Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

evet bende gebelikte bunun sorun yaratacağını biliyorum...sami bey transfer işlemine kadar bişey kullanmana gerek yok dedi...ama ben coraspin başladım

slm kızlar benim bu sabah çok hafif kahverengi akıntım oldu canımı sıktı açıkçası adet başlangıcımı diye düşündüm hastaneye gidip kan verdim e2 ve bhcg bakılacak bakalım sonuç ne çıkacak az buçuk birşey çıkar umarım biliyorum erken ama dayanamadım canım sıkılınca en iyisi gidip tahlil yaptırayım dedim kendimi çok halsiz hissediyorum bu arada

cnm slm sonucun ne çıktıı çok merak ettimm vallaa

duruşah bende sami ve necatibeyle görüştüm kan pıhtılaşması içinn tedavi döneminde aspirin kullanmamı istedi şuanda da kullanabilirmişimm bende başladım genetikteki sonuçç çıkmadı tekrar kan istediler sami bey özel bir yere gönderecekmiş tabi oda ücretlii annemgil de başlayın tedaviye diyorr bilmiyorumm iki ara bir derede kaldımm kızlarr yinee oo bekleyiş tedavi sürecii bu artık benim 3. inşallahh son olurr gerçekten artıkk yoruldummm

mersenem test sonucumu aldım canım bhcg 37,2 çıktı e2 496 çıktı ama ben tutuldum kaldım hala inanamıyorum yani şimdi ben hamilemiyimmmmmmmmmmmmmmm ya şoktayım galiba bu arada bugün benim 8. günüm

mersenem test sonucumu aldım canım bhcg 37,2 çıktı e2 496 çıktı ama ben tutuldum kaldım hala inanamıyorum yani şimdi ben hamilemiyimmmmmmmmmmmmmmm ya şoktayım galiba bu arada bugün benim 8. günüm

hamilesin cnm ne güzell darısı bizlere çok sevindimmm

tebriklerrrrrrrrrr canım ben hep senin için olacak diye düşünüyordum çok sevindim vallaa 8. güne göre normal değerin halay çekme zamanıııı şimdi

Son düzenleme:
dilek hanımla konuştum bugün ben dayanamadım test yaptırdım sonucum bu dedim o da ayyyyyyyyyyyyyyybaşta söyleyeceğini sonda niye söylüyorsun tebrikler hamilesin dedi hepinize çok çoooooooook selamı var sitedekilere benden selam dedi

anlamadım nereye gönderecekmiş özel yer demişsin...ne için gönderecek...evet benden de tekrar kan istediler...neden böyle yapıyolar yaaa...bayramdan sonra tekrar kan vereceğiz yani...offf amma sıkıcı işlermiş....yeşimciğim seni çoooook tbrk ediyorum....darısı bizlere inşallah yaaaa:92::82:

Aminnn canım inş. en kısa zamanda Rabbim yüzünüzü güldürsün ben hala inanamıyorum eşim şokta ben şoktayım pazartesi tekrar kan vericem dilek hanım sonucu bana bildir dedi ona göre bana muayene için gün vericekmiş

mıllet bu nılı yere goge sıgdıramıyor benım eltım bu nılde dogum yaptı ılkı sezeryandı ben senı normal yaptırım dedı sonra wazgectı felan fılan derken bı arastırma yaptım bı uzman twde acıklama yaptı boyle bısı kesınlıkle yok eger yapılırsa ya bebek ölü dogar weya rahımde yırtılma olur we rahımı almaya kadar gıder dedı.lıseden bı arkadasımda ıkıncı bebek ıcın gıttı senın bebegın kesınlıkle olmaz demıs rahımde kalınlasması warmıs sadece oda adet donemınde normal olan bıseymıs bendede gecen ay wardı we doktorum normal olan bısey dedı bu nılın bılgısıne guwenmıyorum we bırcok tanıdıgımda memnun deıl

canım benim ya kıyamam ben sana. hiçbirimizde kan bırakmadılar zaten. ben o yüzden özel hastanelere hiç gitmiyorum. en son başkente gittiğmde 6 tüp kan almışlardı. kan grubu filan ölçmüşler. bi insan 30 yaşında kan grubunu bilir herhalde. benim de en büyük fobim kan aldırmal oldu artık.

valla canım sorma...vere vere kan kalmadı...inan şu tüp bebek mevzusuna bulaştım bulaşalı 3-5 litre kan vermişimdir...salı günüde ben gidiyorum başkente...bi de oraya bırakalım kanımızı bakalım nolceek

kızlar başım çok ağrıyor ya ben napacam ilaçta alamıyorum napacağımı bilemedim ağrıdan kafamı duvarlara vuracağım nerdeyse

mrb kızlar nasılsınız ygenç hayırlı olsuın inş kucagına almakta nasip olur
aman kendine dikkat et parol(agrı kesici) zararsız oldugunu duymustum
gebeler de kuyllana biliyormus

ygenc nasılsın arkadaşım şoku atlattın mı
neler hissediyorsun ben çok sevindim sana yahha ama olacağı içime doğmuştu sanki
söyleyemedim sana gece falan dua etmi iştim isminide bilmiyorum nickinle rabbim hayırlısıyla ygence bir evlat nasip et diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…