Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

azcık muhabbet edelim dedim ama yoksun şekerim
bnm de eşim geliyormuş gideyim şimdi yemek felan hazırlanacak malum hadi kendine iyi bak ve tabiiii bebişinede

canım burdayım saolasın adım yeşim ağrıdan ölücem ne yapacağımı bilemiyorum evde yumurta toplamadan sonra kullanmam için tylol vermişlerdi o da aynımı acaba

kızlar başım çok ağrıyor ya ben napacam ilaçta alamıyorum napacağımı bilemedim ağrıdan kafamı duvarlara vuracağım nerdeyse

evet parol kullanılabiliyo. ama hiç bi işe yaramıyo. o baş ağrısını ben de aylardır çekiyorum. ne olduğunu bilirim.yapacak bişey yok. bi duş al istersen.

dayanamadım dilek hanımı aradım tylol alabilirsin dedi evde parol yok olsa onu alacaktım bende bir tane tylol aldım arkasından da bir duşa girdim dediğin gibi denizciğim çok iyi geldi rahatladım şimdi

dayanamadım dilek hanımı aradım tylol alabilirsin dedi evde parol yok olsa onu alacaktım bende bir tane tylol aldım arkasından da bir duşa girdim dediğin gibi denizciğim çok iyi geldi rahatladım şimdi

geçmiş olsun canım ama ben hamileliğimin başından beri çekiyorum onu. boyundan geliyo benimki de. bazen dayanamayıp oturup ağlıyorum. zaten migren de vardı. berbat oldu şimdi. kendine dikkat et. kuvvetli ışık da azdırır ağrıyı. loş ortamlar tercih et.

kızlar bu sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik ama belli ya silikte olsa bu ikinci çizgiyi görmek çok güzel bir duyguymuş eşimle resmen ışık altında ikinci çizgi arardık kaç defa yaptık ha bu ay ha öbür ay derken 2 senede bir sürü test yapmışızdır ama hayırlısı ile Rabbim şimdi ol demiş bu duyguyu yaşama zamanı bugünmüş Allah Herkese nasip etsin

bizlere de dua et şeker...sadece sen değil bu topikteki tüm hamilelerden dua bekliyorum..

Son düzenleme:
canım annemle hergün konuşuyorum ve her gün "anne deki yeşimin internette konuştuğu tüm bebek isteyen arkadaşlarına hayırlısı ile evlat nasip et, hamile olanlara hayırlısı ile kucağına almayı nasip et "diye kabede sizler için dua ediliyor duruşahcığım emin ol oradaki dua geri dönmeyecek her gün hacer'ül esvetin karşısında yapılıyor bu dua

allah razı olsun bitanem...inan çok yıprandım artık....hergün ağlama krizleri geliyo hiç sebepsiz...bir psikoloğa gitsem iyi olacak...sen ismimi ver annene tatlım...dilek de

tamam canım bugün özellikle ismini söyleyeceğim bende umutsuzdum kendimi olumsuz sonuca hazırlıyordum çünkü hayatta herşeyi çok zor elde eden bir insanım anneme de bahsettim olmazsa üzülme diye o da bana " ben ve arkadaşlarım her gün Peygamber efendimizin huzurunda dua ediyoruz (o dönemde medinedelerdi şimdi mekkedeler) bu dualar inş. yerde kalmayacak senin için dua eden çok kişi var merak etme" demişti şimdi diyorum inş. sağ salim doğurursam onları umreye götüreyim orda diyeyimki : Rabbim bak bu (yada bunlar) senin bana hediyen anneannesi burda senin sevgilinin huzurunda senden istemişti şimdi onları sevgilini ziyarete getirdim ( bunları yazarken ağlıyorum inanki) inş. sende alacaksın kucağına rabbim verecek onun hazinesinde bol biz kimizki o neler yaratmış bizlerden mi esirgeyecek

ağlama güzelim...allahım kucağına almayı nasip eder inşallah...inşallah düşüncelerini gerçekleştirirsin...dua edenlerden allah razı olsun inşallah

Allahu zülcelal 3 şeyden insanları imtihan edermiş .malından , canından, evladından allahım bunları kazananlardan eylesin .bazen üzülüyorum bazende ölüm çok uzak degil diyorum her zaman allaha teslim olmalıyız.

Bir gün dünyaya ait bir derdin olursa allahu zülcelale dönüp rabbim bir derdim var deme . Derdine dönüp benim büyük bir rabbim var de.

[font=segoe uı]üzülme der mevalana ve devam eder[/font]
[font=segoe uı] kaybettiğin her şey başka surette geri döner[/font]
[font=segoe uı],bir yanda korku bir yanda ümidin varsa iki kanatlı olursun[/font]
[font=segoe uı] tek kanatla uçulmaz zaten [/font]
[font=segoe uı]sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil tozu almaktır[/font]
[font=segoe uı]allah sana sıkıntı vermekle tozunu kirini alır niye kederlenirsin[/font]
[font=segoe uı]taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olmaz,[/font]
[font=segoe uı]y[/font][font=segoe uı]üzük olmak dileyen ezilmeyi ve yontulmayı göze almalıdır[/font]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…