Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

anladım cnm benim sonuç ta pazertesi belli olcakmışşşş diğereler,nide göstermdidimm henüz tel de sami bey kann pıhtılaşması demişti

canım benim değerim yaklaşık bir buçuk ayda sıfırlandı geçen hafta şükür 1 i gördüm senin sıfırlandımıı
aaa o kadar sürüyomu ya...senin kaçtı değerin...benim 10 gün önce 170 di...bugün test yaptım yine çift çizgiyi gördümde...sıfırlanmamış sanırım

aaa o kadar sürüyomu ya...senin kaçtı değerin...benim 10 gün önce 170 di...bugün test yaptım yine çift çizgiyi gördümde...sıfırlanmamış sanırım

hmmm yok cnm bnm o kadar sürdüüü amatakipet bencee kan testi yaptır tekrarr

selam kızlar benim kasıklarımda sancı ara ara iğne gibi batma var batmalar çok ilginç bir sağ batıyor bir sol batıyor birde sürekli acıkıyorum mütemadiyyen açım yani elim ayağım titriyor açlıktan ama göğüslerimde pek bir değişklik yok şimdilik

ben sana söyledim ya batmalar olacak diye. doğru yoldasın yani. acıkmalar da iyiye işaret. benim bi de uyku düzenim mahvolmuştu. geceleri on kere uyanıyodum. hadi bakalım inşallah bebek tutunuyo.

selam bayanlar nasılsınız?yesımcım hadı hayırlısı ınsallah cabucak atlatırsın bu 12 gunu kacıncı gundesın? gül bosver moral herseyden onemlı ben sureklı aglayıp duruyordum cunku sekerım yukselıyordu korkuyordum(seker hastasıyım ondan)

midyeciğim transferim 28 ekimde gerçekleşti kaçıncı gün oluyor bilmiyorum 28 i 1. günmü sayacağız yoksa 0. gün mü?

hadi bakalım ygencimm sana netten uzak dur dedim ama görüyorumkii duramamışsınnn neyse çok dikkat et kendine olur mu tatlımm inş hayırlı haber alacaz bu arada ne zman sonuç belli olacak

deniz tan ne ler yapıyorsunuzzz bacımmmm valla beni şimdiden kıyaftelrini nere sığdıracam beşiklerini nereye sığdıracam heyecanı sardııııı evim sobalı ve küçük bütün dmat aynası komidin falan dışarı çıkardımm yatklarını alacam bayram sonu anc asığacak inş güzel olurr herşeyyyyyy bu arda mobily abeşik almayı düşünüyorum nerden bakayımm horosanda göremedim hep park yatak var bende onu istemiyorummm

asiiiiii testim ayın 6 sında canım bekliyorum kasıklarımın ağrısı devam ediyor göğüslerimde pek bir şey yok ince ince sızı giriyor ara sıra ama çok acıkıyorum

canım benim ben iyiyim. artık daha çok ypruluyorum. iyice şişko oldum. ben daha bişey alamadım bikaç parça ufak tefek dışında. bayram tatilinde konyaya gidicem. o zaman bişeyler bakmayı düşünüyorum. ama nereye bakacağımı ben de hiçç bilmiyorum. sıpalarımız bi doğsa da artık mutlu sona ulaşsak hayırlısıyla. inşallah şööle tombul tombul çocuklarımız olur :))))

herkese merhaba..ya arkadaşlar bana bir akıl verin nolur...durumumu biri bana anlatsın benim beynim durdu artık yaaaa...biliyorsunuz bir ara hcg değerim 450 çıkmıştı..ardından kademeli olarak düşmeye başlamıştı...en son 12 gün önce baktırmışım orada 170 çıkmıştı...bir daha da baktırmadım...zaten 2-3 gün sonra regl oldum...bugün adetimin 14.günü...ve meraktan hcg değerim sıfırlanmış mı diye idrar testi yaptım ve oldukça net çift çizgi çıktı...şimdi nedir sizce bu???hcg değerim sıfırlanmadı mı yoksa yinemi:)))çizgi o kadar netki 450 çıktığında bile bu kadar net değildi çizgi yaaa...ben artık ne yapacağımı bilmiyorum...

ya bu kasık ağrıları normalmi adet sancısı gibi korkuyorum

canım benimde adet ağrısı gibi olmuştuu iyiye işaret diye biliyorumm her zaman dileğini tam iste çünkii hamile kalmak önemli deil bence sağlıklı sıhatlı kucağına almak önemlii rabbimmm gönlüne göre versin

canım durman kabahat gitbir kan testi yaptırr çizginin adet döneminden sonra olmaması lazım çünkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…