yani transferden sonra kaçıncı gündü canım
bugunlerde nete pek gırmedım tebrıkler yesımcım hadı gozun aydın Rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsındarısı ınsallah bzlere benım annemlerde hacıda sımdı durumumu bılmıyorlar ama 3 senedır ses cıkmayınca galıba suphelenıyolar olmuyor dıye
kızlarrrr bende çizelge yapmak istiyorum ama olmuyor bir türlü şu cadı asiiiiiiiiiii nerelerde o olsaydı bana anlatırdı daha önce birine anlatmış galiba denizciğim sanamıydı forumu okurken rastlamıştım galiba bende istiyorummmmmmmmm çizelgeeeeeeeeeeeee
sanırım yaptım kızlar ben tek bebek yaptım ikiz olursa değiştiririm banada süpriz olur hayırlısı olsun
selam kızlar nerelerdesiniz yahuuu bu forumda bir ağırlık var herkes kayboldu yaklaşık 1 saat sonra kan sonucumu almaya gideceğim umarın artmıştır yine dilek hanım 48 saatte %66 artması gerekiyor demişti benimde 11. gün 86,6 idi yani bugün en az 145 olması gerekiyor çok merak ediyorum inş. bebişim büyüyordur.
Selam Canım ;
uzun zamandır girmiyordum girer girmez senin haberini gördüm .
Çok sevindim Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşlllllllllllllllllll
darısı isteyen herkesin başına diyorum
kendine çokkkkkkkkkkkkkkk dikkat et yiğenimize iyi bak :)))
heyyyy bebişimin teyzeleri nerdesiniz bebişim büyüyor değerim 162 olmuş ikiye katlamış dilek hanım herşey yolunda dedi progesteronum da 32 çıktı ayın 24 ünde ilk kontrolümüz var Allah nasip ederse kesemizi görücez
Sanırım yaptım kızlar ben tek bebek yaptım ikiz olursa değiştiririm banada süpriz olur hayırlısı olsun
denizciğim tek çift farketmez sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda seninde bu ilk değilmi ikincileri beraber yapalım bu kez 3 embriyo koysunlar belki ikiz olur ne dersin
benim 2 embriyom donduruldu hayırlıs ile onlarıda bırakmayalım orda gelsinler annişlerinin göbüşlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?