saol mersenem ya sanki her an adet olucakmışım gibi ara sırada batma var
evet bugün gittim doktora...doktorda çok şaşırdı duruma...kan verdim...sonucu bildiririm sizlerecanım durman kabahat gitbir kan testi yaptırr çizginin adet döneminden sonra olmaması lazım çünkii
herkese merhaba..ya arkadaşlar bana bir akıl verin nolur...durumumu biri bana anlatsın benim beynim durdu artık yaaaa...biliyorsunuz bir ara hcg değerim 450 çıkmıştı..ardından kademeli olarak düşmeye başlamıştı...en son 12 gün önce baktırmışım orada 170 çıkmıştı...bir daha da baktırmadım...zaten 2-3 gün sonra regl oldum...bugün adetimin 14.günü...ve meraktan hcg değerim sıfırlanmış mı diye idrar testi yaptım ve oldukça net çift çizgi çıktı...şimdi nedir sizce bu???hcg değerim sıfırlanmadı mı yoksa yinemi:)))çizgi o kadar netki 450 çıktığında bile bu kadar net değildi çizgi yaaa...ben artık ne yapacağımı bilmiyorum...
evet bugün gittim doktora...doktorda çok şaşırdı duruma...kan verdim...sonucu bildiririm sizlere
canım ahmet beye gittim bugün...kan sonucum 52,5 çıktı ne diyosun bu duruma...15 gün önceki 170 sıfırlanması gerekmezzmiydi sence...üstelik birde adet oldum...adetimin 15.günü bugün...aklım o kadar karışık ki ne yapacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum artık ya...çok ağlamak istiyorum artıkhaber ver tatlım. çok ilginç valla. hayırlısı inşallah. :)
canım ahmet beye gittim bugün...kan sonucum 52,5 çıktı ne diyosun bu duruma...15 gün önceki 170 sıfırlanması gerekmezzmiydi sence...üstelik birde adet oldum...adetimin 15.günü bugün...aklım o kadar karışık ki ne yapacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum artık ya...çok ağlamak istiyorum artık((( 14:
canım ahmet beye gittim bugün...kan sonucum 52,5 çıktı ne diyosun bu duruma...15 gün önceki 170 sıfırlanması gerekmezzmiydi sence...üstelik birde adet oldum...adetimin 15.günü bugün...aklım o kadar karışık ki ne yapacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum artık ya...çok ağlamak istiyorum artık((( 14:
selam kızlar beklemek çok zormuş yaaaaaaaaaa bugün 6. Günüm zor günleri atlattım çok şükür sizleri de çok özledim
evet canım bana aynen böyle dedi ister istemez onlara karşı bir güvensizlik oluştu bende bilmiyorum...sen nasılsın...kendine iyi bak emiii güzelllSelam canım(
ara ara girip takip ediyorum sizleri . inan bana çok üzgünüm .
ama kendini üzme lütfen . Herşeyin hayırlısı olsun . ama bunun sebebini mutlaka araştır canım .
Sami bey önemli değil dedi demişsin ama duruşah bu bence cidden önemli bir durum .
başka alternatifleri de değerlendir ve araştırmanı yap mutlaka .
eurofertilde en çok güvendiğim dr.sami bey zaten...ama bende pıhtılaşma çıktı bilmem biliyormusun...bunu sami beyle paylaştım önemli bişey değil bişey kullanmana gerek yok dedi...ankaradan bir prof.la iletişime geçtim yaşadığım kimyasal gebeliklerin bile sebebi olabilirmiş...coraspin başlamamı söylemiş...o yüzden kafam karıştı canım..yoksa sami beyi bende çok beğeniyorum...bence sami beye güvenin ami bey çok iyi bir dr ben bir onu birde dogum evindeki necati beyi seviyorum ikiside kaliteli yaptıkları işi severek ve bilerek yapan insanlar ben bu yolda 5 yıl ugraştım selçuklu beni mahvetti çolakoglunada hakkım zehir zıkım olsun bunlarda prf ser işte ama sami ve necati beyden allah razı olsun
selam kızlar beklemek çok zormuş yaaaaaaaaaa bugün 6. günüm zor günleri atlattım çok şükür sizleri de çok özledim
eurofertilde en çok güvendiğim dr.sami bey zaten...ama bende pıhtılaşma çıktı bilmem biliyormusun...bunu sami beyle paylaştım önemli bişey değil bişey kullanmana gerek yok dedi...ankaradan bir prof.la iletişime geçtim yaşadığım kimyasal gebeliklerin bile sebebi olabilirmiş...coraspin başlamamı söylemiş...o yüzden kafam karıştı canım..yoksa sami beyi bende çok beğeniyorum...
selam kızlar beklemek çok zormuş yaaaaaaaaaa bugün 6. günüm zor günleri atlattım çok şükür sizleri de çok özledim
eurofertilde en çok güvendiğim dr.sami bey zaten...ama bende pıhtılaşma çıktı bilmem biliyormusun...bunu sami beyle paylaştım önemli bişey değil bişey kullanmana gerek yok dedi...ankaradan bir prof.la iletişime geçtim yaşadığım kimyasal gebeliklerin bile sebebi olabilirmiş...coraspin başlamamı söylemiş...o yüzden kafam karıştı canım..yoksa sami beyi bende çok beğeniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?