Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

saol mersenem ya sanki her an adet olucakmışım gibi ara sırada batma var

aynen öyle oluyor cnmm ama bakk yine söylüyorumm netten uzak durrr benn ikincide düşük tehlikem olduğu halde önemsemedimm nete oturunca bir ağrıı oluyorduu kalkınca geçiyorduuu ddikkat et cnnmmm birazz büyüsün bebişinnn :)

hayırlı sabahlar...acayip bulantım oluyor sami bey bulantı hapı verdi geçende bulantı ignesi vurundum amabir başka dr da bulantı hapı içmeyeceksin dedi ne yapayım arada kaldım içmezsemde felaket oluyorum

canım benim bi doktora git istersen. ultrason kesin sonuç biliyosun ki.

haber ver tatlım. çok ilginç valla. hayırlısı inşallah. :)
canım ahmet beye gittim bugün...kan sonucum 52,5 çıktı ne diyosun bu duruma...15 gün önceki 170 sıfırlanması gerekmezzmiydi sence...üstelik birde adet oldum...adetimin 15.günü bugün...aklım o kadar karışık ki ne yapacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum artık ya...çok ağlamak istiyorum artık(((14:

yok canım normal bence. hemen bir anda sıfırlanmıyo. bikaç ay sürüyo bildiğim kadarıyla. şu anda kanında hcg hormonu var. o yüzden de çift çizgi çıkıyo galiba. sıkma canını, herşey normale dönecek meraklanma :))))

Selam canım (
ara ara girip takip ediyorum sizleri . inan bana çok üzgünüm .
ama kendini üzme lütfen . Herşeyin hayırlısı olsun . ama bunun sebebini mutlaka araştır canım .
Sami bey önemli değil dedi demişsin ama duruşah bu bence cidden önemli bir durum .
başka alternatifleri de değerlendir ve araştırmanı yap mutlaka .

selam kızlar beklemek çok zormuş yaaaaaaaaaa bugün 6. günüm zor günleri atlattım çok şükür sizleri de çok özledim

Dilek hanım regl 2 yada 3 gün gel dedi bayramdan önce inşallah başlıycaz uzun bi tedavi uygularız bayramı geçirmiş oluruz dedi .dualarınızı bekliyorum

evet canım bana aynen böyle dedi ister istemez onlara karşı bir güvensizlik oluştu bende bilmiyorum...sen nasılsın...kendine iyi bak emiii güzelll

bence sami beye güvenin ami bey çok iyi bir dr ben bir onu birde dogum evindeki necati beyi seviyorum ikiside kaliteli yaptıkları işi severek ve bilerek yapan insanlar ben bu yolda 5 yıl ugraştım selçuklu beni mahvetti çolakoglunada hakkım zehir zıkım olsun bunlarda prf ser işte ama sami ve necati beyden allah razı olsun

eurofertilde en çok güvendiğim dr.sami bey zaten...ama bende pıhtılaşma çıktı bilmem biliyormusun...bunu sami beyle paylaştım önemli bişey değil bişey kullanmana gerek yok dedi...ankaradan bir prof.la iletişime geçtim yaşadığım kimyasal gebeliklerin bile sebebi olabilirmiş...coraspin başlamamı söylemiş...o yüzden kafam karıştı canım..yoksa sami beyi bende çok beğeniyorum...

pıhtılasma nasılonemlı olmaz canım ya ben embrıyonun tutunmama sebebı dıye bılıyorum genetıkte banada baktılar ordakı dr sebeb bu olabılır demıstı bu arada gecmıs olsun ınsallah tez zamanda ıyılesırsın

selam kızlar beklemek çok zormuş yaaaaaaaaaa bugün 6. günüm zor günleri atlattım çok şükür sizleri de çok özledim

bılırım cok zor gecıyo ama naparsın esıne fılm aldık tak dvd ye valla bı bakıyosun aksam olmus gazete kıtap oku soyle surukleyıcı romanlardan vakıt gecer naparsın mecbur en zoru bu beklemesı....

nazim, midye teşekkür ederim desteğiniz için yarın 8. günüm hayırlısı ile ama bu adet sancısına benzer sancılar hiç aralık vermeden devam ediyor transfer günümden beri aralıklarla devamlı batmalar sancılar oluyor inş. olumlu bir gelişmedir

canım bendede pıhtılaşma vardı.heterozigot vardı. tedaviyi eurofertilde oldum. dilek hn. biliyodu transferden itibaren doğuma kadar kan sulandırıcı kullandım. bu asla önemsiz bişi değil. kanda pıhtılaşma yüzünden bebeğin kalbi duruyo çünkü...

slm kızlar nasılsınızz bakalımm ben bugün büyükşehir hastanesine 4 boyutlu ultrosona girecem kuzularım daha net canlı görecem bakalım çok heycanlıyımmm ve onların sağlıkları bugün daha net bi şekilde öğrenecemmm inş güzel sonuçlarla dönerimmm :18::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…