıdıp sen yumurtalarını esınde spermını verıyor artık geri kalanı klinik yapıyor

aslında yazarken kolay gıbı ama tabii stres faktörünü unutamamalı oldugunca kafanı rahat bırakmalısın ve kendını stresten uzak tutmalısın zaten butun ıs bayanların uzerinde dönüyor

emriyolar oluştuktan sonra senı cagırıyorlar ve rahime yerleştiriyorlar (oldu da bitti maşşallah) artık kaderinde hamile kalmak varsa oluyo yoksa tıbbında çaresiz kaldıgı yerlerden biride bu trasfer sonrası 12 günlük kısım. sadece bekleyip dua ediyorsun hamile kalmak içinNASIL ARKADAŞLAR İYİ ANTATTIMMI?

hayırlı olsun canım. biliyosun 5. gün transferi en kaliteli embriyolarda yapılıyo. yani tutma ihtimali çok fazla. aslında senin fikrin de süper. dışarda büyütseler de doğuma 1 ay kala koysalar keşke :)))) neyse bunlar işin şaka yanı. inşallah hayırlısıyla tutar da hep birlikte seviniriz.alkisalkisalkis

bizde dilek hanıma gidicez anlattıgınız olaydan çok koktum nasıl olcak bilgi verirmisiniz ilk kez gidicez

selam camın aramıza hoş geldin ben dilek hanıma gidiyorum çok harika biri anlatılmaz yaşamak lazım o derece yani benim yumurta toplama işlemim cumartesi günüydü bugün salı cepten aradım birşey sormak için vallahi sesini özlemişim sihirli bir sesi var insana moral veriyor birde burda birisi bahsetmişti nick hatırlamıyorum ama ona katılıyorum hastası gelince ayağa kalkma nezaketini gösteren bir ikinci doktora rastlamadım ben yaşça benden çok büyük eğitimine kariyerine zaten diyecek birşey yok ama yinede o kadar komplekssiz ki tam bir hanımefendi
tedaviye gelince senin taşıdığın endişeleri bende taşıyordum geçen aylarda senin konumunda buradaki arkadaşlara hep sorular soruyordum ama (asiiiiiiiiii nin herzaman dediği gibi) zaman çok çabuk geçiyor ve bak perşembe günü transferim var ben 11 ekimde (reglimin 3. günü) gittim ilk olarak merkeze 23 ekimde yumurta toplama işlemim oldu 28 ekimde transferim var ama 23 ekime kadar birgün durup bir gün gittim merkeze kan tahlili ve yumurta takibi için yani 11 ekimde tedavim başladı 13 -15-18-20 ekimde merkeze gittim sormak istediğin birşey olursa sor canım

canım hadi gözün aydın 5. gün olucakmışşş
şansın daha fazla blast embiryoda hücreler sayılamayacak kadar fazla oluyor
onu karnında büyütmek inan müthiş bişey inşallh o kıpırtıları en yakın zamanda hissedersin inşlhhhhh perşembe 11 de senin için dua etcem arkadaşım

saol canım benim ya hepinize çok teşekkür ederim bu süreçte öyle yanlızımki iyiki varsınız ben tek çocuğum başka kardeşim yok babamı 9 yaşımda kaybettim annem var Allah onu başımdan eksik etmesin inş. oda 2 hafta önce hacca gitti şuanda mekkedeler oradan bana dua ediyor sadece 1 tane görümcem var o da 1 ay önce doğum yaptı ameliyatla kayınvalidem ona bakıyor sizler ailem oldunuz saolun teşekkür ederim hepinize

ygenc canım inşallah rabbim yüzüne bakar,cnm tek embriyo mu transfer etcekler?valla ben öyle kararsızımki bu tüp bebek konusunda burayı okudukca acaba eurofertildemi denesem diyorum ama birtürlü karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…