Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

selam kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun buketciğim bayramdan sonra başlıyormusun tedavine hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

ii aksamlar kızlar nasılsınız
ygenç ayırlı olsun allah kucagına almayıda nasib etsin inşşşş

selam kızlar nasılsınız bayram tatili uzun olunca görüşenedik vallahi
"ehlena" tedavin hayırlı uğurlu olsun canım bu süreci bizlerle paylaşırsan seviniriz
"runne" canım çok saol canım arkadaşım Rabbim seninde kucağını ikizle üçüzle doldursun inşaallah

tşk ederim sen kaç dozla baslamıştın tedavine

slm kızlar ben de bu gün konyaya geliyorum tedavi öncaesi ilk göüşme çin çok heyecanlıyımm yine aynı telaşlar başlıyorr bana da dua edin arada girip durumları belirtecmm

duruşah kromozon analizi eline geçtimi cnm benim selçukta çıkmadı sanıerım özele verecm ücretli

gecmıs bayramınız kutlu olsun kızlar nasılsınız

midye sen naılın canımm başlamayı düşünmüyormusunn hadi beraber başlayalımm bu seferrr inşşş bütün herkeze nasip etsinn rabbimmm mutluu haberleri vermeyii

bu arada transfer sonrası kabız olamamak için neler yaptınız ve kac gün yattınız transfer sonrası?

bu arada transfer sonrası kabız olamamak için neler yaptınız ve kac gün yattınız transfer sonrası?

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun. inan göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor. biliyorum söylemesi kolay ama öncelikle rahat ol. transfer işlemine kadar sadece doktorunun tavsiyelerine uy. bu dönemde iğnelerini düzenli kullanmaktan başka yapacağın birşey yok. işin en zor kısmı o transfer sonrası beklemeyle geçireceğin 12 gün. ben tatilde olduğum için bol bol yattım. ama tavsiye edilen süre 3 gün. kabız olmamak için armut ve kuru kayısı ye. beslenmene dikkat et. ev işi filan yapma. ağır kaldırma. zaten o zaman da bol bol tavsiyelerde bulunuruz sana. herşeyi danışabilirsin burada. bizler sana yardımcı oluruz. kendine dikkat et.

slm benim güzel annelerim ve anne adaylarım nasılsınnn bakalımm çok uzun zman oldu kayboldum farkındayımm ama burdayımmm şu kızlar maşallah kıpı kıpırlar durmuyolar ki tekmele allah tekmele hele birinin kafası çok yukarı göğsümün biraz altında aman allahım resmen coşuyooo şuanda ygencim yemin ederim çok mutluyumm senide hamiş görünce inş darsı midye mersenem ve yeni başlayn arkadaşımızın başına denizcim sen nasılsın nasıl gidiyo damadım nasıllll yormuyor seni demi benim biraz iltihap sıkıntım var ilaç kullandım geçende kültür testi yaptırdımm bakalım dilek hanımı arayıp haber edecem hemde kendi dr muayene olacamm

güzel arkadaşım öncelikle tedavin hayırlı olsun inş çok güzel sonuçlarla gelirsinnnn biz hep duacıyızz sana sen şuan bu anı atlatmaya bakk kabız olmamak için ben kuru kayısı yedimm ama fazla kaçırma günlükte büyük abdestimi yaptım sorun yaşamadım sırt ağrısı batma haricinde korkma canım çok güzel geçiyooo öyle büyütüldüğü kadar değill bak aben 6 aylık oldum ikiz kızlarımı bekliyorumm artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…