Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

evet canım testislerden minik bi operasyonla sperm alıyorlar. bunun dışında da tüp bebek işlemi herkese uygulandığı gibi uygulanıyor. sizin sorununuz bebek sahibi olmaya engel değil. kendini üzme canım.

ama doktorum direk bize sadece tüp bebekle çocuk sahibi olabileceğimizi söyledi diğer tedavilere girmeyin onlarda gebelık %1 ila %5 ihtimal ama tüp bebekle %50 şanslısınız dedi benim herhangi bir sorunum yok hatta ilk muayenemde doktor bana eger hamile kalırsan ikizin olucak dedi senin dün doktorla görüştük gelecek ay adetimin 2 inci gününde yumurtalama alıcaz dedi eşinden alacağımız spermden en sağlıklı hücreleri alıp döllendirilecek ve sonra 4-5 gün sonra transfer edicez dedi.. bide erkekde her türlü sperm bulunur diyorlar yeterki kadın sağlıklı olsun

tatlım tüp bebek de bi çare. bizler burada hepimiz tüp bebek yaptırdık. çok şükür tuttu. bikaç yöntem dene. olmazsa tüp bebeğe geç. biraz masraflı ama yorucu ama ihtimal daha yüksek.

hayırlı olsun Allah olmayanlara nasib etisn(banada amin) çk sevindim. bana başlanğıçdan ve gebeliğin oldugu döneme kadar özetleyebilirmisin? masraflar önemli değil yeterki olsun 6 yılımıza giriyoruz çok zor bir durum eşim için dahada zor onada çok üzülüyorum bilmiyorum çok yorgun ve bitkinim.

tatlım çok zor bi süreç gibi görünüyo ama inan göz açıp kapayıncaya kadar geçip gidiyo. 2 çeşit tedavi var. uzun ve kısa protokol. biz çoğumuz kısa protokol yaptırdık. önce göbekten iğnelere başlıyosun. 10 gün kadar. bu sürede 2-3 günde bir tüp bebek merkezine gidip kontrollerini yaptırıyosun. son 5 gün de koldan iğnelere başlıyosun. sana bi gün ve saat veriyolar. o zaman da çatlatma iğnesi vurduruyosun. 36 saat sonra minik bi narkozla yumurtalarını topluyolar. bu arada eşinden de sperm örneği alıyolar. 1-2 saat sonra evine gidiyosun.sonra tüp bebek merkezinden arayıp sana embriyolarının durumu hakkında bilgi veriyolar ve embriyoları ne gün transfer edeceklerini söylüyolar. verdikleri gün ve saatte gidiyosun. 5 dakikada embriyolarını rahme yerleştiriyolar. 3-4 saat dinleniyosun. sonra da evine gidiyosun. 3-4 gün kadar istirahat ediyosun. 12. günde de gebelik testi var. işte bu kadar bitti bile :))

anladım canım şimdi bi hap doktorun verdiği bir hap var adetmin 5 gününden itibaren kullanacagım taa ki adetin 2 gününe kadar. ondan sonra yumurta alacağını söyledi. eşimdende sperm alacağını söyledi ve döllendirme yapılacak 3-5 gün sonra transfer olacak dedi. ama benim her hangi bir sorunum yok. sorun eşimde sperm sayılarının çok düşük olması onlar nasıl alıcak spermi?

canım onu tam bilemicem. ne tür bi tedavi olduğunu çıkaramadım. doktorunla bi konuş istersen.

peki sen tüp bebeklemi hamile kaldın ? hayırlı olsun bu arada darısı başıma =)

bu arada tedavi değil direk tüp bebek anlatabildim mi. yani hapı yumurtlamam için verdiğini söyledi doktor.

Son düzenleme:

bu arada tedavi değil direk tüp bebek anlatabildim mi. yani hapı yumurtlamam için verdiğini söyledi doktor.

canım bak benim kanallarım tıkalıydı tüp bebekten başka şansım yoktu benim 1. denememde tuttu inş. sonuda gelir sende korkma panik yapma zaman su gibi akıp geçiyor denizin dediği gibi bak bizlerde bu yoldan geçtik rabbime şükür tedavilerimiz sonuç verdi sende bir problem olmayabilir ama durumunuz tüp bebekten başka bir yol olmadığını gösteriyor zaten

ya benim ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor 3-5 dakika sürüyor ve geçiyor deniz sendede oluyormuydu birde bu asiiiiii nin üyeliği iptal mi edildi nerde bu kız

11 hafta 6 günlük hamileyim hastahaneden dün çıktım bulantılardan dolayı yatmıştım ama hagla geceden beri kusuyorum günde 20 defa kusuyorum artık dayanılmayacak duruma geliyor kan kusmaya başladım ne zaman geçecek bu kusma bilgisi olan varmı 3 ay diyorlar ama 3 ay doldu sayılır ve hiç igne hap serum hiç birşey fayda etmiyor

evet canım tüp bebekle hamile kaldım ben de. 2. denememizdi. inşallah darısı senin de başına.

dün gece ani sancılarla uyandım korkuyorum artık neden bukadar sancı oluyor acaba aklıma bin türlü şey geliyor kanama yok o rahatlatıyor ama aklıma dış gebelik de gelmiyor değil yoksa diyorum tüplere mi yerleşti bu bebiş korkuyorum böyle birşey se diye

ygenc tatlım benim hayırlı olsun canım arkadaşım hiç korkma batmaların olacak bende çok oldu hala oluyo bak 5 5 ay olduk sanki iğne batırır gibi kasıklarımda sızı şeklinde oluyooo

ygenc tatlım benim hayırlı olsun canım arkadaşım hiç korkma batmaların olacak bende çok oldu hala oluyo bak 5 5 ay olduk sanki iğne batırır gibi kasıklarımda sızı şeklinde oluyooo

nerelerdesin sen cadı kayboldun birden bak sen bi kayboldun ben neler yaptım :90:
saol teşekkür ederim canım içim rahatladı sende de olduysa bende de problem yok o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…