Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

yani transferden sonra kaçıncı gündü canım

10-15 gün tatlım. doktoruna bağlı. daha öncesinde de vajinal muayeneyle görülebilirmiş ama benim doktorum fuat beydi ve biraz daha beklemek istedi. vajinal muayeneyi tercih etmedi. genelde ilk muayenede tercih edilmiyo canım biraz bekleyeceksin.

bugunlerde nete pek gırmedım tebrıkler yesımcım hadı gozun aydın Rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın darısı ınsallah bzlere benım annemlerde hacıda sımdı durumumu bılmıyorlar ama 3 senedır ses cıkmayınca galıba suphelenıyolar olmuyor dıye

hai sende onlar oradayken başla bak kabe uğurlu geliyor canım

kızlarrrr bende çizelge yapmak istiyorum ama olmuyor bir türlü şu cadı asiiiiiiiiiii nerelerde o olsaydı bana anlatırdı daha önce birine anlatmış galiba denizciğim sanamıydı forumu okurken rastlamıştım galiba bende istiyorummmmmmmmm çizelgeeeeeeeeeeeee

evet canım benimkiydi. ben de beceremiyorum bi türlü asi yapmıştı da sağolsun ben de kopyalamıştım profilime. hatta mavi olmuştu tesadüfen de bu bi işaret mi demiştik. gerçekten de bi işaretmiş :))))

Sanırım yaptım kızlar ben tek bebek yaptım ikiz olursa değiştiririm banada süpriz olur hayırlısı olsun

selam kızlar nerelerdesiniz yahuuu bu forumda bir ağırlık var herkes kayboldu yaklaşık 1 saat sonra kan sonucumu almaya gideceğim umarın artmıştır yine dilek hanım 48 saatte %66 artması gerekiyor demişti benimde 11. gün 86,6 idi yani bugün en az 145 olması gerekiyor çok merak ediyorum inş. bebişim büyüyordur.

Selam Canım ;
uzun zamandır girmiyordum girer girmez senin haberini gördüm .
Çok sevindim Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşlllllllllllllllllll
darısı isteyen herkesin başına diyorum

kendine çokkkkkkkkkkkkkkk dikkat et yiğenimize iyi bak :)))

teşekkür ederim aselciğim Rabbim kimseye eksikliğini göstermesin inş. Allah tüm bekleyenlerin göbüşlerini doldursun

heyyyy bebişimin teyzeleri nerdesiniz bebişim büyüyor değerim 162 olmuş ikiye katlamış dilek hanım herşey yolunda dedi progesteronum da 32 çıktı ayın 24 ünde ilk kontrolümüz var Allah nasip ederse kesemizi görücez

maşallah canım. allah tamamına erdirsin inşallah. keseden hemen sonra da kalp atışlarını duyacaksın. işte o tam bir mucize. inanılmaz bişey. inşalla güzel sağlıklı bi kızın olsun da dünür olalım :)))

Sanırım yaptım kızlar ben tek bebek yaptım ikiz olursa değiştiririm banada süpriz olur hayırlısı olsun

kan değerlerin benimkine benziyo tatlım. 12. günde 120ydi benim de. bebişimiz tek.ikiz olmadı. 3. ya da 4. beta hcg sonucundan sonra doktorun söylüyo tek mi ikiz mi diye. hayırlısı olsun inşallah.

denizciğim tek çift farketmez sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda seninde bu ilk değilmi ikincileri beraber yapalım bu kez 3 embriyo koysunlar belki ikiz olur ne dersin

denizciğim tek çift farketmez sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda seninde bu ilk değilmi ikincileri beraber yapalım bu kez 3 embriyo koysunlar belki ikiz olur ne dersin

evet canım inşallah sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil. benim 2. tüp bebek denememdi. 1. tutmadı. yani bu ilk bebeğim. inşallah bu bebişlerimizi sağlıklıca doğuralım da diğer embriyolarımızı da koyduralım. bizim 4 embriyomuz donduruldu zaten. onlar yalnız kalmasın orada. :)))

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 5 yıllık evliyim 1 sene bekledik normal yollarla çocuğumuzun olmasını fakat olmadı. sonra bir doktora gittik orda benim kontrollerim hepsi normal çıktı eşimden tahlil istedi spermogramdı sanırım ve sprem sayısı yok denecek kadar az çıktı ve o gn eşimin yıkıldıgı gündü. aradan 1 yıl geçti çok üzülüyordu sonrasında diyarbakırda özel bir hastane vardı oraya gitmeye karar verdik. sultan hastahanesinde fuat beyin hastasıydım bütün kontrollerimizi herşeyimizi yaptık ortalama 6-7 ayımızı aldı son yola geldigimizde eşmin askerligi geldi ve askere gitti tedavimiz yarım kaldı.. eşim askerden geldi aradan yine zaman geçtikden sonra tekrar fuat beyin yanına gittik.. bizi diyarbakır özel veni vidi hastanesine tüp bebek merkezine gönderdi.. daha dün geldik hastaneden bana yardımcı olun lütfen bende sorun yok eşimin sprem sayısı çok düşük ona verdigi bir ilaç var onu kullanıyor şimdi proxeeed di sanırım tüp bebek yapılacak ben tam olarak bilmiyorum tıp dilinde konuşmayı bana yardımcı olabilecek kimse yokmu?

canım hepimiz sana yardımcı oluruz Allahın izniyle merak ettiklerini sorabilirsin ama ben sperm eksikliğinde ne yapıldığını çok bilmiyorum sanırım eşinin tese ameliyatı olması gerekiyor yani eşinde azosperm denilen sperm eksikliği var sen goggle a tese nedir diye yaz oradan araştır canım ama bu yöntemle çocuk sahibi olan çok çift var inş. sende bir an önce anne olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…