ama doktorum direk bize sadece tüp bebekle çocuk sahibi olabileceğimizi söyledi diğer tedavilere girmeyin onlarda gebelık %1 ila %5 ihtimal ama tüp bebekle %50 şanslısınız dedi benim herhangi bir sorunum yok hatta ilk muayenemde doktor bana eger hamile kalırsan ikizin olucak dedi senin dün doktorla görüştük gelecek ay adetimin 2 inci gününde yumurtalama alıcaz dedi eşinden alacağımız spermden en sağlıklı hücreleri alıp döllendirilecek ve sonra 4-5 gün sonra transfer edicez dedi.. bide erkekde her türlü sperm bulunur diyorlar yeterki kadın sağlıklı olsun
hayırlı olsun Allah olmayanlara nasib etisn(banada amin) çk sevindim. bana başlanğıçdan ve gebeliğin oldugu döneme kadar özetleyebilirmisin? masraflar önemli değil yeterki olsun 6 yılımıza giriyoruz çok zor bir durum eşim için dahada zor onada çok üzülüyorum bilmiyorum çok yorgun ve bitkinim.
anladım canım şimdi bi hap doktorun verdiği bir hap var adetmin 5 gününden itibaren kullanacagım taa ki adetin 2 gününe kadar. ondan sonra yumurta alacağını söyledi. eşimdende sperm alacağını söyledi ve döllendirme yapılacak 3-5 gün sonra transfer olacak dedi. ama benim her hangi bir sorunum yok. sorun eşimde sperm sayılarının çok düşük olması onlar nasıl alıcak spermi?
peki sen tüp bebeklemi hamile kaldın ? hayırlı olsun bu arada darısı başıma =)
bu arada tedavi değil direk tüp bebek anlatabildim mi. yani hapı yumurtlamam için verdiğini söyledi doktor.
sabah kan verdim bakalım değerim kaç çıkacak inş. yükselmiştir her gün ikiye mi katlaması gerekiyor :26:
canım hayırlı olsun uzun süredir giremedim.çok sevindim.
ya benim ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor 3-5 dakika sürüyor ve geçiyor deniz sendede oluyormuydu birde bu asiiiiii nin üyeliği iptal mi edildi nerde bu kız
peki sen tüp bebeklemi hamile kaldın ? hayırlı olsun bu arada darısı başıma =)
bu arada tedavi değil direk tüp bebek anlatabildim mi. yani hapı yumurtlamam için verdiğini söyledi doktor.
dün gece ani sancılarla uyandım korkuyorum artık neden bukadar sancı oluyor acaba aklıma bin türlü şey geliyor kanama yok o rahatlatıyor ama aklıma dış gebelik de gelmiyor değil yoksa diyorum tüplere mi yerleşti bu bebiş korkuyorum böyle birşey se diye
ygenc tatlım benim hayırlı olsun canım arkadaşım hiç korkma batmaların olacak bende çok oldu hala oluyo bak 5 5 ay olduk sanki iğne batırır gibi kasıklarımda sızı şeklinde oluyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?