pıhtılasma nasılonemlı olmaz canım ya ben embrıyonun tutunmama sebebı dıye bılıyorum genetıkte banada baktılar ordakı dr sebeb bu olabılır demıstı bu arada gecmıs olsun ınsallah tez zamanda ıyılesırsın
evet bende gebelikte bunun sorun yaratacağını biliyorum...sami bey transfer işlemine kadar bişey kullanmana gerek yok dedi...ama ben coraspin başladımcanım bendede pıhtılaşma vardı.heterozigot vardı. tedaviyi eurofertilde oldum. dilek hn. biliyodu transferden itibaren doğuma kadar kan sulandırıcı kullandım. bu asla önemsiz bişi değil. kanda pıhtılaşma yüzünden bebeğin kalbi duruyo çünkü...
slm kızlar benim bu sabah çok hafif kahverengi akıntım oldu canımı sıktı açıkçası adet başlangıcımı diye düşündüm hastaneye gidip kan verdim e2 ve bhcg bakılacak bakalım sonuç ne çıkacak az buçuk birşey çıkar umarım biliyorum erken ama dayanamadım canım sıkılınca en iyisi gidip tahlil yaptırayım dedim kendimi çok halsiz hissediyorum bu arada
mersenem test sonucumu aldım canım bhcg 37,2 çıktı e2 496 çıktı ama ben tutuldum kaldım hala inanamıyorum yani şimdi ben hamilemiyimmmmmmmmmmmmmmm ya şoktayım galiba bu arada bugün benim 8. günüm
mersenem test sonucumu aldım canım bhcg 37,2 çıktı e2 496 çıktı ama ben tutuldum kaldım hala inanamıyorum yani şimdi ben hamilemiyimmmmmmmmmmmmmmm ya şoktayım galiba bu arada bugün benim 8. günüm
anlamadım nereye gönderecekmiş özel yer demişsin...ne için gönderecek...evet benden de tekrar kan istediler...neden böyle yapıyolar yaaa...bayramdan sonra tekrar kan vereceğiz yani...offf amma sıkıcı işlermiş....yeşimciğim seni çoooook tbrk ediyorum....darısı bizlere inşallah yaaaa:92::82:duruşah bende sami ve necatibeyle görüştüm kan pıhtılaşması içinn tedavi döneminde aspirin kullanmamı istedi şuanda da kullanabilirmişimm bende başladım genetikteki sonuçç çıkmadı tekrar kan istediler sami bey özel bir yere gönderecekmiş tabi oda ücretlii annemgil de başlayın tedaviye diyorr bilmiyorumm iki ara bir derede kaldımm kızlarr yinee oo bekleyiş tedavi sürecii bu artık benim 3. inşallahh son olurr gerçekten artıkk yoruldummm
anlamadım nereye gönderecekmiş özel yer demişsin...ne için gönderecek...evet benden de tekrar kan istediler...neden böyle yapıyolar yaaa...bayramdan sonra tekrar kan vereceğiz yani...offf amma sıkıcı işlermiş....yeşimciğim seni çoooook tbrk ediyorum....darısı bizlere inşallah yaaaa:92::82:
duydunuzmu nil hanımda doğum yapan kadının çocuğu ölmüş...bayan öğretmenmiş şırnaktan gelmiş..bunu tavsiye etmişler...buda daha suyu var bekleyelim demiş...ama işin aslı öyle değilmiş...çocuk kakasını yemiş ve ölmüş
anlamadım nereye gönderecekmiş özel yer demişsin...ne için gönderecek...evet benden de tekrar kan istediler...neden böyle yapıyolar yaaa...bayramdan sonra tekrar kan vereceğiz yani...offf amma sıkıcı işlermiş....yeşimciğim seni çoooook tbrk ediyorum....darısı bizlere inşallah yaaaa:92::82:
yeşim tebrikler. allah tamamına erdirsin inşallah. herr isteyen umarım aynı mutlu sona ulaşsın.
valla canım sorma...vere vere kan kalmadı...inan şu tüp bebek mevzusuna bulaştım bulaşalı 3-5 litre kan vermişimdir...salı günüde ben gidiyorum başkente...bi de oraya bırakalım kanımızı bakalım nolceekcanım benim ya kıyamam ben sana. hiçbirimizde kan bırakmadılar zaten. ben o yüzden özel hastanelere hiç gitmiyorum. en son başkente gittiğmde 6 tüp kan almışlardı. kan grubu filan ölçmüşler. bi insan 30 yaşında kan grubunu bilir herhalde. benim de en büyük fobim kan aldırmal oldu artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?