saol güzelim inşallah senin gününde güzel olur...iyi haberler alırsın kısa zamanda inşallah...bak şimdiye kadar herşey çok güzeldi...bundan sonrasıda güzel olacak inşallahgünaydın kızlar herkese mutlu ve huzurlu günler diliyoruma.s.
inşaallah duruşahcığım dualarınızı esirgemeyin
saol güzelim inşallah senin gününde güzel olur...iyi haberler alırsın kısa zamanda inşallah...bak şimdiye kadar herşey çok güzeldi...bundan sonrasıda güzel olacak inşallah
nazim83 seninde blast embriyomuydu?
yok güzelim henüz bir gelişme yok...adetimin son günü...bilmiyorum hcg sıfırlandı mı???tahlil falan yaptırmayıda düşünmüyorum...adetim bitsin başkentteki cemalettin beye gideceğim...sen nasılsın???tatlım nerelerdesin? hiç sesin çıkmıyo. nasıl gidiyo? bi gelişme var mı?
yok güzelim henüz bir gelişme yok...adetimin son günü...bilmiyorum hcg sıfırlandı mı???tahlil falan yaptırmayıda düşünmüyorum...adetim bitsin başkentteki cemalettin beye gideceğim...sen nasılsın???
oooo dur bakalım canım benim...daha ne günler var önünde..erkenden yakınmalar başlarsa işin zor:))allah yardımcın olsun şekernolsun canım ben de şişkolaştım iyice:) geceleri yatakta sağdan sola dönemiyorum bile. herhalde hamilelik ilerledikçe karnım yarılacak kilodan .
oooo dur bakalım canım benim...daha ne günler var önünde..erkenden yakınmalar başlarsa işin zor:))allah yardımcın olsun şeker
anladım...yani kısaca anne olmak zor tatlım...inşallah evlatlarımız kıymet bilirler...hayırlı evlat olurlar...amin inşallah ....:))) düşüğe karşı iğne olmuştum hamileliğin başında. bi de dikişten sonra. onlar yaptı herhalde biraz bitanem. bu arada allah hepimizin yardımcısı olsun canım benim.
anladım...yani kısaca anne olmak zor tatlım...inşallah evlatlarımız kıymet bilirler...hayırlı evlat olurlar...amin inşallah ....
kızlar ben geldim saat 18:00 gibi dilek hanımla telefonda konuştuk benim transferim anestezili olacak benim sıkıntımı biliyordu ben daha önce aynı gün iki defa rahim filmi çektirmiştim ve spekulum cihazından psikolojik olarak çok etkileniyordum oda bunu bildiği için aramış eğer rahat olamayacaksan seni uyutalım dedi bende tamam dedim 5 dakikalıkmış zaten
bende baska bı nedenden dolayı anestezıyle oldum canım cok rahat bı y-uyanıyosunkı hersey bıtmıs oluyo yalnız 200 tl alıyolar soylemıslerdır sanırım hayırlısı kac embrıyon var
midyeciğim benim 14 yumurtam toplandı 12 tanesi döllenme olgunluğundaydı yani 12 tanesi işlem gördü 11 tanesi döllendi sen ne zaman yaptırdın canım
arkadaşlar ben çalışıyorum uzun süre yatmam gerekecek mi sperm toplama işlemi nasıl oluyor cumartesi gününe randevu aldım umarım memnun kalırız
kızlar ben geldim saat 18:00 gibi dilek hanımla telefonda konuştuk benim transferim anestezili olacak benim sıkıntımı biliyordu ben daha önce aynı gün iki defa rahim filmi çektirmiştim ve spekulum cihazından psikolojik olarak çok etkileniyordum oda bunu bildiği için aramış eğer rahat olamayacaksan seni uyutalım dedi bende tamam dedim 5 dakikalıkmış zaten
canım bende çalışıyorum sen özel sektördemisin beni idare ettiler saolsunlar sperm toplama çok basit bir işlem spermiyogram odası var eşin giriyor bekarken erkeklerin kullandığı yöntemle işini hallediyor dışarıdan bir müdahale yok yani tatlım. sen kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?