seni bekliyoruz yeşimciğim:))inşaallah mersenemciğin inşaallah
inşallah ama nerdeeeeemafoldumbensenağlamakızlar hepiniz:CüvCüv: böle olun olur muu ve harıl harıl örgüler örünnnnnnnnn
kızlar Allah hepinizden razı olsun evdeyim yatıyorum transferden 12:55 de çıktım odama 15:00 e kadar yattım sonra ayrıldık merkezden 19:00 gibi evdeydim. bişey sorucam gülünce birşey olurmu acaba eşim beni çok güldürüyor pırtacaklar diye korkuyorum. clexane iğnem var folbiol, aspirin vrdi dilek hanım
saol canım teşekkür ederim sende cumartesi başlıyorsun değilmi
kızlar Allah hepinizden razı olsun evdeyim yatıyorum transferden 12:55 de çıktım odama 15:00 e kadar yattım sonra ayrıldık merkezden 19:00 gibi evdeydim. bişey sorucam gülünce birşey olurmu acaba eşim beni çok güldürüyor pırtacaklar diye korkuyorum. clexane iğnem var folbiol, aspirin vrdi dilek hanım
kasıklarım ağrıyor.sizde de varmıydı ağrı.Clexane iğnesi vuruyorum göbekten,çok yakıyor.normal mi arkadaşlar
canım ben sami beyi aradım söyledim...önemli bişey değil dedi...hiç bişey kullanm ana gerek yok dedi...sadece işlemden sonra iğne başlarız dedi..ama ben ankaradan bir profla mail yoluyla yazıştım...önemli bir sorun ddedi...aspirin ve folbiol başlamamı yazmış mailindeduraşahcım dr.kan pıhtılşaşması için ne verdi ben daha gitmedim dr.a diğer sonucu bekliyorum kanda hücre bulamadıkları için 4 kez kan verdim o hücreyi araştıracaklarmış senin o sonucun eline geçtimi cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?