Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

QUOTE=ygenc;16110513]oooooooooooooooooooo kızlar döktürmüşsünüz güzel olmuş vallahi :76:[/QUOTE]

ah caanım benim ne yapalım aşk ağlatır dert söyletir işte...:80:

Son düzenleme:
hepinize günaydın arkadaşlar evde yan gel yat devri sona erdi işimin başındayım offfff bugün müge anlıyı izleyemeyeceğim

sabah kan verdim bakalım değerim kaç çıkacak inş. yükselmiştir her gün ikiye mi katlaması gerekiyor :26:

kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu çok merak ettim dilek hanımla konuştum normal dedi ama bana sanki düşük gibi geliyo :18:

kızlar 8. gün değerim 37,2 idi bugün 11. gün değerim 86,6 normalmi yoksa az<mı ben anlamadım:26:

hayır canım normal. düşük değil. 12. günde kan değerin 80 ve üzeri ise hamilesin demek zaten. 12. günden sonra sürekli ikiye katlayarak gidiyo. endişelenecek bişey yok.

saol denizciğim bu zaten 11. gün değerim çok korktum düşük diye beni rahatlattın çok teşekkür ederim canım

birde dilek hanım değerleri hesaplarken 48 saat sonra bir önceki değerin %66 artmış olması gerekir dedi bunu da yeni öğrendim

slm kızlar bende hala mens olmadım onu bekliyorum bugünlerde ama her zaman 6,7 si gibiydi sizceee allahtan umut kesilmiyo

canım inş. günün geçmiştir madem daha önce günün geçmedi bir idrar testi yap yarın ayın 9 u yani 2-3 gün günün geçmiş oluyor

günyadın kızlar ben keseyi ne zaman görebileceğim acaba sizler transferden kaç gün sonra keseyi görmüştünüz :26:

günyadın kızlar ben keseyi ne zaman görebileceğim acaba sizler transferden kaç gün sonra keseyi görmüştünüz :26:

canım 6. haftada hem keseyi gördük hem kalp atışlarını gördük ikisime bir baktı dr. ama normalde 4-5 haftalarda keseyi görüyorlar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…