kızlar başım çok ağrıyor ya ben napacam ilaçta alamıyorum napacağımı bilemedim ağrıdan kafamı duvarlara vuracağım nerdeyse
kızlar başım çok ağrıyor ya ben napacam ilaçta alamıyorum napacağımı bilemedim ağrıdan kafamı duvarlara vuracağım nerdeyse
canım burdayım saolasın adım yeşim ağrıdan ölücem ne yapacağımı bilemiyorum evde yumurta toplamadan sonra kullanmam için tylol vermişlerdi o da aynımı acaba
dayanamadım dilek hanımı aradım tylol alabilirsin dedi evde parol yok olsa onu alacaktım bende bir tane tylol aldım arkasından da bir duşa girdim dediğin gibi denizciğim çok iyi geldi rahatladım şimdi
bizlere de dua et şeker...sadece sen değil bu topikteki tüm hamilelerden dua bekliyorum..kızlar bu sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik ama belli ya silikte olsa bu ikinci çizgiyi görmek çok güzel bir duyguymuş eşimle resmen ışık altında ikinci çizgi arardık kaç defa yaptık ha bu ay ha öbür ay derken 2 senede bir sürü test yapmışızdır ama hayırlısı ile rabbim şimdi ol demiş bu duyguyu yaşama zamanı bugünmüş allah herkese nasip etsin
allah razı olsun bitanem...inan çok yıprandım artık....hergün ağlama krizleri geliyo hiç sebepsiz...bir psikoloğa gitsem iyi olacak...sen ismimi ver annene tatlım...dilek decanım annemle hergün konuşuyorum ve her gün "anne deki yeşimin internette konuştuğu tüm bebek isteyen arkadaşlarına hayırlısı ile evlat nasip et, hamile olanlara hayırlısı ile kucağına almayı nasip et "diye kabede sizler için dua ediliyor duruşahcığım emin ol oradaki dua geri dönmeyecek her gün hacer'ül esvetin karşısında yapılıyor bu dua
ağlama güzelim...allahım kucağına almayı nasip eder inşallah...inşallah düşüncelerini gerçekleştirirsin...dua edenlerden allah razı olsun inşallahtamam canım bugün özellikle ismini söyleyeceğim bende umutsuzdum kendimi olumsuz sonuca hazırlıyordum çünkü hayatta herşeyi çok zor elde eden bir insanım anneme de bahsettim olmazsa üzülme diye o da bana " ben ve arkadaşlarım her gün Peygamber efendimizin huzurunda dua ediyoruz (o dönemde medinedelerdi şimdi mekkedeler) bu dualar inş. yerde kalmayacak senin için dua eden çok kişi var merak etme" demişti şimdi diyorum inş. sağ salim doğurursam onları umreye götüreyim orda diyeyimki : Rabbim bak bu (yada bunlar) senin bana hediyen anneannesi burda senin sevgilinin huzurunda senden istemişti şimdi onları sevgilini ziyarete getirdim ( bunları yazarken ağlıyorum inanki) inş. sende alacaksın kucağına rabbim verecek onun hazinesinde bol biz kimizki o neler yaratmış bizlerden mi esirgeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?