canım ben sami beyi aradım söyledim...önemli bişey değil dedi...hiç bişey kullanm ana gerek yok dedi...sadece işlemden sonra iğne başlarız dedi..ama ben ankaradan bir profla mail yoluyla yazıştım...önemli bir sorun ddedi...aspirin ve folbiol başlamamı yazmış mailinde
hatta yaşadığım kimyasal gebeliklerden bile sorumlu olabilirmiş bu pıhtılaşma...sami beye bakarsan hiç önemli değilmiş...artık ne kadar doğru bilmiyorum...kime güveneceğimi şaşırdım....diğer tahlili ben de alamadım henüz...güya bu hafta çıkacakmış
mersenem senin değerler ne kadar sürede sıfırlanmıştıanladım cnm benim sonuç ta pazertesi belli olcakmışşşş diğereler,nide göstermdidimm henüz tel de sami bey kann pıhtılaşması demişti
mersenem senin değerler ne kadar sürede sıfırlanmıştı
aaa o kadar sürüyomu ya...senin kaçtı değerin...benim 10 gün önce 170 di...bugün test yaptım yine çift çizgiyi gördümde...sıfırlanmamış sanırımcanım benim değerim yaklaşık bir buçuk ayda sıfırlandı geçen hafta şükür 1 i gördüm senin sıfırlandımıı
aaa o kadar sürüyomu ya...senin kaçtı değerin...benim 10 gün önce 170 di...bugün test yaptım yine çift çizgiyi gördümde...sıfırlanmamış sanırım
selam kızlar benim kasıklarımda sancı ara ara iğne gibi batma var batmalar çok ilginç bir sağ batıyor bir sol batıyor birde sürekli acıkıyorum mütemadiyyen açım yani elim ayağım titriyor açlıktan ama göğüslerimde pek bir değişklik yok şimdilik
midyeciğim transferim 28 ekimde gerçekleşti kaçıncı gün oluyor bilmiyorum 28 i 1. günmü sayacağız yoksa 0. gün mü?[/QUOTE
canım o gun sayılmıyor dıye bılıyorum. yanı 3. gunundesın yanı en krıtık donemı atlatmıssın dıyelım ınsallah ıyı haberlerını alırız
deniz tan ne ler yapıyorsunuzzz bacımmmm valla beni şimdiden kıyaftelrini nere sığdıracam beşiklerini nereye sığdıracam heyecanı sardııııı evim sobalı ve küçük bütün dmat aynası komidin falan dışarı çıkardımm yatklarını alacam bayram sonu anc asığacak inş güzel olurr herşeyyyyyy bu arda mobily abeşik almayı düşünüyorum nerden bakayımm horosanda göremedim hep park yatak var bende onu istemiyorummm
ya bu kasık ağrıları normalmi adet sancısı gibi korkuyorum
herkese merhaba..ya arkadaşlar bana bir akıl verin nolur...durumumu biri bana anlatsın benim beynim durdu artık yaaaa...biliyorsunuz bir ara hcg değerim 450 çıkmıştı..ardından kademeli olarak düşmeye başlamıştı...en son 12 gün önce baktırmışım orada 170 çıkmıştı...bir daha da baktırmadım...zaten 2-3 gün sonra regl oldum...bugün adetimin 14.günü...ve meraktan hcg değerim sıfırlanmış mı diye idrar testi yaptım ve oldukça net çift çizgi çıktı...şimdi nedir sizce bu???hcg değerim sıfırlanmadı mı yoksa yinemi:)))çizgi o kadar netki 450 çıktığında bile bu kadar net değildi çizgi yaaa...ben artık ne yapacağımı bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?