Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

buketciğim ben 30 yaşındayın canım. evet erkeklerin yaptığı tek şey bu tüm işlemler kadınların üzerinde oluyor zor bir süreç ama sonunda değicek inşaallah

sizinle msn den görüşmek isterim sizde isterseniz özelden mesaj atamıyorum çünkü 50 mesaj atmamışın diyor site yönetimi iyi akşamlar

kızlarr slmm ygenç canım benimde 5. gün düü inşallahh senin de tutunurrrlarrr hayırlı haberlerini bekliyoruzz cnmm

slm günaydın kızlarrrr bugün ygenc için büyük gün allahım sağ salim işlemleri halledilir ve sonunda mutlu haberi alırrr ygencim canımmm senden bi şey rica edecem neolur bu yazdıkları en az 3 gün sonr aoku kalkma yerinden netede girme boşver ilk 3 gün çok önemliii daha sonrası da tabi çok dikkat et mümkünse yat popondan yaralar çıkana kadar yat mutlu haberi aldıktan sonr aoh diyeceksin ben herşeyi yaptım diyeceksinnn inan ben yataak hastaların değerini anladım yatarken ve hep şükrettim böle yatmak zorr ama 12 gün hiç kalkmadın wc dışındaa yemeği bil eyatar yedimmm hep korkudann am allah şükür ne kanma ne akıntı ne ağrı hiç bir şey olmadı kabızda olmadımmm bol bol ceviz ananas meyve kayısı kurusu yeee kayısı fazlada kaçırma haa:):) yüce mevlam hep yardımcın olsunnn bak ben 5 aylık oldum ne ara 5 ay oldu anlamadımmm hayal gibi bugünleri hep düşlerdim şimdi ise gerçekkkkkkkkkk ve dünya güzelli iki kızım olackk rabbime çok şükrediyorummm :lepi:seninde 2 olsunnnnn anladın mı beniiiii şekerimm:lepi::lepi:kucak dolu sevgilerimi gönderiyorummmmopuyorumnanaktana.s.

kızlar hepiniz:CüvCüv: böle olun olur muu ve harıl harıl örgüler örünnnnnnnnn

Son düzenleme:
ygenc ezanlar okunuyor şu an
inşllllh rabbm ezanlar yüzü suyu hürmetine
bebeğini göbeciğine konduruversin dualarımız seninlee canımmm

kızlar Allah hepinizden razı olsun evdeyim yatıyorum transferden 12:55 de çıktım odama 15:00 e kadar yattım sonra ayrıldık merkezden 19:00 gibi evdeydim. bişey sorucam gülünce birşey olurmu acaba eşim beni çok güldürüyor pırtacaklar diye korkuyorum. clexane iğnem var folbiol, aspirin vrdi dilek hanım

hadi hayırlı olsun canım kaç embriyo transfer edildi bence fazla gülme canım bende dikkat ediyodum gülmemeye çalışş istersen önemli olan n 3 gün ama yat dinlen kalkma mecbur kalmadığın sürece inşallahhh ALLAHIMM bütün isteyenlerle birlikte bizede nasip etsin inşallah bende bayramdan sonrayı düşünüyorummm rabbim yardımcımız olsunnn

duraşahcım dr.kan pıhtılşaşması için ne verdi ben daha gitmedim dr.a diğer sonucu bekliyorum kanda hücre bulamadıkları için 4 kez kan verdim o hücreyi araştıracaklarmış senin o sonucun eline geçtimi cnmm

Yeşim hanım geçmiş olsun dualarım sizinleydi gün boyu aklımdaydınız ne oldu acaba diye iyi oldugunuzu duyunca çok sevindim allahım tutunmalarını nasip eder inş

hayırlı olsun canım benim. meraklanma gülünce filan bişey olmaz. transferden hemen sonra daha merkezden ayrılmadan beni de eşim çok güldürmüştü. sami beye sordum. bişey olmaz dedi. delikafadulden

kasıklarım ağrıyor.sizde de varmıydı ağrı.Clexane iğnesi vuruyorum göbekten,çok yakıyor.normal mi arkadaşlar

kasıklarım ağrıyor.sizde de varmıydı ağrı.Clexane iğnesi vuruyorum göbekten,çok yakıyor.normal mi arkadaşlar

kasıklarının ağrıması iyiye işaret canım. iğne konusunda bi fikrim yok. bana vermemişlerdi. bi de 5-6 gün sonra kasıklarında batmalar filan başlayacak. hatta bir keresinde ben uykudan sıçrayarak uyanmıştım bu yüzden. sakın korkma. bunlar bebişin tutunma çabaları. sadece stres yapmamaya çalış. biliyorum demesi kolay :)))

canım ben sami beyi aradım söyledim...önemli bişey değil dedi...hiç bişey kullanm ana gerek yok dedi...sadece işlemden sonra iğne başlarız dedi..ama ben ankaradan bir profla mail yoluyla yazıştım...önemli bir sorun ddedi...aspirin ve folbiol başlamamı yazmış mailinde
hatta yaşadığım kimyasal gebeliklerden bile sorumlu olabilirmiş bu pıhtılaşma...sami beye bakarsan hiç önemli değilmiş...artık ne kadar doğru bilmiyorum...kime güveneceğimi şaşırdım....diğer tahlili ben de alamadım henüz...güya bu hafta çıkacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…